26 Aralık 2025 Cuma



11:21   TARSUS’TA REGAIB KANDILI DAYANıŞMAYLA KARŞıLANDı   10:43   MERSIN’DE ESENLI-HEBILLI BAĞLANTı YOLU YENILENEREK HIZMETE AÇıLDı   10:41   MERSIN’DE HıYAR FIDESI DESTEĞI AYDıNCıK’TA HASADA DÖNÜŞTÜ   10:38   MERSIN’DE REGAIP KANDILINDE 15 BIN KANDIL SIMIDI DAĞıTıLDı   10:35   MERSIN’DE FıRıNLARA SıKı DENETIM: 5 IŞLETMEYE CEZA   10:33   KAZA YAPAN ARAÇTA SıKıŞAN SÜRÜCÜ ITFAIYE EKIPLERINCE KURTARıLDı   15:13   ANAMUR’DA ŞIVLILIK GELENEĞI MINIKLERLE YAŞATıLDı   15:10   ÖĞRENCININ VURDUĞU OKUL MÜDÜRÜ SERVISE ALıNDı, BAKAN TEKIN’LE GÖRÜŞTÜ   15:03   BAŞKAN BOLTAÇ: "EĞITIMDE FıRSAT EŞITLIĞI ÖNCELIĞIMIZ"   14:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, VATANDAŞ MEMNUNIYETINI ’TS ISO 10002 BELGESI’ ILE TAÇLANDıRDı   13:20   MERSIN’DE OTOYOLLARDA TRAFIK DENETIMLERI ARALıKSıZ SÜRÜYOR   13:17   GÜNEY GAZETESI BASıNDA YARıM ASRı GERIDE BıRAKTı   12:17   BOZYAZı’DA ’KADıNA YÖNELIK ŞIDDET VE BAĞıMLıLıKLA MÜCADELE’ TOPLANTıSı   12:09   UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASı KADıN FILMLERI FESTIVALI 2. KEZ MERSIN’DE DÜZENLENDI   11:37   MERSIN’DE MINIBÜS YANGıNı   11:32   ÜCRETSIZ BASKETBOL KURSLARı ÇOCUKLARA HEM SPOR HEM GELECEK SUNUYOR   11:14   KUAFÖR AYAĞA GELDI, VATANDAŞ RAHATLADı   10:05   MERSIN’DE GÜNÜBIRLIK EV VE EĞLENCE MEKÂNLARıNA DENETIM: 4 MILYON 472 BIN TL CEZA KESILDI   10:00   MERSIN’DE RUM ORTODOKS KILISESI’NDE NOEL AYINI DÜZENLENDI   17:07   MTSO BAŞKANı ÇAKıR’DAN GENÇLERE HAYAT DERSI: "KENDI GÜCÜNÜZE INANıN"  
 
 
 
 
MEGİAD, Onkoloji Hastası Çocuklara Moral Verdi
   

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) yönetimi ve kadınlar kurulu üyeleri, onkoloji hastası çocuklarla bir araya gelerek onlara moral verdi. Etkinlikte, çocuklara umut aşılanırken, dayanışma ve sevgi dolu bir atmosfer oluştu.

 

Tarih : 27 Ocak 2025 Pazartesi 17:56

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret eden Mersin GİAD yönetimi, çocuklara çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına ortak oldular. Mersin GİAD Başkanı Adem Yülselgüngör, çocukların mutlu olmalarına sebep olabilmenin gururu içerisinde olduklarını belirterek, hepsine acil şifalar diledi. Ayrıca, kanserli çocukların ailelerine moral sağlamak için tertip edilen halk müziği etkinliği kapsamında, Motif Türk Halk Müziği Topluluğuna da bu etkinlikte sponsor olan Mersin GİAD yönetimi, sosyal sorumluluk projelerine ve toplumsal desteklerine devam edeceklerini belirttiler. Bu ve benzeri desteklerin, toplumsal yardım bilincini arttıracağını söyleyen Başkan Yükselgüngör, bu tarz etkinliklerin yanı sıra yeni projelerle sosyal sorumluluk alanında faaliyetlere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Paylaş :
 
Etiketler :  megiad, adem yülselgüngör, halk müziği

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA