27 Haziran 2025 Cuma



01:33   MERSİN EKONOMİ ZİRVESİ İHALESİNDE “ADRESE TESLİM” İDDİASI   17:27   MSK’DA YENI HEDEF AVRUPA KUPASı!   17:26   MERSIN’DE BAYRAM SEFERBERLIĞI: HER ŞEY HAZıR!   17:23    ANAMUR’DA MEMURA TAM TAZMINAT DÖNEMI BAŞLADı   17:21   TEKSTIL SEKTÖRÜNDEKI KRIZ TBMM GÜNDEMINDE   17:19   BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   17:17   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   17:15   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı   17:14   AKDENIZ’DE YERLI BUĞDAY HASADı BAŞLADı   17:12   MERSIN’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR, TATIL KEYFI BAŞLıYOR!   17:08   STRES YÖNETILEBILIR: UZMANDAN HAYAT DENGELEYEN TAVSIYELER   17:05   KURBAN KESIMI KESINLIKLE ÇOCUKLARA IZLETILMEMELI   16:43   BAYRAM SOFRALARıNDA KALP SAĞLıĞıNA DIKKAT   16:41   AÇıKTA SATıLAN YIYECEKLERE DIKKAT!   16:39   MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSı GÜÇLENIYOR   16:38   ZIRAI DONUN YARALARı KOLAY SARıLMAYACAK   16:23   MUT’TA MOTOSIKLET KAZASı: SÜRÜCÜ YARALı   16:22   KADıN KıLıĞıNA GIRIP CINAYET İŞLEDI: VURULMA ANı KAMERADA   16:20   MERSIN’DE DEHŞET ANLARı: ARAÇLARıNı İNSANLARıN ÜZERINE SÜRDÜLER   16:18   ACı HIKÂYE TEKRARLANDı: ANNE VE OĞLU EVDE YARALı BULUNDU  
 
 
 
 
MEZİTLİ’DE MESLEKİ EĞİTİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ KURULUYOR
   

Mezitli Belediyesi, Davultepe Belediye hizmet binasını 5 yıllığına mesleki eğitim ve teknoloji merkezi olarak kullanılması (ESOB) protokol ile imza altına alındı.

 

Tarih : 25 Kasım 2021 Perşembe 17:20

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Meclisinin onayı sonrası eski Davultepe Belediyesi hizmet binasının 5 yıllığına mesleki eğitim ve teknoloji merkezi olarak kullanılması, Başkan Neşet Tarhan ve Mersin Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer arasında yapılan protokol ile imzalar atıldı.

Protokol uyarınca, daha önce Tarım İlçe Müdürlüğü olarak kullanılan binanın bir katı, yanında bulunan depo ve alan bedelsiz olarak, ESOB'a devredildi. Kurumların anlaşması halinde 5 yıllık protokol uzatılabilecek. Binanın ikinci katında bulunan Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ise aynı yerinde hizmet vermeye devam edecek.

Gerçekleştirilen protokol imza töreninde Başkan Tarhan ve Talat Dinçer’in yanı sıra aynı zamanda Mezitli Belediye Meclis üyesi de olan Mezitli esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel ve belediye bürokratları da hazır bulundu. Başkan Tarhan’a gösterdiği duyarlı yaklaşım nedeniyle teşekkür eden ESOB Başkanı Dinçer, “Daha önce kullandığımız bina ilgili proje değişikliği yapıldığından yeni yer arayışına girdik. Başkanımız sağ olsun, eski Davultepe Belediye binasının kullanımını konusunda bir kapı açtı. Başkanımızın destekleri sayesinde buradan yetişecek çıraklar her zaman olduğu gibi iyi ve dürüst birer usta olarak çıkacaklar. Başkanımıza, belediye meclis üyelerimize ve destek veren bürokratlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Tarhan, ahilik kültürünün devam etmesinin yolunun usta-çırak ilişkisinin sağlıklı şekilde yürümesi olduğunu ifade ederek, “Gençlerimizin, çalışma hayatında seçtikleri mesleği daha iyi öğrenmesi için çıraklık eğitimin büyük öneme sahip olduğunu biliyoruz. ESOB’un böyle bir yer arayışı içerisinde olduğunu duyduğumuz zaman yardımcı olmak istedik. Meclis üyelerimiz de buna oy birliği ile destek oldu. Her geçen gün daha fazla büyüyen gelişen Mezitli’mizde özellikle gençlerimizin yeni iş sahibi olması, istihdamın artması ve mesleki eğitimin daha kaliteli olabilmesi için attığımız bu adımın hayırlı olmasını diliyorum. Başarılı bir işbirliği ile esnaf sektörüne daha büyük destekler vermek en büyük dileğimiz” dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mezitli, teknoloji, merkez, davultepe

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA