28 Eylül 2024 Cumartesi



15:06   MAVİ BAŞKAN: ‘ERDEMLİ SİYASET DEĞİL, HİZMET İSTİYOR’   09:48   ÇÖPTE BULUNAN BEBEĞİN ANNESİ TUTUKLANDI   09:40   KUM ZAMBAKLARI KORUMA ALTINA ALDI   09:28   TOROSLAR’DA 30 YIL SONRA BİR İLK!   09:32   YAŞATıRKEN ÖLMEK ISTEMIYORUZ!   09:23   ‘YAŞAMı SAHIPLEN’ KAMPANYASıNA YOĞUN ILGI!   15:00   MİLLETVEKİLİ AKIN: “MERSİNLİLERİ, ‘EKMEK VE ADALET’TE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”   09:41   AKMİB’İN AĞUSTOS AYı IHRACATı 453,5 MILYON DOLAR   09:39   ROTTERDAM’I GEÇECEĞİZ!   09:30   MERSIN’DE AILE HEKIMINE BıÇAK ÇEKILDI   09:17   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ   13:08   MERSİN’İ BİR ARAYA GETİREN SÜNNET DÜĞÜNÜ   09:59   TROPİKAL EJDER MEYVESİNDE HASAT DÖNEMİ   09:56   MERSİN, DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA!   09:51   DOĞAYI KATLEDECEK PROJELERİ REDDEDİYORUZ!   09:49   TOROSLARIN ŞİFA DAĞITAN ADAMI   09:44   YURTLAR İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI   12:30   PATSOVAN, SAHİL BANDINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU   12:22   KARİYER MERKEZİ GENÇLERİ İŞ DÜNYASINA HAZIRLIYOR   11:59   SAKSIDA KENEVİR YETİŞTİREN ŞAHIS YAKALANDI  
 
 
 
 
AKDENİZ’DE YOL YAPIM İŞLERİ HIZLA DEVAM EDİYOR
   

Akdeniz Belediyesince asfalt yama, kırsal mahallelerde de yeni bahçe yolları açma çalışmalarına hız verildiği bildirildi. Başkan Gültak, asfalt yama, kaldırım yenileme ve tarım yolu açma hizmetlerinin ihtiyaç duyan her mahallede aralıksız süreceğini ifade etti.

 

Tarih : 21 Haziran 2021 Pazartesi 13:36

Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü, merkez veya kırsal mahalle ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan her bölgeye plan-program dahilinde hizmet veriyor, asfalt yama ve yol açma çalışmaları ile sokaklardaki bozuklukları giderip, mahalle sakinleri ve sürücülerin yaşamını kolaylaştırıyor. Ekipler, incelemelerinin yanı sıra, muhtarlar ve vatandaşların talebi üzerine sokaklarda oluşan çukurlara da baypas ile müdahale ediyor.

VATANDAŞLAR BELEDİYE EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Akdeniz Belediyesi Fen işleri ekipleri, sadece son birkaç gün içerisinde Camişerif, Gazi, İhsaniye, Mesudiye, Nusratiye, Kazanlı, Hürriyet, Aşağı Burhan, Yukarı Burhan, Toroslar, Köselerli, Huzurkent, Sarıibrahimli, Evci ve Yanpar mahallelerinde, çeşitli kurumların yer altı şebeke çekilmesi çalışmaları sonucu veya zaman içinde zarar gören onlarca sokakta asfalt yama, ayrıca kaldırım-bordür tadilatı gerçekleştirdi. Ekipler, Dikilitaş Mahallesi’nde de yeni kadastral yol açma çalışması yaparken, mahallelerindeki çalışmaları memnuniyetle takip eden vatandaşlar, belediye ekiplerine teşekkürlerini dile getirdiler.

“EKİPLER SÜREKLİ SAHA DA OLMAYA DEVAM EDECEK”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, asfalt yama, kaldırım yenileme ve tarım yolu açma hizmetlerinin ihtiyaç duyan her mahallede aralıksız süreceğinin altını çizdi. Gültak, “Fen işleri ekiplerimiz, belirledikleri plan ve program dahilinde, sıkıntı görülen her mahallemize çıkarma yaparak ihtiyacı duyulan hizmet ve çalışmaları yerine getirmeyi, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmayı sürdürecek. Çeşitli altyapı hizmetleri sonucu zarar gören sokaklar nedeniyle vatandaşlarımızın toza toprağa maruz kalmaması, sürücülerin de ulaşımının sekteye uğramaması için mesai arkadaşlarımız gerekli her türlü hizmeti sunarak, yaşanan sorunları asgari seviyeye indirmek amacıyla sürekli sahada olmaya devam edecek” dedi. Başkan Gültak, hizmetlerin sürekli devam edeceğini, vatandaşların mağdur olmaması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını dile getirdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdenizyol, asfalt, mahalle, sokak

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA