6 Haziran 2025 Cuma



17:27   MSK’DA YENI HEDEF AVRUPA KUPASı!   17:26   MERSIN’DE BAYRAM SEFERBERLIĞI: HER ŞEY HAZıR!   17:23    ANAMUR’DA MEMURA TAM TAZMINAT DÖNEMI BAŞLADı   17:21   TEKSTIL SEKTÖRÜNDEKI KRIZ TBMM GÜNDEMINDE   17:19   BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   17:17   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   17:15   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı   17:14   AKDENIZ’DE YERLI BUĞDAY HASADı BAŞLADı   17:12   MERSIN’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR, TATIL KEYFI BAŞLıYOR!   17:08   STRES YÖNETILEBILIR: UZMANDAN HAYAT DENGELEYEN TAVSIYELER   17:05   KURBAN KESIMI KESINLIKLE ÇOCUKLARA IZLETILMEMELI   16:43   BAYRAM SOFRALARıNDA KALP SAĞLıĞıNA DIKKAT   16:41   AÇıKTA SATıLAN YIYECEKLERE DIKKAT!   16:39   MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSı GÜÇLENIYOR   16:38   ZIRAI DONUN YARALARı KOLAY SARıLMAYACAK   16:23   MUT’TA MOTOSIKLET KAZASı: SÜRÜCÜ YARALı   16:22   KADıN KıLıĞıNA GIRIP CINAYET İŞLEDI: VURULMA ANı KAMERADA   16:20   MERSIN’DE DEHŞET ANLARı: ARAÇLARıNı İNSANLARıN ÜZERINE SÜRDÜLER   16:18   ACı HIKÂYE TEKRARLANDı: ANNE VE OĞLU EVDE YARALı BULUNDU   16:15   KÖPEK BALıĞı PANIĞINE GEREK YOK: UZMANLARDAN RAHATLATAN AÇıKLAMA  
 
 
 
 
Akdeniz Belediyesi Hem Üretiyor Hem Yeniliyor
   

Akdeniz Belediyesi, tasarruf sağlamak için hem üretim yapıyor hem de mevcut kaynaklarını yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belediyenin envanterinde bulunan hizmet araç ve gereçlerini tamir ederken, zamanla yıpranan ve zarar gören çöp konteynerlerini de makine ikmal sahasında yenileyerek hem çevreye katkı sağlıyor hem de bütçeye tasarruf sağlıyor.

 

Tarih : 21 Mart 2025 Cuma 14:49

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik birimler sahasında hummalı çalışma yürütülüyor. Ekipler, belediyeye ait her türlü iş makinesinin yanı sıra, çeşitli araç, gereç ve mobilya ürünlerinin üretim, tamir, bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Farklı atölyelerde süren çalışmalarla, zaman içinde arızalanan her türlü araç ve gereç yenilenip tekrar kullanıma hazır hale getiriliyor.

İHTİYACA GÖRE ÜRÜN VE MALZEME ÜRETİLİYOR

Makine ikmal sahasında, farklı hizmet birimleri için ihtiyaca göre ürün ve malzemeler üreten teknik ekipler, halk sağlığını korumak, temiz ve sağlıklı bir çevre sunmak amacıyla ilçedeki çöp konteynerlerini de yeniliyor. Zaman içinde yıpranıp zarar gören, yer yer kırılan veya delinen çöp konteynerleri, ekipler tarafından yenilenerek ihtiyaç duyan sokaklara dağıtılıyor. Ekipler ayrıca, yıpranan ve zarar gören taziye çadırları, masa ve şemsiyeleri de atölyelerde elden geçiriyor. Hem üreterek hem de yenileyerek tasarruf sağlayan ekipler, ayrıca belediyeye ait kapı, pencere, dolap, mobilya ürünleri ile korkuluk ve çatılar, tabelalar, billboardlar ve daha birçok malzemeyi yenileyerek tekrar kullanıma hazır bir hale getiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü sahasında gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde Akdeniz Belediyesi, önemli bir maliyet kaleminden de kurtuluyor.

Paylaş :
 
Etiketler :  akdeniz, belediyesi, tasarruf, mobilya, çöp

Yorum Ekle comment Yorumlar (2)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA