19 Mart 2026 Perşembe



14:43   SAHAYA İNEN AHMET ÖZDEMİR İDDİALI BAŞLADI!   16:11   TOROSLAR’DA PARK VE YEŞİL ALANLAR BAKIMDAN GEÇİYOR   15:30   YENIŞEHIR’DE ÜRETICIYE ‘ON NUMARA’ HIZMET ÇIFTÇIYE ÜCRETSIZ SOLUCAN GÜBRESI DESTEĞI   12:14   ANAMUR’DA HANIMLARA ÖZEL KADİR GECESİ PROGRAMI DÜZENLENDİ   12:11   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, “YAŞLI DESTEK HİZMETLERİ” İLE YAŞ ALMIŞLARIN EVİNDE BİR SES OLUYOR    12:05   ANAMUR’DA HAFIZLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   11:59   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN MUTFAK ATÖLYESİ ÇOCUKLARA YENİ BECERİLER KAZANDIRIYOR   10:35   ANAMUR’DA RAMAZAN BULUŞMASı: İL MÜFTÜSÜ MUSTAFA TOPAL DIN HIZMETLERINI YERINDE İNCELEDI   17:10   YENIŞEHIR HALK KART ARALıK AYı ÖDEMELERI HESAPLARA AKTARıLDı   17:07   AKDENIZ BELEDIYE SPOR U-14 FUTBOL TAKıMı TÜRKIYE ŞAMPIYONASı YOLUNDA   17:03   AKDENİZ BELEDİYESİ TENİS KURSU GENÇ YETENEKLER YETİŞTİRİYOR   16:58   BAŞKAN YILDIZ, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   15:42   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN DENİZİ KİRLETEN GEMİYE 13 MİLYON 187 BİN 913 TL CEZA   15:40   BÜYÜKŞEHİR EMEKLİ EVLERİNDE YENİ YIL COŞKUSU YAŞANDI EMEKLİ EVİ ÜYELERİ, YENİ YILA BÜYÜKŞEHİR’LE ‘MERHABA’ DEDİ    15:37   BÜYÜKŞEHİR YENİ YILDA KAYNAR İKRAMIYLA MERSİNLİLERİN İÇİNİ ISITTI   15:35   MEDEKA VE TADEKA’DAN KENT KÜLTÜRÜNE KATKI   15:31   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, BOZYAZILI YURTTAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   15:27   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER İÇİN MAHREMİYET EĞİTİMİ   15:24   BAŞKAN SEÇER, SPOR PARK TARSUS YERLEŞKESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU   15:21   BAŞKAN YILDIZ, “TOROSLAR, MERSİN’DE SPORUN BAŞKENTİ OLACAK”  
 
 
 
 
TOROSLAR BEELDİYESİ PERSONELİNE ZAM YAPILDI
   

Mersin Toroslar Belediyesi Personel Limited Şirketi’nde en düşük ücretle çalışan personelin maaşına 1 Temmuz 2022 tarihi itibariyle yüzde 20, ek protokolle yüzde 22 olmak üzere toplamda yüzde 42 zam yapılırken, Toroslar Belediyesinde en düşük maaş 7 bin 70 TL oldu.

 

Tarih : 17 Ağustos 2022 Çarşamba 13:49

Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye İş Sendikası ile ek protokol sözleşmesi imzalandı. Çalışanları sevindiren ek protokolün imzalanması için Toroslar Belediyesinin Yunus Emre Kültür Merkezinde tören düzenlendi. Personelinin yoğun sevgi gösterileri arasında davul zurnayla karşılanan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm personeline hitap ederek toplu sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Toroslar’ı daha yaşanılabilir ve güzel kılabilmek adına gece gündüz demeden çaba gösteren tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Yılmaz, “Bugün bu çatı altında hep beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Toroslar’daki bu uyum, birlik ve beraberlik Mersin'in de sınırlarını aştı ve tüm Türkiye’de biliniyor. Başarının sırrı el ele, gönül gönüle olmak. Sizler, Toroslar Belediyesinin kurumsal kimliğinin, Toroslar halkına verilen hizmetin mimarısınız. Emek çekiyorsunuz. Toroslar için, bizim için kıymetlisiniz” diye konuştu.

“ANKETLERDE MEMNUNİYET ORANIMIZ SON DERECE YÜKSEK”

"Birçok proje ve çalışmalarımız bizi ikinci kez Türkiye’nin başarı listesine taşıdı. Yapılan anketlerde memnuniyet oranımız son derece yüksek” diyen Yılmaz, “Görevde 3,5 yılı tamamlıyoruz. Çok büyük ilerleme kaydettik. Birbirimizi daha iyi anladık ve süreçlerimizi iyileştirdik. Bunda da başarılı olduk. Sizlere teşekkür ediyorum. Gurur duyduğum ve teşekkür aldığım birçok arkadaşımız var. Bu beni de gururlandırıyor. Her biriniz ayrı ayrı kıymetli ve Toroslar halkına hizmet eden insanlar olduğunuz için sizleri önemsiyoruz. Daha iyi şartlarda, daha güzel şekilde yaşamanız için çaba gösteriyoruz. Ücretlerinizde yüzde 42 zam yaptık. Toroslar Belediyesinde en düşük ücret 7 bin 70 TL oldu. Hayırlı uğurlu olsun” sözlerini kullandı.

“VATANDAŞIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Atatürk’ün, 'vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır' sözüne atıfta bulunan Başkan Yılmaz, “17 günlük tam kapanma döneminde belediyemizde seferberlik ilan ettik. Ne ihtiyacınız olursa '444 41 33' numaralı telefonu arayın, biz gelelim dedik. İhtiyaç sahibi herkesin ayağına gittik. Vatandaşımızın her zaman yanındayız. Biz duruma ve şartlara göre pozisyon alırız. Yine öyle yapacağız. Toplum yararına çalışıyorsunuz. Bu sadece maaş karşılığı değil aynı zamanda ahlaklı ve güzel bir durum. Küçük bir çocuğun bile yüzünü güldürdüğümüzde mutlu oluyoruz. Sizlerden beklentimiz güler yüzle, tatlı dille görevinizi en iyi şekilde yapmaya devam etmeniz. Sizler var oldukça, bir ve beraber oldukça hiçbir güç bizi yıkamayacaktır inşallah” ifadelerine yer verdi.

"HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Belediye İş Sendikası 1 Nolu Mersin Şubesi Başkan Vekili Tahsin Eren Güvençli de toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyerek, “Personelini enflasyonda ezdirmeyen ve sözleşme dönemi olmamasına rağmen ek protokolle ücretlerine zam yapan Toroslar Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Yılmaz, Güvençli ile toplu iş sözleşmesi ek protokolünü imzaladı.

Paylaş :
 
Etiketler :  toroslarbelediyesi, zam, atsızafşınyılmaz, personel

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA