25 Eylül 2024 Çarşamba



09:32   YAŞATıRKEN ÖLMEK ISTEMIYORUZ!   09:23   ‘YAŞAMı SAHIPLEN’ KAMPANYASıNA YOĞUN ILGI!   15:00   MİLLETVEKİLİ AKIN: “MERSİNLİLERİ, ‘EKMEK VE ADALET’TE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”   09:41   AKMİB’İN AĞUSTOS AYı IHRACATı 453,5 MILYON DOLAR   09:39   ROTTERDAM’I GEÇECEĞİZ!   09:30   MERSIN’DE AILE HEKIMINE BıÇAK ÇEKILDI   09:17   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ   13:08   MERSİN’İ BİR ARAYA GETİREN SÜNNET DÜĞÜNÜ   09:59   TROPİKAL EJDER MEYVESİNDE HASAT DÖNEMİ   09:56   MERSİN, DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA!   09:51   DOĞAYI KATLEDECEK PROJELERİ REDDEDİYORUZ!   09:49   TOROSLARIN ŞİFA DAĞITAN ADAMI   09:44   YURTLAR İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI   12:30   PATSOVAN, SAHİL BANDINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU   12:22   KARİYER MERKEZİ GENÇLERİ İŞ DÜNYASINA HAZIRLIYOR   11:59   SAKSIDA KENEVİR YETİŞTİREN ŞAHIS YAKALANDI   15:26   FRENİ BOŞALAN OTOMOBİLİ DURDURMAK İÇİN YOL KENARINDAKİ TOPRAK ZEMİNE SÜRDÜ   12:33   MERSİN’DE ORMAN YANGINI ÇIKARAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI   12:25   MERSİN’DE İNTERNET ÜZERİNDEN KAZANÇ VAADİYLE DOLANDIRICILIK YAPANLARA OPERASYON   16:10   SıCAK HAVA KALP HASTALıKLARıNı TETIKLIYOR  
 
 
 
 
TOROSLAR BELEDİYESİ IŞIK AİLESİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
   

Mersin merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Değirmendere Mahallesinde yaşayan Işık ailesinin mutfaklarını yenileterek yüzlerini güldürdü.

 

Tarih : 26 Aralık 2020 Cumartesi 15:26

Mersin’de bir romatizma türü olan 'Ankilozan Spondilit' hastalığına yakalanan ve omurga hareket kısıtlılığı nedeniyle gündelik yaşamında zorluk çeken Ramazan Işık'ın, iki kızı ve eşiyle hayatını idame ettirdiği evinin mutfağı, Toroslar Belediyesi ekipleri tarafından yenilendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Yılmaz'ın talimatıyla Değirmendere Mahallesinde aileyi ziyaret ederek, ihtiyaçlarını tespit eden belediye ekipleri, kullanılmaz haldeki mutfak dolaplarının yerine belediyenin atölyelerinde imal edilen yeni dolapları takarak, mutfağı yeniledi.

2,5 yıl önce bir kızlarını kaybeden Işık ailesi, Başkan Yılmaz'a yanlarından olmasından ve bu desteğinden dolayı teşekkür ederken hastalığı nedeniyle çalışamadığını belirten 44 yaşındaki Ramazan Işık, "Ankilozan Spondilit hastasıyım. Mutfağımız kullanılmaz haldeydi. Başkanımız bize ulaşarak yardım eli uzattı. Belediyemiz evimizin mutfağını yeniledi. Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendisine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ramazan Işık'ın eşi Fatma Işık da mutfağının eskiden çok kötü bir durumda olduğunu ve sağlıklı şartlarda yemek yapamadığını ifade ederek, mutfağının çok güzel olduğunu ve desteklerden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

“BİZ BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

İlçede ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştıran çalışmaların yanı sıra gönüllere de dokunan hizmetler yapan Başkan Yılmaz, Işık ailesine bir nebze olsa da destek olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yılmaz, “Yaptığımız bu yardım ile Işık ailemizin de yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Yeni mutfakları hayırlı uğurlu olsun. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” şeklinde konuşarak pandemi döneminde ülke olarak zor bir durumdan geçildiğini ve bu dönemde ihtiyaç sahibi ailelere dokunabilmenin önemine dikkat çekti.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, toroslar, atsızafşınyılmaz, belediye, ışıkailesi,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA