28 Aralık 2025 Pazar



14:44   TARSUS’TA ŞEHITLER DUALARLA YAD EDILDI   14:41   TARSUS’TA ŞEHITLER IÇIN HELVA IKRAMı   14:39   YERLI MUZ IÇIN GÜÇLÜ KOOPERATIF MESAJı   12:53   İLYAS HALIL ÖYKÜ ÖDÜLÜ ALIHAN DEMIR’E   12:22   MERSIN’E LOJISTIK MERKEZ KURULMASı KARARı ÇıKTı   12:12   MERSIN’DE ACı OLAY: EVDE ÇıKAN YANGıNDA 2 ÇOCUK HAYATıNı KAYBETTI   11:09   MERSIN LIMANı’NDA 182 MILYON TL’LIK GÜMRÜK KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU   10:23   TARSUS ÜNIVERSITESI ÖĞRENCILERI MERCAN BILIM MERKEZI’NDE BILIMLE BULUŞTU   10:21   AYKOME’NIN 2025 YıLı 2. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTIRILDI   10:19   MERSIN POLISINDEN MİT DESTEKLI OPERASYON: 33 MILYONLUK UYUŞTURUCU ELE GEÇIRILDI   10:02   YAPAY ZEKA TEHLIKESI BÜYÜYOR: "SAHTE IÇERIKLER KAMUOYUNUN ALGıSıNı ÇOK HıZLı BIR ŞEKILDE ŞEKILLENDIREBILIYOR"   09:59   MERCEK’TE DIJITAL TASARıM VE CANVA KURSUNA YOĞUN ILGI   15:55   TARSUS’TA YıLBAŞı PAZARLARı KAPıLARıNı AÇTı   11:21   TARSUS’TA REGAIB KANDILI DAYANıŞMAYLA KARŞıLANDı   10:43   MERSIN’DE ESENLI-HEBILLI BAĞLANTı YOLU YENILENEREK HIZMETE AÇıLDı   10:41   MERSIN’DE HıYAR FIDESI DESTEĞI AYDıNCıK’TA HASADA DÖNÜŞTÜ   10:38   MERSIN’DE REGAIP KANDILINDE 15 BIN KANDIL SIMIDI DAĞıTıLDı   10:35   MERSIN’DE FıRıNLARA SıKı DENETIM: 5 IŞLETMEYE CEZA   10:33   KAZA YAPAN ARAÇTA SıKıŞAN SÜRÜCÜ ITFAIYE EKIPLERINCE KURTARıLDı   15:13   ANAMUR’DA ŞIVLILIK GELENEĞI MINIKLERLE YAŞATıLDı  
 
 
 
 
Silifke Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi
   

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ilçe genelindeki hizmet kalitesini artırmak için araç filolarını güçlendirdiklerini açıkladı.

 

Tarih : 25 Mart 2025 Salı 15:45

Haber Merkezi

Vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla saha araçlarına yenilerini ekleyen Silifke Belediyesi, bu alandaki yatırımlarını sürdürerek araç filosunu güçlendirdi. Silifke Belediyesi özellikle yaz döneminde beş katına çıkan nüfus dolayısıyla, yoğunluğun artması sonucunda vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek adına araç filosuna yenilerini ekledi.

"İLÇEMİZE VE HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN"

Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve daha hızlı hizmet vermek için araç filomuzu yeniledik, güçlendirdik. İlçemizin her noktasında verdiğimiz hizmeti daha ileriye taşımak adına bünyemize kattığımız 3 aracımız ilçemize hayırlı olsun. Halkımızın her ihtiyacında hemen yanında olmak ve tüm gücümüzle çözüm oluşturmak bizim hedefimizdir" diyerek, hizmetlerini daha etkin bir şekilde sunma gayretinde olduklarını vurguladı. Turgut, araç filosunun güçlenmesiyle ilçenin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilecek hizmetlerin hızlandırılmasının yanı sıra, vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt verilebileceğini belirterek, "Her geçen gün büyüyen ve gelişen ve yol ağı genişleyen ilçemiz için yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Biz de belediye olarak 88 mahallemize daha hızlı, daha kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek için araç filomuzu güçlendirmeye ve yeni araçlar almaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  silifke, mustafa turgut, filo, araç

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA