19 Mart 2026 Perşembe



17:16   “BAYRAM BOYUNCA İLGİLİ TÜM BİRİMLERİMİZ GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLACAKLAR”   17:07   YENIŞEHIR BELEDIYESINDE BAYRAMLAŞMA HEYECANı   14:43   SAHAYA İNEN AHMET ÖZDEMİR İDDİALI BAŞLADI!   16:11   TOROSLAR’DA PARK VE YEŞİL ALANLAR BAKIMDAN GEÇİYOR   15:30   YENIŞEHIR’DE ÜRETICIYE ‘ON NUMARA’ HIZMET ÇIFTÇIYE ÜCRETSIZ SOLUCAN GÜBRESI DESTEĞI   12:14   ANAMUR’DA HANIMLARA ÖZEL KADİR GECESİ PROGRAMI DÜZENLENDİ   12:11   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, “YAŞLI DESTEK HİZMETLERİ” İLE YAŞ ALMIŞLARIN EVİNDE BİR SES OLUYOR    12:05   ANAMUR’DA HAFIZLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   11:59   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN MUTFAK ATÖLYESİ ÇOCUKLARA YENİ BECERİLER KAZANDIRIYOR   10:35   ANAMUR’DA RAMAZAN BULUŞMASı: İL MÜFTÜSÜ MUSTAFA TOPAL DIN HIZMETLERINI YERINDE İNCELEDI   17:10   YENIŞEHIR HALK KART ARALıK AYı ÖDEMELERI HESAPLARA AKTARıLDı   17:07   AKDENIZ BELEDIYE SPOR U-14 FUTBOL TAKıMı TÜRKIYE ŞAMPIYONASı YOLUNDA   17:03   AKDENİZ BELEDİYESİ TENİS KURSU GENÇ YETENEKLER YETİŞTİRİYOR   16:58   BAŞKAN YILDIZ, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   15:42   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN DENİZİ KİRLETEN GEMİYE 13 MİLYON 187 BİN 913 TL CEZA   15:40   BÜYÜKŞEHİR EMEKLİ EVLERİNDE YENİ YIL COŞKUSU YAŞANDI EMEKLİ EVİ ÜYELERİ, YENİ YILA BÜYÜKŞEHİR’LE ‘MERHABA’ DEDİ    15:37   BÜYÜKŞEHİR YENİ YILDA KAYNAR İKRAMIYLA MERSİNLİLERİN İÇİNİ ISITTI   15:35   MEDEKA VE TADEKA’DAN KENT KÜLTÜRÜNE KATKI   15:31   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, BOZYAZILI YURTTAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   15:27   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER İÇİN MAHREMİYET EĞİTİMİ  
 
 
 
 
Yenişehir’de 8 Mart’a Özel Dolu Dolu Etkinlikler
   

Mersin Yenişehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için panel, sergi, konser, şiir dinletileri, imza günü, defile ve söyleşiler gibi çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 6-8 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek bu etkinliklere Mersinlileri davet etti.

 

Tarih : 5 Mart 2025 Çarşamba 15:47

Haber Merkezi

Mersin Yenişehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında kadın sanatçıların ve sivil toplum kuruluşlarının desteği ve katılımıyla Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde birbirinden anlamlı etkinlikleri Mersinlilerle buluşturacak.  Yenişehir’deki etkinlikler, 6 Mart Perşembe günü saat 20.00’de “Dünden Bugüne Kadın” kostümlü defile ile başlayacak. Oyuncu Doğa Bekleriz’in öncülüğünde gerçekleştirilecek defilede Beyaz Melekler Ritim Grubu da sahne alarak, performansını sergileyecek.  7 Mart Cuma günü ise saat 14.00’te başlayacak olan sergi, şiir dinletileri, imza günü ile şair ve yazar buluşmaları etkinlikleri, saat 20.00’de sanatçı Ayşegül Zaim konseri ile devam edecek.  Yenişehir Belediyesi ve Mersin Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen “0-6 Yaş Sağlık Gelişim Modeli” projesinin ilk paneli olan “Sağlıklı Anneler Sağlıklı Nesiller Paneli” 8 Mart Cumartesi günü saat 11.00’de düzenlenecek.  Prof. Dr. Derya Karpuz’un moderatörlüğünde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında yapılacak panelde, Doç.Dr. Gülen Güler, Doç. Dr. Hüseyin Durukan, Doç. Dr. Derya Duman, Doç. Dr. Ayşe Orman, Uzman Dr. Fadime İlden ve Uzman Dr. Pelin Gülen konuşma olarak yer alacak.

“KADINLARIN HAKLARINI HER ZAMAN SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Kadınların emeği, mücadelesi ve varlığı, hayatın her alanında değişimin ve dönüşümün en büyük gücüdür.  Yenişehir Belediyesi olarak, kadınların eşit haklara sahip olduğu, şiddetten ve ayrımcılıktan uzak, özgür ve güçlü bireyler olarak yaşamlarını sürdürebildikleri bir kent inşa etmek için çalışıyoruz. Kadınların ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamda daha aktif ve güçlü olmaları adına projeler üretiyor, eğitimden istihdama, sanattan spora her alanda yanlarında oluyoruz. Hayatın her alanında üreten, direnen ve toplumu ileriye taşıyan tüm kadınları saygıyla selamlıyorum. Kadınların emeğini, mücadelesini ve haklarını her zaman savunmaya devam edeceğiz. Başta Yenişehirli kadınlar olmak üzere, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor, eşit, adil ve umut dolu bir gelecek diliyorum.” ifadelerini kullandı.  

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, yenişehir belediyesi, pelin gülen, ayşe orman

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA