10 Mart 2026 Salı



17:10   YENIŞEHIR HALK KART ARALıK AYı ÖDEMELERI HESAPLARA AKTARıLDı   17:07   AKDENIZ BELEDIYE SPOR U-14 FUTBOL TAKıMı TÜRKIYE ŞAMPIYONASı YOLUNDA   17:03   AKDENİZ BELEDİYESİ TENİS KURSU GENÇ YETENEKLER YETİŞTİRİYOR   16:58   BAŞKAN YILDIZ, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   15:42   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN DENİZİ KİRLETEN GEMİYE 13 MİLYON 187 BİN 913 TL CEZA   15:40   BÜYÜKŞEHİR EMEKLİ EVLERİNDE YENİ YIL COŞKUSU YAŞANDI EMEKLİ EVİ ÜYELERİ, YENİ YILA BÜYÜKŞEHİR’LE ‘MERHABA’ DEDİ    15:37   BÜYÜKŞEHİR YENİ YILDA KAYNAR İKRAMIYLA MERSİNLİLERİN İÇİNİ ISITTI   15:35   MEDEKA VE TADEKA’DAN KENT KÜLTÜRÜNE KATKI   15:31   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, BOZYAZILI YURTTAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   15:27   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER İÇİN MAHREMİYET EĞİTİMİ   15:24   BAŞKAN SEÇER, SPOR PARK TARSUS YERLEŞKESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU   15:21   BAŞKAN YILDIZ, “TOROSLAR, MERSİN’DE SPORUN BAŞKENTİ OLACAK”   15:16   MERSIN’IN GELECEĞI BU HAVZADA YEŞERIYOR YENIŞEHIR’DE ‘EKOLOJIK TARıM’ HAMLESI 10 BIN TıBBI VE AROMATIK BITKI TOPRAĞA EKILDI   16:41   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN MART AYI 1. BİRLEŞİMİ BAŞKAN SEÇER BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ SEÇER: “YETKİ BÜYÜKŞEHİR’DE OLSA EVSEL KATI ATIK BEDELİNİN 1 TL’SİNİ DAHİ TAHSİL ETMEYİZ” “EVSEL KATI ATIK BEDELLERİNDE İLÇE BELEDİYELERİNİN MECLİSLERİNDE KARAR ALMASINI İSTİYORUZ”   15:45   MERSİN BÜYÜKŞEHİR COĞRAFİ İŞARETLİ KAN PORTAKALI’NI KADIN EMEĞİ İLE GELECEĞE TAŞIYOR BÜYÜKŞEHİR’İN KÖYÜMÜZ ATÖLYE PROJESİYLE KADIN EMEĞİ PROFESYONEL ÜRETİME DÖNÜŞÜYOR   14:28   BAŞKAN YILDIZ’DAN ÇOCUKLARA MÜJDE! TOROSLAR’A YENİ OYUN GRUPLARI VE SPOR ALETLERİ GELİYOR BAŞKAN YILDIZ, “ÇOCUK SESLERİ PARKLARDAN HİÇ EKSİK OLMAYACAK”   12:49   BAŞKAN SEÇER İLE MERAL SEÇER İFTARLARINI AKDENİZLİLERLE GERÇEKLEŞTİRDİ SEÇER: “BU SOFRALAR MİLLETİN SOFRASI”   12:29   YENIŞEHIR’DE AVRUPA’YA ÖRNEK BELEDIYECILIK YENIŞEHIR’DE ‘ÇEVRECI PAZAR’ AÇıLDı ÇOCUKLAR SAHAYA, ANNELER PAZARA   12:18   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA DOĞAYLA İÇ İÇE ATÖLYE    11:35   MERSİN BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN RUHUNU SICAK YEMEKLERLE YURTTAŞLARA TAŞIYOR  
 
 
 
 
BAŞKAN SEÇER, SPOR PARK TARSUS YERLEŞKESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
   

TBB Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yapımı devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Park Tarsus Yerleşkesi’nde incelemelerde bulunarak, projedeki son durumu yerinde değerlendirdi.

 

Tarih : 10 Mart 2026 Salı 15:24

Seçer incelemelerinin ardından verdiği demeçte; Şehitlertepesi’nde yapımı devam eden yerleşkenin 10 bin metrekarelik bir alanda yapıldığından söz ederek, “Mayıs ayı sonuna kadar çalışmalarımızı bitireceğiz. Bu Spor Park’ta vatandaşlarımızın talep ettiği bütün işlevler var. Yürüme alanları, koşu alanları, çocuklarımız için trafik park, açık spor alanları, tenis ve basketbol sahası gibi birçok fonksiyonu içeren bir spor tesisi olacak. Tarsuslulara hayırlı olsun” dedi.

 

 

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yapımı devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Park Tarsus Yerleşkesi’nde incelemelerde bulundu. Çalışmaların sürdüğü alanı ziyaret eden Başkan Seçer, projedeki son durumu yerinde değerlendirdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus’a kazandırılacak olan proje, tamamlandığında kente önemli bir spor ve yaşam alanı sunacak.

Başkan Seçer: “Spor Park Tarsus Yerleşkesi’ni Mayıs ayı sonuna kadar bitireceğiz”

Başkan Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Park Tarsus Yerleşkesi incelemelerinin ardından verdiği demeçte; “Şehitlertepesi’nde bulunan  10 bin metrekarelik bir alanda bu çalışmayı yapıyoruz. Mayıs ayı sonuna kadar da bitireceğiz. Bu Spor Park’ta vatandaşlarımızın talep ettiği bütün işlevler var. Yürüme alanları, koşu alanları, çocuklarımız için trafik park, açık spor alanları, tenis ve basketbol sahası gibi birçok fonksiyonu içeren bir spor tesisi olacak. Tarsuslulara hayırlı olsun” dedi.

 

Mersin Büyükşehir, Tarsus’a yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırıyor

Toplam 9 bin 968 metrekarelik alan üzerine inşa edilen projede, farklı spor ve sosyal alanlar yer alacak. Parkta 370 kişilik tribün, jimnastik alanı, çocuk oyun alanı ile tenis ve basketbol sahaları bulunacak. Ayrıca trafik parkuru oyun alanı, yürüyüş alanı ve koşu yolu da parkın donatıları arasında yer alacak. Toplam 3 bin 280 metrekarelik yeşil alan ile desteklenen Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Park Tarsus Yerleşkesi, spor alanları ve sosyal donatılarıyla Tarsus’ta yeni bir yaşam noktası olarak hizmet verecek. Projenin tamamlanmasıyla, Mersin Büyükşehir’in kent genelinde sürdürdüğü spor ve yaşam alanı yatırımlarına bir yenisi daha eklenmiş olacak.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, gündem, spor

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA