5 Ekim 2024 Cumartesi



15:13   SİYASET VE İŞ DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU   15:06   MAVİ BAŞKAN: ‘ERDEMLİ SİYASET DEĞİL, HİZMET İSTİYOR’   09:48   ÇÖPTE BULUNAN BEBEĞİN ANNESİ TUTUKLANDI   09:40   KUM ZAMBAKLARI KORUMA ALTINA ALDI   09:28   TOROSLAR’DA 30 YIL SONRA BİR İLK!   09:32   YAŞATıRKEN ÖLMEK ISTEMIYORUZ!   09:23   ‘YAŞAMı SAHIPLEN’ KAMPANYASıNA YOĞUN ILGI!   15:00   MİLLETVEKİLİ AKIN: “MERSİNLİLERİ, ‘EKMEK VE ADALET’TE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”   09:41   AKMİB’İN AĞUSTOS AYı IHRACATı 453,5 MILYON DOLAR   09:39   ROTTERDAM’I GEÇECEĞİZ!   09:30   MERSIN’DE AILE HEKIMINE BıÇAK ÇEKILDI   09:17   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ   13:08   MERSİN’İ BİR ARAYA GETİREN SÜNNET DÜĞÜNÜ   09:59   TROPİKAL EJDER MEYVESİNDE HASAT DÖNEMİ   09:56   MERSİN, DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA!   09:51   DOĞAYI KATLEDECEK PROJELERİ REDDEDİYORUZ!   09:49   TOROSLARIN ŞİFA DAĞITAN ADAMI   09:44   YURTLAR İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI   12:30   PATSOVAN, SAHİL BANDINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU   12:22   KARİYER MERKEZİ GENÇLERİ İŞ DÜNYASINA HAZIRLIYOR  
 
 
 
 
SİYASET VE İŞ DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU
   

Mersin’in önde gelen ailelerinden Kanal 33 Televizyonu Sahibi Turgay Demirtaş ve Çakar ailelerinin çocukları, Murat Can ve Gizem çifti görkemli bir düğünle evlendi.

 

Tarih : 30 Eylül 2024 Pazartesi 15:13

Sultaşa Otel’de gerçekleşen bu özel gün, Mersin’in üst düzey protokol üyelerini ve siyasileri bir araya getirdi. Nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kıyarken, Hazine ve Maliye Eski Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, milletvekilleri ve belediye başkanları genç çiftin mutluluğuna şahitlik etti.

Mersin’de yayın yapan Kanal 33 TV'nin sahibi Turgay ve Fatma Demirtaş çiftinin oğulları Murat Can Demirtaş ile Gülay ve İbrahim Çakar çiftinin kızları Gizem Çakar, Sultaşa Otel’de gerçekleşen görkemli bir törenle dünyaevine girdi.

Düğüne Hazine ve Maliye Eski Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez, AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Deva Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir gibi siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

NİKAHI BAŞKAN SEÇER KIYDI

Genç çiftin nikahını, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kıyarken, Hazine ve Maliye Eski Bakanı Lütfi Elvan, Vali Ali Hamza Pehlivan, milletvekilleri ve belediye başkanları da nikah şahitliği yaparak çiftin mutluluğuna ortak oldular. Başkan Seçer, nikah töreni sırasında genç çifte ömür boyu mutluluk dilerken, nikahın ardından geleneksel imza töreni alkışlar eşliğinde gerçekleşti.

DÜĞÜN DAVETLİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Düğünde davetliler arasında yer alan siyasiler ve protokol üyeleri, genç çiftle bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, düğüne katılan tüm konuklar gece boyunca keyifli anlar yaşadı. "Mutluluğa evet" diyen Murat Can ve Gizem Demirtaş çifti, konukların alkışları eşliğinde nikah sonrası dans etti. Ardından düğün, müzik ve eğlenceyle devam ederken, davetliler de pistte genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Gece boyunca süren eğlencede, genç çift ve davetliler unutulmaz anlar yaşadı.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  murat can demirtaş, düğün, turgay demirtaş, gizem çakar

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA