26 Haziran 2024 Çarşamba



16:38   TARSUS’TA SON KULLANMA TARIHI GEÇMIŞ 238 ÜRÜN ELE GEÇIRILDI   16:32   AKDENIZ’DE FıRıN, PASTANE VE PATISERILER DENETLENDI   14:50   SAHIL GÜVENLIK KOMUTANLıĞı’NıN 42. KURULUŞ YıLDÖNÜMÜ   14:34   TURIZM SEKTÖRÜNÜN TEMSILCILERI SILIFKE’DE   13:57   UZMANıNDAN SıCAK HAVAYA KARŞı UYARıLAR   12:05   5 YıLDıR YATALAK OLAN HASTA YÜRÜMEYE BAŞLADı   11:18   BAŞKAN MURAT ORHAN’DAN SOKAK HAYVANLARıNA BARıNAK   11:08   HER YıL BINLERCE YAVRU ÇıKıYOR: DENIZ KAPLUMBAĞALARı YUMURTA BıRAKMAYA BAŞLADı   11:01   MERSIN VALISI PEHLIVAN: "9 GÜNLÜK TATIL BOYUNCA ILIMIZE 1 MILYON 691 BIN 298 ARAÇ GIRIŞ ÇıKıŞı OLDU"   10:48    MERSIN’DE INSAN TICARETI OPERASYONU: 8 TUTUKLAMA   10:27   DEDE TORUNLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE VURULDU   15:55   TARSUS’TA KÖY YOLLARı YENILENIYOR   15:46   MERSIN’DE ’TARSUS DAĞ KOŞUSU’ DÜZENLENECEK   14:01   ERDEMLI’DE KARAVAN VE ÇADıR TATILINI 40 BIN KIŞI TERCIH ETTI   13:39   SERADA ÇALıŞAN IŞÇILER SıCAKTA BUNALıYOR   13:24   TARSUS DOĞA PARKı’NıN YENI ÜYELERI GÖRÜCÜYE ÇıKTı   12:46   MERSIN’DE ORMANLıK ALANLAR DENETLENIYOR   12:33   MERSIN’DE HAVA SıCAKLıĞı 35 DERECEYI AŞTı   13:41   MERSİN’DE YEDİEMİN OTOPARKLARINI HEDEF ALAN ÇETE YAKALANDI: 6 TUTUKLAMA   12:57   AKARYAKIT YÜKLÜ TIR ALEV ALEV YANDI  
 
 
 
 
TARSUS TSO, ÇKA’YI ZİYARET ETTİ
   

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Çukurova Kalkınma Ajansı’nı (ÇKA) ziyaret ederek ÇKA Genel Sekreterliğine atanan Savaş Ülger’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Tarih : 1 Nisan 2021 Perşembe 18:33

Tarsus TSO Genel Sekreteri Ali Ukav, Genel Sekreter Yardımcısı ve Proje Sorumlusu Rasim Sarı ile birlikte Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Savaş Ülger’i ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerinin iletildiği ziyarette Tarsus TSO’nun çalışmaları ve devam eden projeleri anlatarak kentin değerleri hakkında bilgi veren Genel Sekreter Ali Ukav, ‘’Tarsus için çok önemli iki büyük projeyi yürütüyoruz. Biri kurmakta olduğumuz ve alt yapı çalışmaları devam eden Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, diğeri Türkiye’nin ilk tarım ve gıda teknoparkı olan Mersin Agropark. Bu projeler gerçekten önemli değere sahip. Bir taraftan da kentin tarih, kültür ve turizmine yönelik çalışmalarımız sürüyor. Gastronomi üzerine bir proje ile ilgili çalışmalarımız var. Yakın zamanda teklif sunacağız. İşbirliği ve katkılarınızı önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Savaş Ülger de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgenin kalkınmasına yönelik sunulacak nitelikli her türlü projeyi önemsediklerini söyledi.Tarsus’un tarih ve turizm alanında önemli potansiyeli bulunduğunu söyleyen Ülger, işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  tarsus, tso, çka, ziyaret

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA