25 Eylül 2024 Çarşamba



09:32   YAŞATıRKEN ÖLMEK ISTEMIYORUZ!   09:23   ‘YAŞAMı SAHIPLEN’ KAMPANYASıNA YOĞUN ILGI!   15:00   MİLLETVEKİLİ AKIN: “MERSİNLİLERİ, ‘EKMEK VE ADALET’TE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”   09:41   AKMİB’İN AĞUSTOS AYı IHRACATı 453,5 MILYON DOLAR   09:39   ROTTERDAM’I GEÇECEĞİZ!   09:30   MERSIN’DE AILE HEKIMINE BıÇAK ÇEKILDI   09:17   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ   13:08   MERSİN’İ BİR ARAYA GETİREN SÜNNET DÜĞÜNÜ   09:59   TROPİKAL EJDER MEYVESİNDE HASAT DÖNEMİ   09:56   MERSİN, DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA!   09:51   DOĞAYI KATLEDECEK PROJELERİ REDDEDİYORUZ!   09:49   TOROSLARIN ŞİFA DAĞITAN ADAMI   09:44   YURTLAR İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI   12:30   PATSOVAN, SAHİL BANDINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU   12:22   KARİYER MERKEZİ GENÇLERİ İŞ DÜNYASINA HAZIRLIYOR   11:59   SAKSIDA KENEVİR YETİŞTİREN ŞAHIS YAKALANDI   15:26   FRENİ BOŞALAN OTOMOBİLİ DURDURMAK İÇİN YOL KENARINDAKİ TOPRAK ZEMİNE SÜRDÜ   12:33   MERSİN’DE ORMAN YANGINI ÇIKARAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI   12:25   MERSİN’DE İNTERNET ÜZERİNDEN KAZANÇ VAADİYLE DOLANDIRICILIK YAPANLARA OPERASYON   16:10   SıCAK HAVA KALP HASTALıKLARıNı TETIKLIYOR  
 
 
 
 
MEZİTLİ’DE TURUNÇ KORULUĞU KENTE KAZANDIRILDI
   

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesinin kent merkezinde hayata geçirdiği 61. koruluk törenle açılarak kente kazandırıldı.

 

Tarih : 9 Ocak 2021 Cumartesi 16:19

Turunç koruluğu açışında konuşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sosyal yaşamı ve girişimciliği birleştirmek için çalıştıklarını belirterek, "Biz bu girişimci ruhu sosyal yaşamla birleştirmek için çalışıyoruz. Gerek kooperatiflerimizde gerek kent konseyimizle gerekse belediyemizin çalışmalarında bu birlikteliği sağlamak istiyoruz. Özellikle sorun yaşayanlar zaten kendi mücadelesini yaşıyor. Ama onların tek başına çözebileceği şey değil. Biz bu sorunu yaşamayanları da bu mücadelenin içerisine katmak istiyoruz. Burada sivil toplum örgütlerine çok fazla görev düşüyor" ifadelerini kullandı.

Mezitli’de yaşayan herkesin bir aile olduğunu ifade eden Tarhan, “İstenince her şey başarılır. Halk size güvenirse çok değerli işler yapılabiliyor. Paydaşlarımızın belediyemize omuz vermesiyle birlikte çok değerli başarılar kazandık. Mezitlililere el birliği içerisinde çok önemli tesisler kazandırdık. Çocuk gündüz bakım evleri, aktif yaş alma merkezleri, gençlik merkezi, kafe kütüphane ve daha nice kazanımları halkımızın belediyesine olan güveni sayesinde sağladık. En az iki çocuk gündüz bakım evi daha yapacağız. Bunun yanında Mersin basını için Basın Evini, pazartesi günü açıyoruz. Yine açılma aşamasına gelen engelli evimiz var” dedi. Belediye olarak çalışmalarıyla kente büyük hizmetler kazandırdıklarını vurgulayan Tarhan, halkın da bu çalışmalara destek verdiğini söyledi.

Konuşmaların ardından katılımcılar koruluğa fidan dikti.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, mezitli, koruluk, turunç,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA