8 Eylül 2025 Pazartesi



16:59   MERSIN İDMANYURDU’NDA TRANSFERLER SÜRÜYOR   16:05   MERSIN VE ÇEVRESI IÇIN KUVVETLI YAĞıŞ UYARıSı!   15:56   BURSASPORLU OYUNCULAR GALIBIYETI TANTUNI YIYEREK KUTLADı   15:01   YENI MERSIN İDMANYURDU GENÇ YETENEKLERINI ARıYOR!   14:44   MTSO BAŞKANı ÇAKıR’DAN VIETNAM’DA STRATEJIK TEMASLAR   14:38   DAMLAR KıRMıZıYLA RENKLENDI!   14:38   KURAKLıK, 70 YıLLıK MEZARLARı YENIDEN ORTAYA ÇıKARDı   14:38   SAĞLıKÇıLAR ŞIDDETE MARUZ KALDı   14:26   MEZUN OLDUKLARı OKULA IDARECI OLARAK DÖNDÜLER   14:23   İLK DERS ‘YEŞIL VATAN’   13:22   MERSIN’DE MARKETLER DENETLENIYOR   13:17   EĞITIM PAHALı, GENÇLER UMUTSUZ, AILELER ÇARESIZ!   13:13   ÖZDEMIR, KÜRESEL IŞ DÜNYASı LIDERLERIYLE BIR ARAYA GELDI   12:38   AY TUTULMASı NEFES KESTI   12:13   MERSIN’DE SUÇ ORANLARıNDA DIKKAT ÇEKICI DÜŞÜŞ!   11:50   MERSIN’DE OTIZMLI ÇOCUKLARA UMUT OLAN MERKEZ!   11:46   BELÇIKA ILE TICARET KÖPRÜLERI MERSIN’DEN GÜÇLENIYOR   11:39   ANAMUR’DA KLIMA KOMPRESÖRÜ PATLADı: CAN KAYBı YOK   11:30   SILIFKE GALIBIYETI KAÇıRDı!   11:26   ‘PRO BEACH TOUR MERSIN ETABı’ TAMAMLANDı  
 
 
 
 
Berkan Arslan’ın ölümüne ilişkin açıklama
   

Geçtiğimiz cumartesi Mersin’de M/V ALARA gemisinde hayatını kaybeden stajyer Berkan Arslan’ın ölümüyle ilgili olarak geminin bağlı bulunduğu Dolphin Denizcilik kamuoyuna açıklama yaptı.

 

Tarih : 13 Ağustos 2025 Çarşamba 17:17

Adem GÜNEŞ

Şirketin açıklamasına göre, 09 Ağustos 2025 günü kumanya teslimi sırasında üzücü bir olay yaşandı. Gemide güverte stajyeri olarak görev yapan Berkan Arslan, kendi isteğiyle denize girdi ve akıntıya kapılması sonucu yaşamını yitirdi. Yapılan açıklama şöyle:  “Dolphin Denizcilik’e ait “ALARA” isimli gemide, 09.08.2025 günü limanda kumanya teslimi sırasında üzücü bir olay yaşanmıştır. Gemide Güverte Stajyeri olarak görev yapan Berkan Arslan, kendi isteğiyle denize girmiş, akıntıya kapılması sonucu maalesef hayatını kaybetmiştir. Olayın hemen ardından tüm acil müdahale prosedürleri yerine getirilmiş, yetkili merciler bilgilendirilmiş ve arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştır. Personelimizin yakınlarına derhal ulaşılmış ve bu zor süreçte yanlarında olunmuştur. Basında ve sosyal medyada yer alan, olayın gerçekleşme biçimini farklı yansıtan veya şirketimiz ile gemi personelimiz hakkında gerçeğe aykırı izlenim uyandırabilecek yorum ve haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Şirketimiz, kaybettiğimiz değerli çalışma arkadaşımız için derin bir üzüntü içindedir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”

OLAYIN GEÇMİŞİ

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencisi Berkan Aslan, staj yaptığı gemiden serinlemek için denize girdikten sonra boğularak hayatını kaybetti. Olay, Mersin açıklarında meydana geldi. İddiaya göre, staj için bir gemide bulunan Berkan Aslan, serinlemek amacıyla denize girdi. Bir süre sonra Aslan’ın kaybolduğunu fark eden gemi mürettebatı, durumu Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda genç mühendisin cansız bedenine ulaşıldı.

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA