15 Nisan 2026 Çarşamba



19:06   MESİAD ÖDÜLLERİ TARTIŞMA YARATTI   15:24   YÜRÜYEN YOL ALEVİLİĞİ    15:18   TOROSLAR’DA SÖZ VATANDAŞIN   11:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR PARK’A MESCİT KAZANDIRDI    11:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR MINKA PROJESİ İLE GENÇLERİ BİLİMSEL VERİ TOPLAMAYA TEŞVİK EDİYOR    11:29   MERSIN ULUSLARARASı LIMAN İŞÇILERININ 103. GÜNÜNÜ GERIDE BıRAKAN DIRENIŞLERINDEYDIK   14:49   ADıYAMAN’DA MEHMET SADıK GÜRSOY KÜTÜPHANESI AÇıLDı   14:36   TOROSLAR’DA KİTAP VE SOHBETİN BULUŞTUĞU YENİ ADRES: OKUMA SALONLARI   14:30   MERSİN, MIP’E RAĞMEN İLK ÇEYREKTE YÜKTE GÜCÜNÜ KORUDU, KONTEYNERDE BÜYÜMESİNİ HIZLANDIRDI   14:26   CHP PM ÜYESİ OZAN VARAL EMEKLİLERLE MEYDANDA, OMUZ OMUZA YÜRÜDÜ   10:34   TOROSLAR’IN KADIN HENTBOL TAKIMI FİNAL-FOUR’DA   10:25   KADIN DOSTU KENTLER İÇİN 25 BELEDİYE BİRLİKTE ÇALIŞIYOR   10:21   ZİRVENİN SAHİBİ DEĞİŞMEDİ: AKDENİZ BELEDİYE SPOR’DAN DEPLASMANDA NET GALİBİYET   16:15   AKıNTıYA KAPıLAN GENCI ARAMA ÇALıŞMALARı 8. GÜNÜNDE SÜRÜYOR   16:15   AKıNTıYA KAPıLAN GENCI ARAMA ÇALıŞMALARı 8. GÜNÜNDE SÜRÜYOR   16:13   KLIMA PATLADı, EVDE YANGıN ÇıKTı   16:11   MTSO BAŞKANı ÇAKıR: "MERSIN BIR DÜNYA DEĞERIDIR"   16:08   MERSIN’DE GENÇLER UMRE ÖDÜLLÜ BILGI YARıŞMASıNDA BULUŞTU   13:46   TARSUS’TA ÖĞRETMENLER MAHALLESI’NE YENI TAZIYE EVI KAZANDıRıLDı   13:44   MERSIN’DE 120 SPORCU 126 KILOMETRELIK ETAPTA YARıŞTı  
 
 
 
 
“AŞAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ENGEL YOK”
   

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediyelerin gelirlerine SGK borcu gerekçesiyle el konulacağı yönündeki açıklamalarını değerlendirdi. Seçer, bugüne kadar para yok diye şikayet ederek hizmetleri aksatmadıklarını belirterek "Bugüne kadar nasıl böyle dimdik olduysak bundan sonra da dimdik kalacağız. Hizmetlerimizi bir, bir, bir yapacağız. Biz onun da üstesinden geliriz. Hiç kimsenin endişesi olmasın" dedi.

 

Tarih : 28 Temmuz 2024 Pazar 14:54


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediyenin üreticilerle birlikte düzenlediği 6. Lavanta Hasat Şenliğine katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı tarım desteklerini anlatan Seçer, lavanta yetiştiriciliğinin belediyenin desteğiyle yörede yeni bir geçim alanı olduğuna değindi. 

Seçer, "Çalışacağız. Çalışmaya devam edeceğiz. Aldığımız başarıyla şımarmayacağız. Daha mütevazı olacağız. Elbetteki girdigimiz seçimlerde başarılı olacağız. Seçimlerde başarılı olmanın yolu çalışmak. Hizmet edeceğiz.Sadece hizmet yapmak değil. Yolu yapmak, binayı yapmak, sosyal destekler, tarım destekleri değil. Bir belediye başkanı için önemli olan halkın kalbine girmek, halkın gönlüne girmek, halkın sevgisini kazanmak. Onun için uğraşıyoruz. Onu da kazandık çok şükür" dedi.

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediyelerin gelirlerine SGK borcu gerekçesiyle el konulacağı yönündeki açıklamalarını da değerlendirdi. 
Vahap Seçer şunları söyledi:
"Son zamanlarda ekonomik zorluklar vatandaşımızı, üreticilerimizi zorluyor. Emekliden esnafa kadar herkesi zorluyor. Belediyelerimizi de zorluyor. Biz paranızı, sizin gönderdiğiniz vergilerden bize gelen bütçemizi en iyi şekilde kullanıp size hizmet yapmak zorundayız.
Şimdi üzülerek ifade edeyim Sayın Cumhurbaşkanı bizi üzecek kararlar aldı. Belediyelerin sosyal güvenlik prim borçlarını, bizim size hizmet etmek üzere sizin vergilerden gönderilen paralardan borçları ne kadarsa oradan keseceğiz; senin paraya ihtiyacın var mı, yok mu, bu parayı kesersek sen aç susuz kalır mısın? Hizmet aksar mı diye sormadan kaseceklerini ilan etti. Biz geçtiğimiz 5 yıl içinde çok büyük sıkıntılarla boğuşarak bugünlere geldik. Ama Allah doğruyla. Biz inançlı insanlarız. Biz çalışkan insanlarız. Şartlar koşullar ne olurda olsun biz hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman Mersin Büyükşehir Belediye Başkanının ağzından paramız yok, bütçemiz yok, yol yapamayız, sosyal destek yapamayız, çalışanların ücretlerini bu ay geç ödeyeceğiz diye bir ağlama, bir sızlanma, bir şikayet duymadınız. Bugüne kadar nasıl böyle dimdik olduysak bundan sonra da dimdik kalacağız, size hizmetlerimizi bir, bir, bir yapacağız. Biz onun da üstesinden geliriz. Hiç kimsenin endişesi olmasın"

Paylaş :
 
Etiketler :  silifkelavanta, şenlik, vahapseçer, sgk

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA