27 Haziran 2024 Perşembe



12:07   BAŞKAN SEÇER: "MERSIN’DE INSANLARıN MUTLU VE HUZURLU BIR ŞEKILDE YAŞAYABILMESI IÇIN ÇALıŞıYORUZ"   12:02   İKLIM, ÇEVRE VE ENERJIDE YOL HARITASı BELIRLENIYOR   11:41   MERSIN’DEKI ODA VE BORSA BAŞKANLARı BÖLGEDEKI SON GELIŞMELERI DEĞERLENDIRDI   11:33   MSK, BASKETBOL SÜPER LIGI’NDE YENI BAŞARıLARA IMZA ATMAK ISTIYOR   11:06   MERSIN’DE ÇEŞITLI SUÇLARDAN ARANAN 64 ŞAHıS YAKALANDı   11:01   ÇAKıR: “PLANSıZ VE DENETIMSIZ BALıK ÇIFTLIKLERI ISTEMIYORUZ”   10:46   AMPUTE FUTBOL TAKıMıNA SPONSOR ARANıYOR   10:39   PIKABA ÇARPMAMAK ISTERKEN HASTANE DUVARıNA ÇARPTı: 1 YARALı   10:21   MERSIN’DE MILLI MAÇ COŞKUSU, GOL ANLARıNıN HEYECANı GÖRÜNTÜLERE YANSıDı   10:11   MERSIN’DE 3,9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM KORKUTTU   10:03   MERSIN’DE 3,9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM KORKUTTU   16:58   TARSUS SU PARKı SEZONU AÇTı   15:48   SPORCULAR MANZARA EŞLIĞINDE KOŞTU   13:31   DEMIR, MILLI TENISÇI AHMET KAPLAN’ı TEBRIK ETTI   13:22   5X5 FUTBOL AKDENIZ BÖLGE FINALI BAŞLADı   13:18   VALI BAĞDA ÜZÜM TOPLADı   13:13   MANAVŞA ARı MERASı PROJESI’NDE ÇALıŞMALAR SÜRÜYOR   11:38   MERSIN’DE BIR GENÇ SULAMA KANALıNDA BOĞULDU   11:35   BAYRAM TATILI BITTI, TURIZM NOKTALARıNDA YOĞUNLUK AZALDı   11:26   ARPAÇSAKARLAR’DA SıCAK ASFALT ÇALıŞMASı  
 
 
 
 
MERSİN’DE TERÖR OPERASYONU
   

Mersin’de terör örgütü PKK/KCK ve PYD/YPG üyesi oldukları iddiasıyla 15 şüpheli gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 15 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Tarih : 19 Ağustos 2021 Perşembe 12:07

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölücü terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 5'i yabancı uyruklu 17 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, 15 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, ikametlerinde yapılan aramalarda terör örgütü mensuplarına ait çok sayıda fotoğraf, örgüt propagandasını içeren suç unsuru notlar, ajandalar ve dokümanlar ele geçirildi. Şüphelilerin yapılan dijital incelemelerinde yine PKK terör örgütünün propaganda içerikli çok sayıda video ve resimleri tespit edildi. Gözaltına alınan yabancı uyruklu şüphelilerin ise Suriye'de faaliyet gösteren PYD/YPG terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttüklerine dair görüntüler de elde edildi.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden A.E.E. tutuklanırken, A.B. ve M.B.'ye ev hapsi cezası verildi. Şüphelilerden F.S., Ö.Ş., T.S., A.E., H.A. ve B.E. adli kontrol kapsamında diğer 6 şüpheli ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, terör, operasyon, pkk, kck, pyd, ypg, gözaltı, tutuklama

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA