8 Eylül 2024 Pazar



13:08   MERSİN’İ BİR ARAYA GETİREN SÜNNET DÜĞÜNÜ   09:59   TROPİKAL EJDER MEYVESİNDE HASAT DÖNEMİ   09:56   MERSİN, DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA!   09:51   DOĞAYI KATLEDECEK PROJELERİ REDDEDİYORUZ!   09:49   TOROSLARIN ŞİFA DAĞITAN ADAMI   09:44   YURTLAR İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI   12:30   PATSOVAN, SAHİL BANDINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU   12:22   KARİYER MERKEZİ GENÇLERİ İŞ DÜNYASINA HAZIRLIYOR   11:59   SAKSIDA KENEVİR YETİŞTİREN ŞAHIS YAKALANDI   15:26   FRENİ BOŞALAN OTOMOBİLİ DURDURMAK İÇİN YOL KENARINDAKİ TOPRAK ZEMİNE SÜRDÜ   12:33   MERSİN’DE ORMAN YANGINI ÇIKARAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI   12:25   MERSİN’DE İNTERNET ÜZERİNDEN KAZANÇ VAADİYLE DOLANDIRICILIK YAPANLARA OPERASYON   16:10   SıCAK HAVA KALP HASTALıKLARıNı TETIKLIYOR   15:54   EV KİRALARI UÇUYOR   13:11   BÜYÜKŞEHİR, KENTE YENİ GELEN ÖĞRENCİLERE KUCAK AÇIYOR   11:38   İŞ PİYASASININ İHTİYACINA YÖNELİK NİTELİKLİ ELEMAN YETİŞTİRİYORLAR   10:19   MSK, LİGE MERKEZEFENDİ BASKET MAÇI İLE BAŞLAYACAK   17:23   GÜNDOĞDU: “DOMINO TESIRLI IFLASLAR YARATıR”   16:08   BÜYÜKŞEHİR, ONKOLOJİ HASTALARININ ZOR GÜNLERİNDE YANINDA   14:20   LOSTİK DEPOSUNDA ÇIKAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ  
 
 
 
 
Vali Pehlivan, YKS ve LGS’de dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi
   

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Giriş Sınavında (LGS) dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi.

 

Tarih : 24 Temmuz 2024 Çarşamba 11:53

Vali Pehlivan, YKS Temel Yeterlilik Testi’nde (TYT) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Süleyman Mete Genç ve ailesini Valilik makamında ağırladı. TYT'de bütün soruları doğru cevaplayarak tam puan alan ve Türkiye birincisi olan Genç’i tebrik eden Pehlivan, başarılarının devamını diledi. Öğrenciye destek olan ailesine ve öğretmenlerine de teşekkür eden Pehlivan, "Bu vesileyle YKS sınavlarına giren bütün öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum" dedi.

LGS birincileri valilik makamında

Vali Pehlivan, ayrıca LGS'de Türkiye birincisi olan öğrencileri ve velilerini de Valilik makamında ağırladı.

LGS’de üstün başarı göstererek Türkiye birincisi olan öğrencileri tebrik eden Pehlivan, bir süre sohbet ettiği öğrencilerle tecrübe paylaşımında bulundu.

Ziyaretlere, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Burğut, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Paylaş :
 
Etiketler :  Mersin, sınav, toplanma, AliHamzaPehlivan, vali

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA