28 Mart 2024 Perşembe



11:00   MERSIN SERBEST BÖLGESINDE YıL SONU HEDEFI 4 MILYAR DOLARı AŞMAK   10:58   “31 MART’TA HIZMETE OY VERIN”   10:55   CHP’LI YıLDıZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK IÇIN DESTEK ISTEDI   10:54   “SANDıĞA GIDELIM, MERSIN GELECEĞINI DEĞIŞTIRELIM”   10:52   AKKUYU NGS’DE MAAŞ ALAMAYAN IŞÇILER IŞ BıRAKTı   10:49   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOZDOĞAN’ıN ARACı KURŞUNLANDı   10:47   OTOMOBIL ILE MOTOSIKLET ÇARPıŞTı: 1 ÖLÜ   10:45   MERSIN’DE SILAH KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   11:52   “BIZIM SEÇIMDEN ÖTE MESAIMIZ VAR; ‘HIZMETLER’ ”   11:44    “STK’LARıN GÖRÜŞLERI, BIZE YARAR SAĞLıYOR”   11:43   AYAKKABı TAMIRCILERI ÇıRAK BULMAKTA ZORLANıYOR   11:41   KAYıSı AĞAÇLARı ÇIÇEK AÇTı, ORTAYA GÖRSEL ŞÖLEN ÇıKTı   11:39   “BIRLIKTE BAŞARACAĞıZ, BIRLIKTE KAZANACAĞıZ”   11:38   “MERSIN HALKı ARTıK DEĞIŞIM ISTIYOR, HIZMET ISTIYOR”   11:37   CHP’LI YıLDıZ, IŞÇILERLE BULUŞTU   11:35   “BAŞARıMıZ ORTADA AKDENIZ’IN HIKÂYESINI DEĞIŞTIRDIK”   11:33   BAŞKAN SEÇER, ŞEVKET SÜMER’DE YURTTAŞLARLA IFTAR YAPTı   11:31   “MERSIN’IN ULAŞıM VE TRAFIK SORUNUNU ÇÖZECEĞIZ”   11:27   "BEN DAVAMDAN VAZGEÇMIYORUM"   11:26   MERSIN’DE MOTOSIKLET HıRSıZLıĞıNA KARŞı UYGULAMA  
 
 
 
 
ŞOFÖRLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
   

Mersin’de yaşlı kadının yolculuk yaptığı 2 ayrı belediye otobüsünde düşürdüğü para, otobüs şoförlerinin dikkati sayesinde kendisine teslim edildi.

 

Tarih : 15 Mayıs 2022 Pazar 14:07

Mersin Büyükşehir Belediyesinin ulaşım filosunda görev alan personelin dikkati sayesinde, yolculuk yaptığı 2 ayrı otobüste para düşüren yaşlı kadının paraları bulunarak eksiksiz olarak teslim edildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Çamlıyayla’daki yayla evinden Tarsus’a gitmek için Sebil yolunda belediye otobüsüne binen Saniye Keskin (76), gömlek cebinde bulunan parasının bir miktarını düşürdü. Tarsus’ta Cengiz Topel Lisesi kavşağında inen ve Kalburcu Mahallesi’ndeki evine gitmek için bir başka Büyükşehir Belediyesi otobüsüne binen Keskin, burada bir miktar daha para düşürdü.

ŞOFÖRLER BİRBİRLERİYLE İRTİBAT KURDU

Otobüsteki bir başka yolcu, yerde duran parayı görerek Saniye Keskin’i uyardı. Keskin, gömleğinin cebinde bulunan paranın eksik olduğunu fark etti. Kaleburcu Mahallesi’ne geldiğinde şoför Abdullah Savsan’a durumu anlatan Keskin, otobüsten indi. Şoför Savsan ise Çamlıyayla hattında çalışan mesai arkadaşlarına konuyu aktardı. Çamlıyayla hattında çalışan aracın şoförü Oral Tekeli, araç içinde duyarlı bir vatandaşın parayı görerek kendisine teslim ettiğini bildirdi. Yapılan inceleme sonucunda paranın Saniye Keskin’e ait olduğu tespit edildi. Kaleburcu Mahallesi Muhtarı Fuat Şen’e bilgi verilerek, Saniye Keskin’e ulaşıldı. Saniye Keskin’e Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Grup Amiri Ali Fatih Salman tarafından para tutanakla eksiksiz şekilde teslim edildi.

“ÇOK MUTLU OLDUM”

Parasını eksiksiz olarak aldığı için mutlu olduğunu ifade eden Keskin, “Çamlıyayla’da bindim otobüse Tarsus’ta indim. Tekrar Kaleburcu köyü otobüsüne bindim. Paramı düşürdüğüm yeri bir bayan gösterdi. Paramın gerisinin olmadığını öğrenince, şoför beye bilgi verdim. O da otogara bildirmiş. Geldim, paramın tamamını teslim aldım. Çok teşekkür ederim” diye konuştu.

“ŞOFÖRLERİMİZİN KOORDİNELİ ÇALIŞMASI, BİZLERE BİR KEZ DAHA GÜVEN DUYGUSUNU AŞILADI”

Tarsus Kaleburcu Mahalle Muhtarı Fuat Şen ise Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Saniye Keskin’e ulaşmak için kendisiyle irtibat kurduklarını belirterek, “Çağırdım arkadaşlar geldi, teyzemizin evine gittik. Teyzemizi aldık, işletmeye geldik. İşletmede tutanakla beraber, teyzemize parasını teslim ettik. Büyükşehir Belediyesi şoförlerimizin koordineli bir şekilde çalışması, bizlere bir kez daha güven duygusunu aşıladı. Kendilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  para, mersin, örnekdavranış, otobüsşoförü, yaşlıkadın

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA