1 Eylül 2025 Pazartesi



13:19   MERSIN’DE HAFTALıK HAVA DURUMU; EYLÜL AYı SıCAK BAŞLıYOR   12:52   UYUŞTURUCU ILE YAKALANDıLAR, ’HABERIMIZ YOK’ DEDILER   12:27   VELILERE BILINÇLI ALıŞVERIŞ ÇAĞRıSı!   12:13   TARSUS’TA MıSıR HASADı BAŞLADı!   12:01   ADALETE OLAN GÜVEN DERINDEN SARSıLDı!   11:50   MERSIN’E ÖZEL 4 YATıRıM ALANı BELIRLENDI   11:45   DEĞIRMENDERE’NIN IÇME SUYU HATTı YENILENDI   11:43   HANıM EVI, KADıNLAR IÇIN SıCAK BIR YUVA OLDU   11:39   FıNDıKPıNARı’NDA ŞAMPIYON MENTEŞ!   10:44   SÜRPRIZ YUMURTALARDAN UYUŞTURUCU ÇıKTı   14:46   MERSIN MEZITLI’DE MAHKEMEDEN SATıLıK ARSA!   14:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SÜT ALıMı IHALESI!   13:31   MERSIN’DE BARıNMA ALARMı!   13:22   MEZITLI’DE ZAFER BAYRAMı COŞKUSU!   13:18   MERSIN’DE GERI DÖNÜŞÜMLE AFETLERE HAZıRLıK   13:13   DENIZDE CAN PAZARı   13:08   BOZYAZı’DAN GAZZE’YE ALTıN KALPLI KÖPRÜ   12:47   ZAFER KUPASı’NıN SAHIBI AYVAGEDIĞI OLDU   12:40   ‘GOLANI’ ÇETESINE OPERASYON: 9 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   12:32   ŞEYTAN, OĞUZHAN’ı TUTAMADı: 2-0  
 
 
 
 
5 KİŞİLİK AİLEDE KORONA ÇIKTI!
   

Tarsus’ta yaşayan 5 kişilik ailede koronavirüs tespit edildi. Adana’da tedavi altına alınan aileye virüsü Adana’dan gelen misafirlerinin bulaştırdığı öğrenildi.

 

Tarih : 26 Mayıs 2020 Salı 12:12

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve etkisi ülkemizde de hissedilen Koronavirüste Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yaptığı açıklamalar, sürecin lehimize devam ettiğini gösteriyor. Vaka ve vefat eden sayısında her geçen gün azalış görülürken, iyileşen hasta sayısının da artması moralleri yerine getirdi. Uzmanlar ve Bilim Kurulu üyeleri vatandaşları her fırsatta virüste 2. dalgaya karşı uyarırken, koronavirüs sürecini başarı ile geçiren Mersin’e Tarsus’tan kötü haber geldi. Tarsus’taki 5 kişilik ailede yapılan covid-19 testi pozitif çıktı.

2. DALGA MI GELİYOR?

Covid-19 testi pozitif çıkan aile Adana’da tedavi altına alınırken, aileye virüsü Adana’dan gelen bir akrabalarının bulaştırdığı ortaya çıktı. Akrabalarının Adana’da koronavirüs sebebiyle hastanede tedavi altına alındığını öğrenen aile vakit kaybetmeden test yaptırdı ve ailede virüs saptandı. Tarsus’taki ailede görülen koronavirüs ilçede endişe yaratırken, bu olay akıllara ‘acaba 2. dalga mı geliyor?’ sorusunu getirdi.

TOPLAM ÖLÜ SAYISI 25

Koronavirüsün ortaya çıktığı günden bu yana Mersin Merkezde 18, Erdemli’de 3, Tarsus’ta ise 4 kişi virüs sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Diğer ilçelerde hayatını kaybeden vakanın olmadığı bildirilirken, il genelinde toplam vaka sayısının 300’e ulaştığı öne sürüldü. Tarsus’ta ortaya çıkan yeni vakaların Mersin’de Covid-19 sürecini nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu.

Paylaş :
 
Etiketler :  tarsus, korona, yenivaka, 5ailevirüs,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA