13 Eylül 2025 Cumartesi



23:58   13 MILYONLUK VURGUN ORTAYA ÇıKARTıLDı   23:32   MERSIN’DE BLOK3 KONSERINDE SEYIRCIYI ÇATıDAN ATTıLAR!   23:16   ÖĞRETMEN BABANıN EN AĞıR YÜKÜ   23:15   KAMYON MOTOSIKLETLIYI EZDI, O ANLAR KAMERADA!   22:58   ESKI KARıSıNı EŞARBıYLA VE YASTıKLA BOĞDU   16:39   KATILLER AZMETTIRICIYI IFŞA ETTI, SAVCı INDIRIM ISTEDI!   16:31   BAŞKAN SEÇER’DEN AKDENIZ IÇIN ÇAĞRı!   16:21   KAYYUMA ‘ÇÖP’ TEPKISI!   15:55   ÇAKıR: “OVP, YERLI ÜRETIME ODAKLANıYOR”   14:51   YARGı MÜDAHALELERI KOMISYON’A GÜVENI AŞıNDıRıYOR!   14:22   SOYGUNDAN SONRA KUTLAMA   13:56   BAŞARıR’A ‘30 MILYONLUK MAYBACH’ SUÇLAMASı!   13:14   EŞ BAŞKANLARıN MAHKEME TARIHI BELLI OLDU   12:54   AKMİB, KOLOMBIYA VE SURIYE PAZARLARıNA ODAKLANDı   12:42   ERDEMLI BELEDIYESI’NIN ACı GÜNÜ   12:38   JANDARMADAN OKUL SERVISLERINDE SıKı DENETIM   09:32   OTOMOBILLE ÇARPıŞAN MOTOSIKLETLI HAYATıNı KAYBETTI   09:27   MUT DEVLET HASTANESI’NE 13 DOKTOR ATAMASı YAPıLDı   23:01   TARSUS’TA ‘ÜÇ GÜN’ HASTALIĞI ALARMI!   15:41   DENETİMSİZ SANAYİ, ZEHİRLİ DUMAN!  
 
 
 
 
Tarsus’tan Malatya’ya Kardeşlik Köprüsü Kuruldu
   

Tarsus SEV Ortaokulu öğrencileri, Malatya Darende Nadir İlkokulu’ndaki kardeşlerine destek olmak amacıyla pasta satışı yaparak eğitim ve spor malzemeleri temin etti. Malatya’daki öğrenciler, Tarsus’tan gelen hediyelerle büyük bir mutluluk yaşadılar, iki okul arasında örnek bir dayanışma örneği sergilendi.

 

Tarih : 28 Mart 2025 Cuma 15:35

Haber Merkezi

Tarsus SEV Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, sosyal sorumluluk projeleriyle hem kardeş okullara destek oluyor hem de dayanışma ruhunu canlı tutuyor. Tarsus SEV Ortaokulu öğrencileri, Malatya Darende Nadir İlkokulu’ndaki kardeşlerine destek olmak amacıyla okulda pasta satışı etkinliği düzenlediler. Pasta satışından elde ettikleri gelirle, Malatya’daki kardeşleri için eğitim ve spor malzemeleri temin ettiler.

İYİLİK TARSUS’TAN MALATYA’YA UZANDI

Kampanya kapsamında ilkokul öğrencilerine futbol, basketbol ve voleybol topları, dart setleri ve eğitici kutu oyunları alınıp, Malatya’ya ulaştırıldı. Malatya Darende Nadir İlkokulu’ndaki öğrenciler, Tarsus SEV Ortaokulu’ndaki kardeşlerinden gelen hediyelerle büyük bir mutluluk ve duygu dolu anlar yaşadılar. Öte yandan, Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV) tarafından yürütülen SEV Öğretmen Destek Programı, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirme misyonuyla öğretmenlerin ilettiği taleplere yanıt vermeye devam ediyor. "Öğretmen İyi Olursa Dünya İyi Olur" ilkesiyle hayata geçirilen program kapsamında, öğretmenlerin görev yaptıkları okullardaki ihtiyaçları karşılanarak, eğitim ortamlarının daha nitelikli hale getirilmesi sağlanıyor.

 

 

Paylaş :
 
Etiketler :  tarsus, malatya, sev, kardeş

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA