24 Eylül 2024 Salı



09:32   YAŞATıRKEN ÖLMEK ISTEMIYORUZ!   09:23   ‘YAŞAMı SAHIPLEN’ KAMPANYASıNA YOĞUN ILGI!   15:00   MİLLETVEKİLİ AKIN: “MERSİNLİLERİ, ‘EKMEK VE ADALET’TE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”   09:41   AKMİB’İN AĞUSTOS AYı IHRACATı 453,5 MILYON DOLAR   09:39   ROTTERDAM’I GEÇECEĞİZ!   09:30   MERSIN’DE AILE HEKIMINE BıÇAK ÇEKILDI   09:17   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ   13:08   MERSİN’İ BİR ARAYA GETİREN SÜNNET DÜĞÜNÜ   09:59   TROPİKAL EJDER MEYVESİNDE HASAT DÖNEMİ   09:56   MERSİN, DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA!   09:51   DOĞAYI KATLEDECEK PROJELERİ REDDEDİYORUZ!   09:49   TOROSLARIN ŞİFA DAĞITAN ADAMI   09:44   YURTLAR İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI   12:30   PATSOVAN, SAHİL BANDINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU   12:22   KARİYER MERKEZİ GENÇLERİ İŞ DÜNYASINA HAZIRLIYOR   11:59   SAKSIDA KENEVİR YETİŞTİREN ŞAHIS YAKALANDI   15:26   FRENİ BOŞALAN OTOMOBİLİ DURDURMAK İÇİN YOL KENARINDAKİ TOPRAK ZEMİNE SÜRDÜ   12:33   MERSİN’DE ORMAN YANGINI ÇIKARAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI   12:25   MERSİN’DE İNTERNET ÜZERİNDEN KAZANÇ VAADİYLE DOLANDIRICILIK YAPANLARA OPERASYON   16:10   SıCAK HAVA KALP HASTALıKLARıNı TETIKLIYOR  
 
 
 
 
MERSİN’DE SİLVİKÜLTÜR TATBİKATLARI YAPILDI
   

Mersin’de Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman’ın katılımıyla silvikültür, işletme ve pazarlama konularında tatbikat yapıldı.

 

Tarih : 10 Şubat 2021 Çarşamba 13:44

Silvikültür uygulamalarına yönelik tatbikatlar Anamur, Bozyazı, Gülnar ve Mut Orman İşletmeleri için Gülnar’da, Erdemli, Mersin, Silifke ve Tarsus Orman İşletme Müdürlükleri için ise Tarsus’ta gerçekleştirildi.

Tatbikatta tabii tensil çalışmaları, gençlik bakımı, sıklık bakımı, ilk aralama bakımı, budama ve ormanların rehabilitasyonu çalışmaları ile alakalı teknik esaslar ve usuller anlatıldı. Bu teknik esas ve usullere göre orman işletme şefleri tarafından tabii tensil çalışmaları, gençlik bakımı, sıklık bakımı, ilk aralama bakımı, budama ve ormanların rehabilitasyonu çalışmaları uygulamalı tatbikatı ve İşletme Pazarlama Şube Müdürlüğünce arazide üretim ve boylama uygulaması ile Ayvalı Orman Deposunda istif, tasnif ve standardizasyon konularında bilgilendirme yapıldı. Arazide uygulamalı yapılan silvikültürel ve üretim çalışmaları tüm katılımcılar tarafından değerlendirildi.

Bölge Müdürü Akduman faaliyetlere yönelik vizyon, amaç ve sorumluluklarımıza değinerek, kurumsal prensipler ve ormancılık gelenekleri çerçevesinde ormanların sürekliliğinin sağlanması hususunda her bir çalışanlarının hassasiyet göstermesi gerektiğine dikkat çekti. Ayrıca silvikültür ve üretim faaliyetlerimizin takvim, teknik ve ekonomisine uygun yapılmasını önemsediklerini ve ormanlara yapılacak olumsuz müdahale konusunda zafiyet kabul etmenin mümkün olmadığını belirtti.

Tatbikata Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin ve Yusuf Karartı, Silvikültür Şube Müdürü Dr.Hakan Keleş, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Ali Dinçer, Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Süleyman Nafile, orman işletme müdürleri, orman işletme müdür yardımcıları, orman işletme şefleri, şube mühendisleri, orman muhafaza memurları ve işçileri katılım gösterdi.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, silvikültür, ormancılık, kenanakduman,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA