22 Nisan 2026 Çarşamba



14:37   MERSIN’DE ÇOCUK PARKıNA ÇIRKIN SALDıRı: OYUN GRUPLARı ATEŞE VERILDI   14:29   MERSIN’DE SİBERAY ILE BINLERCE KIŞIYE GÜVENLI INTERNET EĞITIMI   14:04   TÜRKIYE LOJISTIKTE YENI OYUN KURUYOR: MERSIN-FILYOS-ROTTERDAM HATTı   14:00   BOĞAZıNA ŞEKER KAÇAN MOTORCUYU, POLIS HEIMLICH MANEVRASıYLA KURTARDı   13:56   MERSIN’DE 200 MILYONLUK YASA DıŞı BAHIS AĞıNA DARBE   12:08   TARSUS’TA ÇOCUKLARA GÜVENLI YÜZME IMKANı SAĞLAYAN PROJE BELFOR’DA SEÇILDI   12:01   AKDENIZ’DE MOLOZ VE ATıK SEFERBERLIĞI SÜRÜYOR   11:58   SUYA ATLAYıP KAYıP OLAN GENCI ARAMA ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   11:54   3X3 MERSIN ETABı ŞAMPIYONU ANADOLU KOLEJI HASKETBOL SK OLDU   11:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESINDEN BEBEKLI AILELERE AYLıK DESTEK   11:40   MERSIN’E DIJITAL KÜTÜPHANE UYGULAMASı GELDI   11:35   SILIFKE’DE OKUL GÜVENLIĞI KOORDINASYON TOPLANTıSı YAPıLDı   11:29   TURIZM SEZONU ÖNCESI GEZI TEKNELERI BAKıMA ALıNDı   11:18   BABADAN KALMA LOKANTA, YÜZLERCE OBJE ILE MÜZEYE DÖNÜŞTÜ   17:17   BAŞKAN YILDIZ: “OKUMA KÜLTÜRÜ, DAHA GÜVENLİ VE BİLİNÇLİ BİR GELECEĞİN ANAHTARIDIR”   17:13   TARIM YAZARIDAN ÜRETİM TESİSLERİNE ZİYARET   17:10   ÇATAL: “KRİZLER TİCARETİ DURDURMAZ, YÖNÜNÜ DEĞİŞTİRİR”   17:08   KIRSALDA GENÇLERİ VE KADINLARI ÖN PLANA ÇIKARTACAK DÖNÜŞÜM HAMLESİ KIRSALDA GENÇ VE KADIN ODAKLI DÖNÜŞÜM HAMLESİ   13:17   MASADA DEĞİL SAHADA OLACAĞIZ   12:46   MERSIN’DE SENTETIK ECZA IMALATHANESINE OPERASYON: BINLERCE HAP ELE GEÇIRILDI, 2 TUTUKLAMA  
 
 
 
 
“AŞAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ENGEL YOK”
   

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediyelerin gelirlerine SGK borcu gerekçesiyle el konulacağı yönündeki açıklamalarını değerlendirdi. Seçer, bugüne kadar para yok diye şikayet ederek hizmetleri aksatmadıklarını belirterek "Bugüne kadar nasıl böyle dimdik olduysak bundan sonra da dimdik kalacağız. Hizmetlerimizi bir, bir, bir yapacağız. Biz onun da üstesinden geliriz. Hiç kimsenin endişesi olmasın" dedi.

 

Tarih : 28 Temmuz 2024 Pazar 14:54


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediyenin üreticilerle birlikte düzenlediği 6. Lavanta Hasat Şenliğine katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı tarım desteklerini anlatan Seçer, lavanta yetiştiriciliğinin belediyenin desteğiyle yörede yeni bir geçim alanı olduğuna değindi. 

Seçer, "Çalışacağız. Çalışmaya devam edeceğiz. Aldığımız başarıyla şımarmayacağız. Daha mütevazı olacağız. Elbetteki girdigimiz seçimlerde başarılı olacağız. Seçimlerde başarılı olmanın yolu çalışmak. Hizmet edeceğiz.Sadece hizmet yapmak değil. Yolu yapmak, binayı yapmak, sosyal destekler, tarım destekleri değil. Bir belediye başkanı için önemli olan halkın kalbine girmek, halkın gönlüne girmek, halkın sevgisini kazanmak. Onun için uğraşıyoruz. Onu da kazandık çok şükür" dedi.

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediyelerin gelirlerine SGK borcu gerekçesiyle el konulacağı yönündeki açıklamalarını da değerlendirdi. 
Vahap Seçer şunları söyledi:
"Son zamanlarda ekonomik zorluklar vatandaşımızı, üreticilerimizi zorluyor. Emekliden esnafa kadar herkesi zorluyor. Belediyelerimizi de zorluyor. Biz paranızı, sizin gönderdiğiniz vergilerden bize gelen bütçemizi en iyi şekilde kullanıp size hizmet yapmak zorundayız.
Şimdi üzülerek ifade edeyim Sayın Cumhurbaşkanı bizi üzecek kararlar aldı. Belediyelerin sosyal güvenlik prim borçlarını, bizim size hizmet etmek üzere sizin vergilerden gönderilen paralardan borçları ne kadarsa oradan keseceğiz; senin paraya ihtiyacın var mı, yok mu, bu parayı kesersek sen aç susuz kalır mısın? Hizmet aksar mı diye sormadan kaseceklerini ilan etti. Biz geçtiğimiz 5 yıl içinde çok büyük sıkıntılarla boğuşarak bugünlere geldik. Ama Allah doğruyla. Biz inançlı insanlarız. Biz çalışkan insanlarız. Şartlar koşullar ne olurda olsun biz hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman Mersin Büyükşehir Belediye Başkanının ağzından paramız yok, bütçemiz yok, yol yapamayız, sosyal destek yapamayız, çalışanların ücretlerini bu ay geç ödeyeceğiz diye bir ağlama, bir sızlanma, bir şikayet duymadınız. Bugüne kadar nasıl böyle dimdik olduysak bundan sonra da dimdik kalacağız, size hizmetlerimizi bir, bir, bir yapacağız. Biz onun da üstesinden geliriz. Hiç kimsenin endişesi olmasın"

Paylaş :
 
Etiketler :  silifkelavanta, şenlik, vahapseçer, sgk

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA