20 Nisan 2025 Pazar



13:47   MERSIN’DE ŞEHITLER UNUTULMADı   12:40   YURT DıŞıNDAN EMIR ALAN SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTILDI: 20 GÖZALTı   12:38   MERSIN’DE 815 KILO TÜTÜN VE 13 BIN ADET MAKARON ELE GEÇIRILDI   12:36   HAPIS CEZASıYLA ARANAN 3 HÜKÜMLÜ YAKALANıP CEZAEVINE GÖNDERILDI   12:33   YARALı VE BITKIN BULUNAN EBABIL KUŞU KORUMA ALTıNA ALıNDı   16:13   AKDENIZ’DE CAMILER BAYRAMA HAZıR   16:10   MEZARLıK VE İBADETHANELER PıRıL PıRıL OLDU   16:06   MERSIN BAYRAMA HAZıR!   15:54   AKDENIZ TIPI BESLENME, GÖZ SAĞLıĞıNı KORUYOR   15:51   DIZ KIREÇLENMESI TEDAVISINDE PRP YÖNTEMI   15:46   AŞı REDDI, ÇOCUKLARıN HAYATıNı TEHDIT EDIYOR!   15:43   HAFıZLıK ÖĞRENCILERI IÇIN IFTAR PROGRAMı   15:40   MEÜ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENI DÜZENLENDI   15:38   AKDENIZ’DE KÜLTÜR VE SANAT KURSLARıNA YOĞUN İLGI   15:35   TARSUS’TAN MALATYA’YA KARDEŞLIK KÖPRÜSÜ KURULDU   15:33   DENIZCILIKTE YAPAY ZEKA VE DIJITALLEŞME PANELI DÜZENLENDI   18:09   “MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”   18:05   PARK HALINDEKI ARAÇ ALEV TOPUNA DÖNDÜ   16:24   TOROSLAR’DA BAYRAM DENETIMI   16:22   MEÜ’DE ‘KÜTÜPHANE HAFTASı’ COŞKUYLA KUTLANDı  
 
 
 
 
BAŞKAN GÜLTAK VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
   

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak Şevket Sümer Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Gültak, “hiçbir ayırımcılık yapılmadan, cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin destekleri başta olmak üzere, herkese eşit hizmet sunuyoruz. Akdeniz Belediyesi olarak da hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz.” dedi.

 

Tarih : 15 Haziran 2021 Salı 14:34

Gültak, Şevket Sümer Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahallenin eksik ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etti, çalışmaları inceledi. 142 ve 156’ncı caddelerde yer alan esnaflar ile pazar alışverişine çıkan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gültak, bir esnafın kurduğu kahvaltı sofrasına da misafir oldu.

“AKDENİZ’İ DEĞİŞTİRİYORUZ”

Ziyaretine ilişkin açıklama yapan Gültak, yakın geçmişte, mahallede yaşanan olaylar nedeniyle esnaf ve vatandaşların zor günler yaşadığını hatırlatarak, “Fakat bugün çok şükür, hiçbir ayırımcılık yapılmadan, cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin destekleri başta olmak üzere, herkese eşit hizmet sunuyoruz. Akdeniz Belediyesi olarak da hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Bugün mahallede vatandaşlarımızla iç içeyiz. Huzur gerçekten çok önemli. Korona virüs de bize sağlığın ve huzurun ne kadar önemli olduğunu öğretti. Çok şükür, biz huzuru ve barışı sağladık. Tabi milletvekillerimizin, il ve ilçe başkanlarımızın ve özellikle de Mersin’in ağabeyi Lütfi Elvan Bakanımızın çok büyük emeği var. Hizmetlerimiz devam edecek. Sloganımız, ‘Değiştirin, hep beraber değiştirelim’ idi. Evet, halk karar verdi değiştirdi. Biz de onlarla birlikte Akdeniz’i değiştiriyoruz” diye konuştu.

“İLK ÖNCE AKDENİZ’İN SORUNLARI ÇÖZÜLMELİ”

Sadece iki yıl içinde, 5 yıllık bazı işleri bitirdiklerini ve hizmetlerin daha da devam edeceğini söyleyen Gültak, “çünkü Akdeniz değişmek zorunda. Akdeniz’in sorunlarını çözmeden, Mersin’in sorunlarını hiç kimse çözemez. Tarım, turizm, ticaret, liman, hal, esnaf hepsi Akdeniz’de. Ama eğer siz Akdeniz’in altyapısını, üstyapısını, sorunlarını çözmüyorsanız, ‘Mersin’in sorunlarını çözüyorum’ diyemezsiniz. Belediyemizin kısıtlı imkânları ile başta Lütfi Elvan Bakanımız, milletvekillerimiz, il başkanımızın desteği ile hükümetimizin yoğun yatırımları ile biz değişimi başlattık. Bakın Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm bitmek üzere, Barış Mahallesi’nde de başlatmak üzereyiz. Ama burada Büyükşehir Belediyesi de büyük rol oynuyor. Daha önce de seslendim, Vahap Seçer’e yine sesleniyorum. Lütfen gelin Akdeniz’e pozitif ayrımcılık yapın. Biz eğer Şevket Sümer’i, Güneş’i, Çay, Çilek, Kazanlı ve Karaduvar’ı güzelleştirip modern bir şehir yapmak istiyorsak, buradaki insanların da gönlünü ve rızasını kazanarak, kentsel dönüşümü başlatmak zorundayız. Başka türlü buranın altyapısı, parkı, cadde ve sokakları düzelmez. Büyükşehir Belediyesinden, Akdeniz ilçemiz için pozitif ayrımcılık talebimizi bir kez daha yineliyoruz. Ticaretin, ekonominin ve paranın döndüğü, gündüz nüfus yoğunluğunun merkez nüfusa eşit olduğu Akdeniz değişmeden, Mersin düzelmez” diye belirtti.

“BAKANIMIZDAN DESTEK ALDIK”

Gültak, Akdeniz Belediyesi tarafından yenilenerek, halkın rahatlık ve güven içinde alışverişini yapabildiği modern semt pazarına dönüştürülen 142. Cadde üzerinde yaptığı açıklamada ise "Bu caddenin bu hale gelmesinde, Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfi Elvan’ın çok büyük destekleri var. O olmasaydı bunların gerçekleşmesi mümkün değildi. Bakanımızdan aldığımız destekle projeyi bitirdik. Esnaflarımız da vatandaşlarımız da mutlu. Kalan küçük eksikleri de kısa zamanda bitireceğiz” ifadelerini kullandı. Gültak son olarak, herkesi Akdeniz’e sahip çıkmaya çağırdı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, başkan, gültak, mahalle, ziyaret

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA