20 Nisan 2024 Cumartesi



15:42   23 NISAN COŞKULU GEÇECEK   15:25   MERSIN ÜNIVERSITESI’NDE SEECO PROJESI TANıTıLDı   15:22   MERSIN’DE KAÇAK KAZı YAPAN 2 KIŞI YAKALANDı   14:34   YENIŞEHIR DÜNYA VE AVRUPA TRIATLON YARıŞLARıNA HAZıR   12:47   TARSUS TSO YÖNETIMINDEN BAŞKAN BOLTAÇ’A ZIYARET   11:58   “YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YÜZDE 6 ARTıŞLA 551 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   10:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ZABıTA EKIPLERI, YAZ SEZONUNA HAZıR   10:41   BÜYÜKŞEHIR’DEN BIR ILK: 23 NISAN ULUSLARARASı ÇOCUK FESTIVALI   10:40   "ANAMUR VE AYDıNCıK’TA AÇıLACAK YENI BÖLÜMLER IÇIN YÖK’E BAŞVURUMUZU YAPTıK"   10:39   MERSIN’DE YASA DıŞı BAHIS OPERASYONU: 5 GÖZALTı   10:37   DENIZE GIREN GENÇ ADAM BOĞULDU   10:36   CENAZEYE GIDERKEN KAZA GEÇIRIP ÖLDÜ   10:36   MERSIN’DEKI KAZADA HAYATıNı KAYBEDEN IŞÇI OSMANIYE’DE TOPRAĞA VERILDI   11:29   TURIST REHBERLERI YANLıŞTAN DÖNÜLMESINI BEKLIYOR   11:21   İPOTEKLI KONUT SATıŞLARı YÜZDE 49 AZALDı   11:19   MERSIN TURIZM FUARı BAŞLADı   11:17   BÜYÜKŞEHIR CEVDET AMCA’Yı YALNıZ BıRAKMADı   11:16   OTOBÜS SEFERLERI ARTıRıLDı, YENI HAT AÇıLDı   11:15   10 MILYONLUK LÜKS ARAÇLAR ELE GEÇIRILDI   11:13   ‘NARKOÇELIK-12’ OPERASYONUNDA 268 KIŞI YAKALANDı  
 
 
 
 
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞANDAN BÜYÜK TEPKİ
   

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğanın, Ak Parti Meclis Üyesi Abdurrahman Altınsucu’nun Tarsus Belediyesine yönelik olan sosyal medya paylaşımına karşı tepkisi büyük oldu.

 

Tarih : 26 Kasım 2021 Cuma 01:27

Ak Parti Meclis Üyesi Abdurrahman Altınsucu sosyal medyada yaptığı paylaşımdan Tarsus Belediyesini eleştirdi. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise bu duruma karşı tepkisi büyük oldu.

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan yapılan paylaşım için, “Adolf Hitler’i Dünya’ya musallat eden ‘’Yalan Ustası:’’ Joseph Goebbels, Naziler’i iktidara taşıyan üstün yalan söyleme ve propaganda yeteneği sayesinde Hitler tarafından 1933-1945 yılları arasında ‘’Propaganda Bakanı’’ olarak görevlendirilmiştir. Şehrimizde de halkımızı belediye meclisinde temsil edebilecek konumda bulunan Abdurrahman Altınsucu isimli meclis üyesinin, Tarsus halkını yalan beyanlarla aldatması, Tarsus Belediyesi ve kendisine rey veren insanları siyasi emelleri doğrultusunda nasıl kullandığını bilmeyenin kalmaması gibi, O’nun sosyal medya fenomeni olma gayretlerini de hayretle takip etmektedir. Sayın Altınsucu, bu akşamki siyasi şovunun bir parçası olarak tıpkı bir ‘’Yalan Ustası’’nın yaptığı gibi insanları aldatmaya yönelik provokatif paylaşımıyla Tarsus halkı huzurunda küçük düşmeyi başarmıştır. Yağmur sularıyla göle dönüşmüş bir yol görüntüsünü Tarsus Belediyesi’ne mal etme acemiliğiyle, alelacele ve yalan yanlış eksik bilgisiyle paylaşarak, Tarsus Belediyesi’ni hedef göstermiştir. Oysa paylaştığı görseldeki konumun yönetim inisiyatifi Tarsus Belediyesi’ne değil, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne aittir” sözlerini söyledi

İNSANLARI ALDATIYOR

Başkan Bozdoğan, Altınsucu’nun Büyük Yalan tekniği kullanarak halkı manipüle ettiğini söyleyerek, “GOEBBELS’in kullandığı ‘’Büyük Yalan’’ tekniğiyle insanları aldatması, günümüzde adeta ‘’propaganda bakanlığı’’na soyunmuş olan, bilgisizliğiyle Tarsus halkının zihnini zehirleyen Altınsucu, siyasi şovunu Tarsus Belediyesi üzerinden nereye kadar sürdürecek, emin değiliz; ancak emin olduğumuz bir şey varsa, o da; Tarsus Belediyesi’ni, şovlarını sahneleyeceği bir sirk olmadığı konusunda, genç meclis üyesini her daim uyaracağımız gerçeğidir.

Goebbels’in ‘’yalan ne kadar büyükse inananı o kadar çok olur’’ öğretisiyle her paylaşımında yalan yanlış bilgileriyle adeta programlı bir propaganda ustalığına soyunan Abdurrahman Altınsucu, Tarsus Belediye Meclisi’nde olduğu gibi, Tarsus Halkının huzurunda da her yalanıyla ve acemice, bilgisizce paylaştığı her paylaşımıyla bugün de küçük düşmeyi başarma üstünlüğü göstermiştir.” İfadelerine yer verdi.

“BÜYÜK YALAN” TEKNİĞİ KULLANMAKTA USTA

Başkan Bozdoğan, “ ’Büyük Yalan’ tekniğini kullanmakta ustalaşan Abdurrahman Altınsucu gibi, Tarsus Halkını yalanlarla, eksik ve cehalete varan paylaşımlarla aldatan herkesi, Tarsus Belediyesi üzerinden ‘’sosyal statü’’ sağlamaya çalışmamaları hususunda uyarmak, kentimizin huzuru söz konusu olduğunda; asli görevimiz olup çıkmaktadır. Unutulmamalıdır ki, Tarsus, siyasi şovmenleriyle değil; tarihi, kültürü, mert ve vefalı insanıyla nam salmış, 10 bin yıllık bir kenttir. Tarsus, Abdurrahman Altınsucu gibi, buldukları her fırsatta Tarsus’un imajına zarar veren kişileri, akıllara ‘’kaçak yapılar inşa eden’’ zihniyetleri utançla ve üzüntüyle anmayı, onları erdem ve ahlakla yargılamayı ödev edinmiş, kadim bir şehir olarak yaşayacaktır.” diyerek sözlerine devam etti.

İFŞA EDECEĞİZ

Yalan ustalığı ve Propaganda’nın, Hitler’i de tarihin kirli sayfalarına hapsettiğini anımsatan Başkan Bozdoğan, “Siyasi şovmenlerin Tarsus Halkı’na da er ya da geç hesap vereceklerinin bilinmesini ister; Belediye Meclisimizi ve şehrimizi, seçilmiş olmalarının verdiği özgüvenle sirk alanına çevirmek isteyen her şovmeni her defasında Tarsus Halkı huzurunda ifşa edeceğimizi belirtiriz” dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  tarsus, akparti, tepki, başkan, bozdoğan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA