22 Eylül 2024 Pazar



15:00   MİLLETVEKİLİ AKIN: “MERSİNLİLERİ, ‘EKMEK VE ADALET’TE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”   09:41   AKMİB’İN AĞUSTOS AYı IHRACATı 453,5 MILYON DOLAR   09:39   ROTTERDAM’I GEÇECEĞİZ!   09:30   MERSIN’DE AILE HEKIMINE BıÇAK ÇEKILDI   09:17   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ   13:08   MERSİN’İ BİR ARAYA GETİREN SÜNNET DÜĞÜNÜ   09:59   TROPİKAL EJDER MEYVESİNDE HASAT DÖNEMİ   09:56   MERSİN, DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA!   09:51   DOĞAYI KATLEDECEK PROJELERİ REDDEDİYORUZ!   09:49   TOROSLARIN ŞİFA DAĞITAN ADAMI   09:44   YURTLAR İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI   12:30   PATSOVAN, SAHİL BANDINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU   12:22   KARİYER MERKEZİ GENÇLERİ İŞ DÜNYASINA HAZIRLIYOR   11:59   SAKSIDA KENEVİR YETİŞTİREN ŞAHIS YAKALANDI   15:26   FRENİ BOŞALAN OTOMOBİLİ DURDURMAK İÇİN YOL KENARINDAKİ TOPRAK ZEMİNE SÜRDÜ   12:33   MERSİN’DE ORMAN YANGINI ÇIKARAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI   12:25   MERSİN’DE İNTERNET ÜZERİNDEN KAZANÇ VAADİYLE DOLANDIRICILIK YAPANLARA OPERASYON   16:10   SıCAK HAVA KALP HASTALıKLARıNı TETIKLIYOR   15:54   EV KİRALARI UÇUYOR   13:11   BÜYÜKŞEHİR, KENTE YENİ GELEN ÖĞRENCİLERE KUCAK AÇIYOR  
 
 
 
 
KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR TOROSLAR’A GELİYOR
   

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın, Kıbrıs Barış Harekatının 47. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Toroslar’a geleceği bildirildi. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Tatar’ı Toroslarda ağırlamaktan büyük onur duyduklarını söyledi.

 

Tarih : 12 Temmuz 2021 Pazartesi 17:35

Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mersin'de bir dizi temaslarda bulunacak olan KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, 14 Temmuz Çarşamba günü saat 17.30'da Rauf Raif Denktaş Parkında Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenecek törene katılacak. Program, çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Mehteran Takımından kahramanlık marşları, halk oyunları ve video gösterimi ile Rauf Raif Denktaş Parkının gezilmesiyle sona erecek.

Toroslar ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi'nde bulunan Toroslar Belediyesi Rauf Raif Denktaş Parkında, ömrünü Kıbrıs Türklerinin bağımsızlığına adayan KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş, KKTC'nin ilk Cumhurbaşkanı Yardımcısı merhum Dr. Fazıl Küçük ve Şehit Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel'in büstleri ile Kıbrıs Barış Harekatında kullanılan emtialar yer alıyor.

"BİZ BİR BÜTÜNÜZ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı Toroslar'da ağırlayacak olmaktan büyük onur duyduklarını söyledi. "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile olan gönül bağı ve birlikteliğimizi her zaman en üst düzeye çıkarma gayretindeyiz" diyen Yılmaz, Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin etle tırnak gibi olduğunu, ayrılmayacağını vurgulayarak, "20 Temmuz 1974 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı, yavru vatanda barışı sağlayan şanlı bir zaferdir. Bu şanlı zaferin 47. yıl dönümünde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı Toroslarımızda, Rauf Raif Denktaş Parkımızda ağırlamaktan onur duyacağız" diye belirtti.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, toroslar, kktc, tatar, yılmaz

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA