12 Eylül 2025 Cuma



12:54   AKMİB, KOLOMBIYA VE SURIYE PAZARLARıNA ODAKLANDı   12:42   ERDEMLI BELEDIYESI’NIN ACı GÜNÜ   12:38   JANDARMADAN OKUL SERVISLERINDE SıKı DENETIM   09:32   OTOMOBILLE ÇARPıŞAN MOTOSIKLETLI HAYATıNı KAYBETTI   09:27   MUT DEVLET HASTANESI’NE 13 DOKTOR ATAMASı YAPıLDı   23:01   TARSUS’TA ‘ÜÇ GÜN’ HASTALIĞI ALARMI!   15:41   DENETİMSİZ SANAYİ, ZEHİRLİ DUMAN!   14:46   ERMENEK’TE KORKUTAN YANGıN; BIR EV KÜL OLDU   14:28   ANAMUR’DA OKUL SERVISLERINE SıKı DENETIM!   14:18   ALıM GÜCÜ ÇÖKTÜ, ALTıN GRAMı 5 BIN TL’YE DAYANDı!   14:01   DEVLETIN KASASı BOŞ, GÖZLER KÖPRÜLERDE!   13:57   SAĞLıKÇıLARDAN NÜKLEER SAHASıNA ZIYARET   13:40   SILIFKE BELEDIYESPOR’DA TRANSFER ŞOV!   12:59   YUMUKTEPE HÖYÜĞÜNDE ARKEOLOJIK KAZıLAR SÜRÜYOR   12:45   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN RAFLARA YAKıN TAKIP!   12:40   YENIŞEHIR’DE VELILERI YAKıNDAN ILGILENDIREN PANEL   12:31   UZUNCABURÇ’TA ÇIFTÇI, ÜZÜM BAĞLARıNı SÖKÜYOR!   12:22   BOŞANMA GÜNÜ KATLIAM; ESKI EŞI VE KAYıNVALIDESINI ÖLDÜRDÜ   11:57   ANAMUR’UN YOLLARı HEM KONFORLU HEM DE GÜVENLI   11:38   MERSIN OTOYOLDA ZINCIRLEME KAZA KAMERADA  
 
 
 
 
Tarsus’ta gündem metruk binalar
   

Tarsus’ta güvenlik riski oluşturan metruk yapılar ile uzun süredir kullanılmayan kamu binalarının durumu, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz’ün başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı. Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçe ilgili kamu kurumlarının müdürleri de katıldı.

 

Tarih : 20 Temmuz 2025 Pazar 12:56

Haber Merkezi

Toplantı, Kaymakam Akyüz’ün talimatları doğrultusunda oluşturulan komisyon marifetiyle düzenlenirken; başta güvenlik, sağlık ve şehir estetiği açısından risk teşkil eden yapıların envanterinin çıkarılması gündemin ana maddesini oluşturdu. Metruk ve kullanılmayan yapıların suç unsurlarına zemin hazırlayabileceği yönündeki ortak görüş doğrultusunda, bu tür binaların tespiti ve gerekli yasal işlemlerin başlatılması konusunda kurumlar arası iş birliği yapılmasına karar verildi. Toplantıda ayrıca, restore edilerek kamu hizmetine kazandırılabilecek durumdaki binaların değerlendirilmesi yönünde de görüş birliği sağlandı. Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, Tarsus genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğini tehdit eden hiçbir unsurun görmezden gelinmeyeceği vurgulanarak, tespit çalışmalarının titizlikle yürütüleceği ifade edildi.

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA