10 Nisan 2025 Perşembe



13:47   MERSIN’DE ŞEHITLER UNUTULMADı   12:40   YURT DıŞıNDAN EMIR ALAN SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTILDI: 20 GÖZALTı   12:38   MERSIN’DE 815 KILO TÜTÜN VE 13 BIN ADET MAKARON ELE GEÇIRILDI   12:36   HAPIS CEZASıYLA ARANAN 3 HÜKÜMLÜ YAKALANıP CEZAEVINE GÖNDERILDI   12:33   YARALı VE BITKIN BULUNAN EBABIL KUŞU KORUMA ALTıNA ALıNDı   16:13   AKDENIZ’DE CAMILER BAYRAMA HAZıR   16:10   MEZARLıK VE İBADETHANELER PıRıL PıRıL OLDU   16:06   MERSIN BAYRAMA HAZıR!   15:54   AKDENIZ TIPI BESLENME, GÖZ SAĞLıĞıNı KORUYOR   15:51   DIZ KIREÇLENMESI TEDAVISINDE PRP YÖNTEMI   15:46   AŞı REDDI, ÇOCUKLARıN HAYATıNı TEHDIT EDIYOR!   15:43   HAFıZLıK ÖĞRENCILERI IÇIN IFTAR PROGRAMı   15:40   MEÜ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENI DÜZENLENDI   15:38   AKDENIZ’DE KÜLTÜR VE SANAT KURSLARıNA YOĞUN İLGI   15:35   TARSUS’TAN MALATYA’YA KARDEŞLIK KÖPRÜSÜ KURULDU   15:33   DENIZCILIKTE YAPAY ZEKA VE DIJITALLEŞME PANELI DÜZENLENDI   18:09   “MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”   18:05   PARK HALINDEKI ARAÇ ALEV TOPUNA DÖNDÜ   16:24   TOROSLAR’DA BAYRAM DENETIMI   16:22   MEÜ’DE ‘KÜTÜPHANE HAFTASı’ COŞKUYLA KUTLANDı  
 
 
 
 
MERSİNLİ HEMŞİRE ONUR ATEŞ KAZA YAPTI
   

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde görev yapan Mersinli hemşire Onur Ateş Antalya’da gece saatlerinde meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Ateş’in 3 ay önce Mersin’den görev yerine gittiği öğrenildi. Öte yandan cenazeyi almaya gelen hemşirenin yakınları ve mesai arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.

 

Tarih : 1 Temmuz 2021 Perşembe 14:01

Anamurlu genç hemşirenin yaşadığı feci kaza Antalya’ya bağlı  Akdeniz Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde görev yapan hemşire Onur Ateş (25) 3 ay önce aldığı motosikleti ile deniz kenarına gitti. Buradan dönüşte Ateş’in kullandığı motosiklet kontrolden çıkarak önce bir ağaca, daha sonra ise direğe çarptı. Çarpmanın etkisi ile Onur Ateş, motosikletten fırladı.

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağırı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen meslektaşları tarafından ilk müdahalesi yapılan Ateş, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen genç hemşire hayatını kaybetti. Onur Ateş’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazanın ardından Ateş’in mesai arkadaşları ve Mersin’in Anamur ilçesinde bulunan ailesine haber verildi. Kaza Haberini alan aile fertleri hastaneye akın etti.

Adli Tıp Kurumu morguna cenazeyi almaya gelen Onur Ateş’in yakınları ve mesai arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Anne Seyran Ateş’in “Daha 3 ay önce memur oldun. 25 yaşındasın. Nereleri gidiyorsun. Beni de yanında götür. Birlikte gidelim” feryatları yürekleri dağladı. Otopsinin ardından cenaze toprağa verilmek üzere Mersin’in Anamur ilçesine götürüldü.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersinli, hemşire, onur ateş, motosiklet, kaza

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

  • Gönderen : Habibe kum - Tarih : 1/7/2021 - 22:03:21
    ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN ALLAH``IM KORTUKLARIMDAN KORUSUN NUR İÇİNDE YATSIN GERİDE KALAN AİLESİNE SABIR DİLİYORUM



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA