18 Aralık 2025 Perşembe



14:29   TOROSLAR BELEDİYESİNDEN MAHALLELERDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI   11:42   MSK OOSTENDE’Yİ 84-76 YENDİ   11:22   YENİ YIL COŞKUSUNUN ADRESİ BÜYÜKŞEHİR’İN YILBAŞI PAZARI   10:02   BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VERDİĞİ DESTEKLERLE ÜRETİCİYE NEFES OLUYOR   09:59   AKDENİZ’DE AĞIR HASARLI BİNANIN KONTROLLÜ YIKIMI GERÇEKLEŞTİ   14:01   3 OCAK KURUMLARARASI FUTBOL TURNUVASI’NDA YARI FİNAL HEYECANI   13:59   FEAST, 2025 ÜÇÜNCÜ ÇEYREĞINDE BÜYÜMESINI SÜRDÜRÜRKEN 2026 İÇIN STRATEJIK YATıRıMLARıNı HıZLANDıRDı   11:40   MERSIN MARINA’DA YENI YıL SOKAĞı BAŞLıYOR!   11:05   TDV KADıN KOLLARı GAZZE YARARıNA TÜRKIYE GENELINDE HAYıR ÇARŞıLARı DÜZENLEDI   10:12   ANAMUR’DA MINIKLERDEN MILLI TEKNOLOJI HAMLESI: YERLI MALı HAFTASıNDA TOGG COŞKUSU   09:51   DERECİK BELEDİYESİ İTFAİYE PERSONELİ, ATA EĞİTİM MERKEZİ’NDE EĞİTİM ALDI   09:47   BÜYÜKŞEHİR, HAL KATLI KAVŞAĞI İLE BÖLGENİN LOJİSTİK YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK   17:06   BAŞKAN SEÇER, ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY’IN MANİSA’DAKİ CENAZE TÖRENİNE KATILDI   13:06   BÜYÜKŞEHİR, AKOB İLE BİRLİKTE KENTİN KÜLTÜR POLİTİKALARINA IŞIK TUTTU   12:59   BAŞKAN SEÇER, TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI MERSİN ŞUBESİ’NİN 71. YIL KUTLAMA GECESİNE KATILDI   12:50   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN SİLİFKE’DE TOPLU AÇILIŞ   12:33   BAŞKAN SEÇER, ‘SÜT SOĞUTMA TANKI DAĞITIM TÖRENİ’NE KATILDI   10:18   TOROSLAR BELEDİYESİNDEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ   10:14   YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENME MERKEZI ÇOCUKLARı GELECEĞE HAZıRLıYOR   10:11   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN ARALIK AYI 2. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ  
 
 
 
 
14 YAŞINDAKİ KIZINA İSTİSMAR SUÇLANAN DİŞ TEKNİSYENİ TUTUKLANDI
   

Mersin İz Haber’in haberine göre Mezitli İlçe Sağlık Müdürlüğünde diş teknisyeni olarak görev yapan Ozaner Ö, 14 yaşındaki kızına cinsel istismardan tutuklandı.

 

Tarih : 23 Aralık 2021 Perşembe 19:54

Mersin Mezitli İlçe Sağlık Müdürlüğü kadrosunda diş teknisyeni görevinde bulunan Ozaner Ö, 14 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunmak suçundan çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Zanlının hakkında daha önce FETÖ mensubu olmaktan soruşturma yapıldığı da belirlendi.

Mersin’in merkez Mezitli İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Diş Teknisyeni olarak görev yapan ve yıllık izinde olan  O.Ö’nün kızına cinsel istismarda bulunmak suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı ortaya çıktı.

GENÇ KIZ İTİRAF ETTİ, BABA TUTUKLANDI

Öğrenilen bilgiye göre olay, pazartesi günü ortaya çıktı. İsmi gizli tutulan genç kız, babasının kendisine günler öncesinde cinsel istismarda bulunduğunu yakınlarına anlattı. Bunun üzerine iğrenç olay Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nce ulaştı. Çocuk Şubesi’nce başlatılan inceleme ve araştırma kapsamında genç kız, uzman pedagog ve psikolog gözetiminde ifade verdi. Genç kız alınan ifadesinde babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu itiraf etti. Bunun üzerine yıllık izinde olan O.Ö, salı günü evinde yakalanarak gözaltına alındı. Alınan ifadesinde ağır suçlamayı kabul etmediği öğrenilen ve bir iftira ile karşı karşıya olduğu yönünde ifade verdiği öğrenilen O.Ö, yapılan işlemlerin ardından adliyeye çıkartıldı. Nöbetçi savcının tutuklama istemiyle mahkemeye sevk ettiği O.Ö, hakkında tutuklama kararı verilerek cezaevine gönderildi.

FETÖ SORUŞTURMASI GEÇİRMİŞ

Bu arada Diş Teknisyeni O.Ö’nün daha önce Adana’da görev yaptığı sırada FETÖ soruşturması geçirdiği, bir süre açığa alındığı, daha sonra da görevine iade edilerek Mersin’e atandığı belirlendi. Zanlının, Mezitli İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Disiplin Büro bünyesinde görevlendirildiği, mide bulandıran olayla ilgili tutuklanmasının ortaya çıkması üzerine ise bu görevlendirmeden el çektirildiği de öğrenildi.

DOKTOR CİNAYETİNDE HAKKINDA SUÇ DUYURUSU YAPILMIŞ

Diğer yandan görevi başında meslektaşı tarafından Mersin’de öldürülen Dr.Ahmet Dikmen olayında ise önlem alınmamasıyla ilgili ailenin avukatı tarafından savcılığa yapılan suç duyurusunda da O.Ö’nün isminin geçtiği saptandı. Dr.Ahmet Dikmen’in aile Avukatı Erşan Sarı’nın yaptığı suç duyurusunda da şahsın adının geçtiği, katil zanlısı Hasan Çayır ile ilgili yaptığı disiplinsiz davranışlar nedeniyle tutulan tutanaklar konusunda kendisine sürekli bilgi verdiği ve bu durumun da cinayete yol açan nedenler arasında bulunduğu da önü sürüldü. Aile avukatının bu iddialarla ilgili O.Ö’nün telefonuna da el konularak, tüm HTS kayıtlarının incelenmesinin istendiği de ortaya çıktı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mezitli, teknisyen, mersin, diş, taciz, istismar, kız

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA