19 Nisan 2024 Cuma



10:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ZABıTA EKIPLERI, YAZ SEZONUNA HAZıR   10:41   BÜYÜKŞEHIR’DEN BIR ILK: 23 NISAN ULUSLARARASı ÇOCUK FESTIVALI   10:40   "ANAMUR VE AYDıNCıK’TA AÇıLACAK YENI BÖLÜMLER IÇIN YÖK’E BAŞVURUMUZU YAPTıK"   10:39   MERSIN’DE YASA DıŞı BAHIS OPERASYONU: 5 GÖZALTı   10:37   DENIZE GIREN GENÇ ADAM BOĞULDU   10:36   CENAZEYE GIDERKEN KAZA GEÇIRIP ÖLDÜ   10:36   MERSIN’DEKI KAZADA HAYATıNı KAYBEDEN IŞÇI OSMANIYE’DE TOPRAĞA VERILDI   11:29   TURIST REHBERLERI YANLıŞTAN DÖNÜLMESINI BEKLIYOR   11:21   İPOTEKLI KONUT SATıŞLARı YÜZDE 49 AZALDı   11:19   MERSIN TURIZM FUARı BAŞLADı   11:17   BÜYÜKŞEHIR CEVDET AMCA’Yı YALNıZ BıRAKMADı   11:16   OTOBÜS SEFERLERI ARTıRıLDı, YENI HAT AÇıLDı   11:15   10 MILYONLUK LÜKS ARAÇLAR ELE GEÇIRILDI   11:13   ‘NARKOÇELIK-12’ OPERASYONUNDA 268 KIŞI YAKALANDı   11:12   MERSIN’DE IKI OTOMOBIL ÇARPıŞTı: 5 YARALı   11:11   OTOMOBIL TıRA ARKADAN ÇARPTı: 1 ÖLÜ   11:09   ÇOK SAYıDA TARIHI ESER ELE GEÇIRILDI, 2 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:08   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU, 2 KIŞI TUTUKLANDı   11:07   ÇBK KUPAYı KAYBETTI   11:46   HıZLı TREN ILE ADANA-MERSIN ARASı ULAŞıM 25 DAKIKAYA DÜŞECEK  
 
 
 
 
MÜDÜR ASLAN, GAZETECİLER İLE BULUŞTU
   

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni (MGC) ziyaret ederek gazeteciler ile bir araya geldi.

 

Tarih : 18 Ağustos 2022 Perşembe 15:07

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, doğru bilgilendirmenin, halka doğru bilgi ulaştırmanın son derece önemli olduğunu belirterek, "Yapılan çalışmaların kamuoyuna doğru şekilde aktarılması, dosta güven, kötülere de huzursuzluk veriyor" dedi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC) ziyaret ederek gazetecilerle bir araya geldi. MGC Başkanı Kaya Tepe ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile gazetecilerin katıldığı ziyarette konuşan Aslan, halkın doğru bilgilendirilmesi konusunda gazetecilerin önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

Doğru bilgilendirmenin, halka doğru bilgi ulaştırmanın ne kadar ehemmiyetli olduğunun farkında olduklarını belirten Aslan, "Arkadaşlarımızın emeklerinin kamuoyu tarafından bilinmesi, devletin en önemli unsurları olan güvenlik teşkilatının, İçişleri Bakanlığımızın yaptıkları çalışmaların halka duyurulması son derece önemli. Bu dosta güven verirken, kötülere de bir huzursuzluk veriyor. Bunu çok önemsiyoruz. Çünkü yaptığımız her faaliyetin arkasında, bulduğumuz her suçlunun arkasında onlarca, yüzlerce arkadaşın uzunca bir süre süren emekleri var, gayretleri var, devletimizin iradesi var" ifadelerine yer verdi

Şu anda Türkiye'nin içeride ve dışarıda çok başarılı çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Aslan, şöyle devam etti;

 "İçerideki terörist varlığı son derece azaldı. Hamdolsun bunun böyle devam edip inşallah bu dönem terör örgütlerinin son nefeslerini verdikleri, yok oldukları dönem olacak. Dışarıda yine aynı şekilde askerimiz, özel harekatçılarımız, silahlı kuvvetlerimiz büyük bir mücadelenin içindeler. İyi yoldayız, iyi yolda gidiyoruz. Bu çerçevede biz de Mersin'de üzerimize düşeni arkadaşlarımızla beraber en üst seviyede yapmanın gayreti içerisindeyiz. Burada da ciddi başarılar var. Daha da iyi olacak."

Aslan, ziyaretin sonunda bazı gazetecilere İletişim Başkanlığınca gönderilen basın kartlarını taktim etti.

Paylaş :
 
Etiketler :  emniyet, mersin, ziyaret, gazeteci

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA