21 Aralık 2025 Pazar



17:20   CHP’DEN ISTIFA EDEN ÇAKıR MEMLEKETI MERSIN’DE COŞKUYLA KARŞıLANDı   16:46   MERSIN’DE UÇAN SÜPÜRGE KADıN FILMLERI FESTIVALI IKINCI KEZ PERDELERINI AÇTı   15:02   BAŞKAN SEÇER: "MERSIN’I HERKES TAKDIR EDIYOR"   14:55   MERSIN’DE GENÇLERE YÖNELIK YENI KARIYER PROJELERI TANıTıLDı   14:52   MERSIN’DE PASTıRMA YAZı: TÜRKIYE’NIN EN SıCAK ILLERI ARASıNDA ILK SıRLARDA YER ALDı   15:11   YENIŞEHIR BELEDIYESININ ONUR KONUĞU, PROF. DR. RUŞEN KELEŞ OLDU   14:46   KKTC 5. CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR’DAN TOROSLAR’A ZİYARET   10:01   BÜYÜKŞEHİR’İN SANATÇILARI, ACEMAŞİRAN MAKAMINDA ESERLER SESLENDİRDİ    14:29   TOROSLAR BELEDİYESİNDEN MAHALLELERDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI   11:42   MSK OOSTENDE’Yİ 84-76 YENDİ   11:22   YENİ YIL COŞKUSUNUN ADRESİ BÜYÜKŞEHİR’İN YILBAŞI PAZARI   10:02   BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VERDİĞİ DESTEKLERLE ÜRETİCİYE NEFES OLUYOR   09:59   AKDENİZ’DE AĞIR HASARLI BİNANIN KONTROLLÜ YIKIMI GERÇEKLEŞTİ   14:01   3 OCAK KURUMLARARASI FUTBOL TURNUVASI’NDA YARI FİNAL HEYECANI   13:59   FEAST, 2025 ÜÇÜNCÜ ÇEYREĞINDE BÜYÜMESINI SÜRDÜRÜRKEN 2026 İÇIN STRATEJIK YATıRıMLARıNı HıZLANDıRDı   11:40   MERSIN MARINA’DA YENI YıL SOKAĞı BAŞLıYOR!   11:05   TDV KADıN KOLLARı GAZZE YARARıNA TÜRKIYE GENELINDE HAYıR ÇARŞıLARı DÜZENLEDI   10:12   ANAMUR’DA MINIKLERDEN MILLI TEKNOLOJI HAMLESI: YERLI MALı HAFTASıNDA TOGG COŞKUSU   09:51   DERECİK BELEDİYESİ İTFAİYE PERSONELİ, ATA EĞİTİM MERKEZİ’NDE EĞİTİM ALDI   09:47   BÜYÜKŞEHİR, HAL KATLI KAVŞAĞI İLE BÖLGENİN LOJİSTİK YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK  
 
 
 
 
Sağlıkçılar şiddete maruz kaldı
   

Adana’nın Kozan ilçesinde düğün salonu önünde çıkan silahlı olayda ölen şahsın yakınlarının sağlık görevlilerine saldırdığı anların görüntüsü ortaya çıktı. Ölmeden önce şuuru kapalı bir şekilde hastaneye getirilen Özcan Özçelik’in henüz içeri alınmadan yakınlarının sağlık personeline saldırdığı görüntüler kameraya yansıdı.

 

Tarih : 8 Eylül 2025 Pazartesi 14:38

Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi’nde bir düğün salonu önünde meydana geldi. İddiaya göre, "küfür" nedeniyle Özcan Özçelik ile M.T.T. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.T.T., Özçelik’i tabanca ile 4 yerinden vurdu. Ağır yaralanan Özçelik, arkadaşlarının aracıyla Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kaçan cinayet şüpheli M.T.T. ise yakalanıp gözaltına alındı.

HASTANEDE DARP ANLARI KAMERADA

Vurulan Özçelik'in henüz hastaneye alınmadan hemen önce yakınlarının sağlık çalışanlarına saldırdığı öğrenildi. O anlar güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, güvenlik görevlisi ve diğerlerinin Özçelik'i taşımaya çalıştığı, bazı hasta yakınlarının ise sağlık görevlilerine saldırdığı anlar yer aldı. Olayda sağlık personeli M.A.’nın omzunun çıktığı, H.O.’nun ise darp edildiği öğrenildi. Polis ekiplerinin kısa sürede gelmesiyle, sağlık çalışanlarının kurtarıldığı bildirildi. Olayın ardından sağlık çalışanları ve sendika temsilcileri, hastane acil servis önünde basın açıklaması yaparak şiddeti kınadı. Sağlık çalışanı ve sendika yetkililerinden Süleyman Bora Mesutoğlu, "Bizim burada yapmamız gereken birlik olmamız. Buna meyil vermememiz lazım. Biz de bir ve beraber olacağız. Saldırıyı kınıyoruz" dedi.

"ARKADAŞIMIZIN KOLU ÇIKMIŞ"

Memur-Sen Adana İl Temsilcisi Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ise "7 Eylül 2025 tarihinde saat 21.48 sularında, Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yaralı kabul edilmeden önce hasta yakınları, resüsitasyon önünde görevli hemşire arkadaşımıza doğrudan saldırıda bulunmuştur. Yaralı içeri girmeden hastane çalışanlarına saldırıyorlar. ‘Sen doktor değil misin’ diyerek vuruyorlar. O an hastanede herkes doktor değildir. Kamera kayıtları incelendiğinde bir kişinin kovboy gibi herkese saldırdığı görülüyor. Ayırmaya çalışan hemşire arkadaşımızın kolu çıkmış, bir diğer arkadaşımız darp edilmiştir. Bu saldırıları kınıyor takipçisi olacağımızı bildiriyoruz" diye konuştu. (İha)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA