13 Eylül 2025 Cumartesi



01:05   DÜĞÜNDE TAVUK DÖNER VE PILAV KABUSU   23:58   13 MILYONLUK VURGUN ORTAYA ÇıKARTıLDı   23:32   MERSIN’DE BLOK3 KONSERINDE SEYIRCIYI ÇATıDAN ATTıLAR!   23:16   ÖĞRETMEN BABANıN EN AĞıR YÜKÜ   23:15   KAMYON MOTOSIKLETLIYI EZDI, O ANLAR KAMERADA!   22:58   ESKI KARıSıNı EŞARBıYLA VE YASTıKLA BOĞDU   16:39   KATILLER AZMETTIRICIYI IFŞA ETTI, SAVCı INDIRIM ISTEDI!   16:31   BAŞKAN SEÇER’DEN AKDENIZ IÇIN ÇAĞRı!   16:21   KAYYUMA ‘ÇÖP’ TEPKISI!   15:55   ÇAKıR: “OVP, YERLI ÜRETIME ODAKLANıYOR”   14:51   YARGı MÜDAHALELERI KOMISYON’A GÜVENI AŞıNDıRıYOR!   14:22   SOYGUNDAN SONRA KUTLAMA   13:56   BAŞARıR’A ‘30 MILYONLUK MAYBACH’ SUÇLAMASı!   13:14   EŞ BAŞKANLARıN MAHKEME TARIHI BELLI OLDU   12:54   AKMİB, KOLOMBIYA VE SURIYE PAZARLARıNA ODAKLANDı   12:42   ERDEMLI BELEDIYESI’NIN ACı GÜNÜ   12:38   JANDARMADAN OKUL SERVISLERINDE SıKı DENETIM   09:32   OTOMOBILLE ÇARPıŞAN MOTOSIKLETLI HAYATıNı KAYBETTI   09:27   MUT DEVLET HASTANESI’NE 13 DOKTOR ATAMASı YAPıLDı   23:01   TARSUS’TA ‘ÜÇ GÜN’ HASTALIĞI ALARMI!  
 
 
 
 
MEÜ ÖĞRENCİSİ MİLLİ ATLET ERSU ŞAŞMA, TÜKİYE’Yİ BAŞARISIYLA GURURLANDI
   

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi ve milli atlet Ersu Şaşma, Polonya’nın Torun kentinde düzenlenen 2021 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonasında erkekler sırıkla atlama finalinde beşincilik elde ederken aynı zamanda Türk Atletizm tarihine de geçmeyi başardı.

 

Tarih : 11 Mart 2021 Perşembe 14:46

MEÜ’den yapılan açıklamaya göre, sırıkla atlama kategorisinde Türk atletizm tarihinde elemeleri geçerek finale kalan ilk milli atlet olan Ersu Şaşma, şampiyona finalinde 5,30 ve 5,60 metre engellerini ilk hakkında geçti. Şaşma, 5,70 metre engelini de ikinci hakkında geçerken, 5,80 metre engelini ise üç hakkında da geçemeyerek şampiyonayı beşinci sırada tamamladı ve Türk atletizm tarihine geçme başarısını gösterdi.

MEÜ öğrencisi Şaşma, milli atlet Ruhan İşim’in 23 yıldır kırılamayan sırıkla atlama Türkiye rekoru olan 5,70 metre engelini 5,72’ye çıkararak Türk atletizminin en eski rekorunu kırma başarısını da göstermişti.

MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, “Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yunus Yıldırım nezdinde, öğrencimiz Ersu Şaşma'yı, antrenörünü ve hocalarını yürekten kutluyorum” şeklinde konuşarak Türk bayrağını dalgalandırmak için çalışan tüm sporculara başarılar diledi.

Paylaş :
 
Etiketler :  meü, milli, atlet, ersu şaşma

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA