4 Temmuz 2024 Perşembe



16:40   KARADUVAR’DA ‘ÇEDES’ TEPKİSİ!   16:23   ÇEYREK FİNALDEYİZ: 1-2   16:09   MEZITLI TEK YÜREK OLDU   16:01   TARıMıN GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENDI   15:01   ŞEHIR HASTANESI’NDE EMEK SÖMÜRÜSÜ!   14:46   YıKıLAN OKULLAR NE ZAMAN EĞITIM VERECEK?   14:43   GEL 17 BIN TL ILE SEN YAŞA!   14:38   SEYIR HALINDEKI ARAÇ ALEV TOPUNA DÖNDÜ   14:34   ZEHIR TACIRLERINE BIR DARBE DAHA!   14:29   TARSUS’TA ’KÖYDE HAYAT VAR’ ETKINLIĞI BAŞLıYOR   13:12   VALI PEHLIVAN, YANGıN YÖNETIM MERKEZINDE INCELEMELERDE BULUNDU   13:04   KAYNAKÇı ’SEVGI USTA’ HIKAYESIYLE KADıNLARA ÖRNEK OLUYOR   12:34   VALI PEHLIVAN: "MERSIN’DE 537 PROJENIN TOPLAM YATıRıM BEDELI 175 MILYAR LIRA"   12:29   VALI PEHLIVAN: "TARIHI VARLıKLARıMıZı UNESCO KALıCı LISTESINE ALDıRMA GAYRETIMIZ VAR"   12:25   MERSINLI SPORCULAR TÜRKIYE ŞAMPIYONASıNA DAMGA VURDU   12:19   MERSIN’DE AYAKTA KÜREK SÖRFÜ ETKINLIĞI DÜZENLENDI   12:14   MERSIN’DE EMEKLILERIN YAŞAM KALITESI ARTıYOR   12:09   MERSIN’DE JANDARMA YERLI RADAR SISTEMINI KULLANıYOR   16:13   YAZ SıCAKLARı KALBINIZDEN VURMASıN!   16:07   ÜLKENIN GELECEĞINI YAKTıLAR!  
 
 
 
 
TARSUS’TA ÜRETİCİ KADINLAR, ÜRÜNLERİNİ ALICILARLA BULUŞTURDU
   

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın desteğiyle kurulan Tarsus Emekçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin üyeleri, Kavaklı Mahallesindeki Hoca Ahmet Yesevi Parkında stant açtı. Başkan Bozdoğan da açık hava pazarında kadın üreticilerle buluştu. Başkan Bozdoğan, “amacımız, kadınlarımızın ürettikleri ürünlerini bu tür pazarlarda satışını gerçekleştirerek kazanç elde etmelerini ve kimseye muhtaç olmadan ekonomileri güçlü bireyler haline gelmelerini sağlamaktır” dedi.

 

Tarih : 19 Ağustos 2021 Perşembe 15:54

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün koordinesinde yapılan çalışma ile üretici kadınlar el emeği, göz nuru ürünlerini sergileyip satış yapma olanağı buldu. Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, üretici kadınların stantlarını tek tek gezerek ürünler hakkında bilgi aldı, alışveriş yaptı. Ev hanımları grubunun zumba gösterisi ve canlı müzik performansları da etkinliğe renk kattı.

“AMACIMIZ, KADINLARIN KİMSEYE MUHTAÇ OLMAMASI”

Başkan Bozdoğan, bütün yurttaşlardan kadın üreticilerin bin bir emekle ürettikleri el yapımı ürünleri satın almalarını ve onları teşvik etmelerini istedi. Takıdan yiyecek, içecek ve unlu mamullere kadar çeşitli ürünlerin yer aldığı stantlarda gönül rahatlığı ile alınabilecek birçok ürün bulunduğunu ifade eden Bozdoğan, “Amacımız, kadınlarımızın ürettikleri ürünlerini bu tür pazarlarda satışını gerçekleştirerek kazanç elde etmelerini ve kimseye muhtaç olmadan ekonomileri güçlü bireyler haline gelmelerini sağlamaktır” dedi.

Bozdoğan’ın kendilerini sürekli desteklediğini ve yalnız bırakmadığını belirten üretici kadınlar da “Ürettiğimiz ürünleri pazarlamakta ve satışını gerçekleştirmekte çok zorlanıyorduk. Şimdi başkanımızın öncülüğünde bize sunulan bu imkan sayesinde kendi ellerimizle yaptığımız ürünleri stantlarımızda sergileyerek satabiliyor ve gelir elde edebiliyoruz. Elde ettiğimiz kazanç ile aile bütçemize katkı sağlamak bizi mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, tarsus, belediye, başkanbozdoğan, üretici, kadın, pazar, emek

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA