22 Ekim 2024 Salı



00:09   EĞITIM SEN’DEN ‘GIYIM KODU’ PROTESTOSU!   00:06   İŞÇİ KARDEŞ, PATRON KALLEŞ   00:03   BAŞKAN TUNCER’E ÇİRKİN İFTİRA!   01:52   DMD HASTASI DENİZ ALİ İÇİN YARDIM GECESİ DÜZENLENDİ   15:13   SİYASET VE İŞ DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU   15:06   MAVİ BAŞKAN: ‘ERDEMLİ SİYASET DEĞİL, HİZMET İSTİYOR’   09:48   ÇÖPTE BULUNAN BEBEĞİN ANNESİ TUTUKLANDI   09:40   KUM ZAMBAKLARI KORUMA ALTINA ALDI   09:28   TOROSLAR’DA 30 YIL SONRA BİR İLK!   09:32   YAŞATıRKEN ÖLMEK ISTEMIYORUZ!   09:23   ‘YAŞAMı SAHIPLEN’ KAMPANYASıNA YOĞUN ILGI!   15:00   MİLLETVEKİLİ AKIN: “MERSİNLİLERİ, ‘EKMEK VE ADALET’TE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”   09:41   AKMİB’İN AĞUSTOS AYı IHRACATı 453,5 MILYON DOLAR   09:39   ROTTERDAM’I GEÇECEĞİZ!   09:30   MERSIN’DE AILE HEKIMINE BıÇAK ÇEKILDI   09:17   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ   13:08   MERSİN’İ BİR ARAYA GETİREN SÜNNET DÜĞÜNÜ   09:59   TROPİKAL EJDER MEYVESİNDE HASAT DÖNEMİ   09:56   MERSİN, DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA!   09:51   DOĞAYI KATLEDECEK PROJELERİ REDDEDİYORUZ!  
 
 
 
 
AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLTAK’TAN EVİ YANAN AİLEYE DESTEK SÖZÜ
   

Mersin merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, Evci Mahallesinde internet modeminden kaynaklanan yangın sonucu evleri ve eşyaları zarar gören aileyi ziyaret ederek evin bakım onarım çalışmaları için ilgili birimlere talimat verdi. Gültak, ayrıca kullanılamaz hale gelen eşyalarla ilgili destek sözü de verdi.

 

Tarih : 22 Ocak 2021 Cuma 13:01

Mersin’in merkez Akdeniz ilçe sınırları içinde bulunan Evci Mahallesinin Dağılgan mevkiindeki bir evde, internet modeminden çıkan yangın, kısa süre içinde evin belli bir kısmını etkisi altına almıştı. Yangında can kaybı yaşanmazken, Bakkaylı ailesine ait ev büyük ölçüde zarar görmüştü. 

Olayın ardından ‘geçmiş olsun’ ziyaretine giden Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, yangın mağduru Bakkaylı ailesine destek vermek ve yaralarına merhem olmak için hemen harekete geçti. Başkan Gültak; evin kapı, pencere, çatı, boya gibi onarımlarının yapılması için ilgili belediye birimlerine talimat verdi.

Aileye; mobilya, beyaz eşya yardımında bulunmaları için bazı iş insanlarıyla da telefonla görüşen Başkan Gültak, “Yangında can kaybı yaşanmaması en büyük tesellimiz. Allah, insanlarımızı beterinden korusun. Yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelen çeşitli ev eşyaları da mevcut. Bu eşyalarının yenilenmesi için de personel arkadaşlarımız ailemiz ile hemen bugün görüşecek. Bu soğuk kış günlerinde hiçbir vatandaşımızın zor durumda kalmasını, mağdur olmasını asla istemeyiz. Biz iyi gününde de kötü gününde de insanlarımızın yanında olmaya her daim devam edeceğiz” şeklinde konuşarak aileye her türlü yardım elini uzatacaklarını söyledi.  

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, mustafagültak, akdeniz, evi, yanan, aile,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA