21 Aralık 2025 Pazar



17:20   CHP’DEN ISTIFA EDEN ÇAKıR MEMLEKETI MERSIN’DE COŞKUYLA KARŞıLANDı   16:46   MERSIN’DE UÇAN SÜPÜRGE KADıN FILMLERI FESTIVALI IKINCI KEZ PERDELERINI AÇTı   15:02   BAŞKAN SEÇER: "MERSIN’I HERKES TAKDIR EDIYOR"   14:55   MERSIN’DE GENÇLERE YÖNELIK YENI KARIYER PROJELERI TANıTıLDı   14:52   MERSIN’DE PASTıRMA YAZı: TÜRKIYE’NIN EN SıCAK ILLERI ARASıNDA ILK SıRLARDA YER ALDı   15:11   YENIŞEHIR BELEDIYESININ ONUR KONUĞU, PROF. DR. RUŞEN KELEŞ OLDU   14:46   KKTC 5. CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR’DAN TOROSLAR’A ZİYARET   10:01   BÜYÜKŞEHİR’İN SANATÇILARI, ACEMAŞİRAN MAKAMINDA ESERLER SESLENDİRDİ    14:29   TOROSLAR BELEDİYESİNDEN MAHALLELERDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI   11:42   MSK OOSTENDE’Yİ 84-76 YENDİ   11:22   YENİ YIL COŞKUSUNUN ADRESİ BÜYÜKŞEHİR’İN YILBAŞI PAZARI   10:02   BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VERDİĞİ DESTEKLERLE ÜRETİCİYE NEFES OLUYOR   09:59   AKDENİZ’DE AĞIR HASARLI BİNANIN KONTROLLÜ YIKIMI GERÇEKLEŞTİ   14:01   3 OCAK KURUMLARARASI FUTBOL TURNUVASI’NDA YARI FİNAL HEYECANI   13:59   FEAST, 2025 ÜÇÜNCÜ ÇEYREĞINDE BÜYÜMESINI SÜRDÜRÜRKEN 2026 İÇIN STRATEJIK YATıRıMLARıNı HıZLANDıRDı   11:40   MERSIN MARINA’DA YENI YıL SOKAĞı BAŞLıYOR!   11:05   TDV KADıN KOLLARı GAZZE YARARıNA TÜRKIYE GENELINDE HAYıR ÇARŞıLARı DÜZENLEDI   10:12   ANAMUR’DA MINIKLERDEN MILLI TEKNOLOJI HAMLESI: YERLI MALı HAFTASıNDA TOGG COŞKUSU   09:51   DERECİK BELEDİYESİ İTFAİYE PERSONELİ, ATA EĞİTİM MERKEZİ’NDE EĞİTİM ALDI   09:47   BÜYÜKŞEHİR, HAL KATLI KAVŞAĞI İLE BÖLGENİN LOJİSTİK YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK  
 
 
 
 
Bozyazı’dan Gazze’ye altın kalpli köprü
   

Mersin’in Bozyazı ilçesinde yaşayan minik bir öğrenci, Gazze’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmadı. Küçük yaşına rağmen sergilediği büyük yüreklilikle, kumbarasında biriktirdiği gram altını Gazzeli akranlarına ulaştırılması için Bozyazı İlçe Müftülüğü’ne teslim etti. Adının açıklanmasını istemeyen öğrenci, biriktirdiği altını verirken sadece bir bağışta bulunmakla kalmadı, duygularını kaleme aldığı bir mektubu da yetkililere teslim etti.

 

Tarih : 31 Ağustos 2025 Pazar 13:08

Adem GÜNEŞ

Gazze’de yaşanan insani drama sessiz kalamayan minik, kumbarasında harçlıklarıyla biriktirdiği gram altını Filistinli akranlarıyla paylaşmak üzere İlçe Müftülüğü’ne teslim etti. Minik öğrenci, bağışının yanı sıra duygu ve düşüncelerini dile getirdiği anlamlı bir mektubu da Gazze’ye ulaştırılması dileğiyle yetkililere teslim etti. Kendi küçük yüreği büyük minik öğrenci mektubunda şu ifadelere yer verildi: “Harçlıklarımdan biriktirdiğim bu parayı Gazze’deki siz Filistinli arkadaşlarıma bu zorlu günlerde bir yaşam sevinci, bir umut kaynağı ve az da olsa yüzünüzü güldürebilmek amacıyla gönderiyorum. Gelecekte daha mutlu ve güzel günler yaşamanız dileğiyle…” Küçük yaşına rağmen sergilediği cömertlik ve duyarlılıkla örnek bir davranış ortaya koyan minik öğrenci, hem ailesi hem de çevresindekiler tarafından takdir topladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, anlamlı bağış ve mektup ile Gazze’deki kardeşlerine gönülden destek olan öğrenciye ve ailesine teşekkür ederek, gösterilen bu fedakârlığın herkes için örnek teşkil ettiğini ifade etti. Ayrıca Gazze’de yaşanan insani dram karşısında mazlum ve mağdur kardeşlerimize destek olmak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla 29 Ağustos’ta başlatılan ve 5 Eylül’e kadar sürecek olan yardım kampanyasına tüm vatandaşları destek vermeye davet etti.

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA