24 Aralık 2025 Çarşamba



15:16   TARSUS’TA SıCAK ÇORBA IKRAMı BAŞLADı   14:43   HIRANUR’UN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN 3 SANıK ILK KEZ HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı   11:33   TARSUSLU ÖĞRENCI, OLIMPIYAT BIRINCILIĞI GURURU YAŞATTı   11:30   TERS ISTIKAMETTE GIDEN SÜRÜCÜ YAKALANDı, EHLIYETINE EL KONULDU   11:28   MERSIN’DE ’YÖRÜK GÖÇER KÜLTÜR KALıR’ ŞÖLENI   11:17   MERSIN’DE KıRSAL MAHALLE BULUŞMALARı KADıN EMEĞINI ÇAMLıYAYLA’DA BULUŞTURDU   11:11   GERI DÖNÜŞÜMLE HAZıRLANAN YENI YıL SÜSLEMELERI MERSIN’I RENKLENDIRDI   11:07   MERSIN’DE KONTROLDEN ÇıKAN YıKıM SONRASı MAĞDURIYET   10:52   MEZITLI’DE IÇMESUYU HATTı YENILENDI, YOLLAR ASFALTLANDı   17:08   MERSIN’DE 2 BELEDIYEYE 3,7 MILYON LIRA ÇEVRE CEZASı   17:05   MERSIN’DE AĞAÇLARA KıŞ BAKıMı   16:59   ENGELLININ 20 BIN TL’LIK CEZASıNı ÖDEYEREK GÖNÜLLERE DOKUNDULAR   12:42   SAYAPARK’TA YıLBAŞı COŞKUSU TÜM HıZıYLA DEVAM EDIYOR   12:23   OKUL MÜDÜRÜNÜ VURAN ÇOCUĞUN BABASı DA GÖZALTıNA ALıNDı   11:53   12 YAŞıNDAKI ÖĞRENCI OKUL MÜDÜRÜNÜ VURDU: O ANLAR KAMERADA   11:48   TARSUS’UN YÖRESEL LEZZETLERI KAYıT ALTıNA ALıNıYOR   11:42   MERSIN’DE BALıKÇıLARA EKIPMAN DESTEĞI SÜRÜYOR   09:06   TARSUS’TA TRAFIK KAZASı: 3 YARALı   17:20   CHP’DEN ISTIFA EDEN ÇAKıR MEMLEKETI MERSIN’DE COŞKUYLA KARŞıLANDı   16:46   MERSIN’DE UÇAN SÜPÜRGE KADıN FILMLERI FESTIVALI IKINCI KEZ PERDELERINI AÇTı  
 
 
 
 
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, mazbatasını alarak göreve başladı
   

 

Tarih : 5 Nisan 2024 Cuma 10:47

Tarsus Belediye Başkanlığına seçilen Ali Boltaç, mazbatasını alarak görevine başladı.

Tarsus İlçe Seçim Kurulu Başkanı Neşe Arısoy ve İlçe Seçim Kurulu Müdürü Bülent Koca'dan mazbatasını alan Boltaç, belediye hizmet binasında düzenlenen devir teslim törenine katıldı. Önceki dönem Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dan görevi devralan Boltaç, herkesin belediye başkanı olacağını ifade ederek, Tarsus’un kalkınması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Tarsus’un gelişimi ve halkın refahı için çalışacaklarını belirten Boltaç, herkesin katılımını ve desteğini beklediğini ifade etti.

 

"TARSUS BİZİM AİLEMİZ"

Devir teslim töreninin ardından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Atatürk Anıtına çelenk sunma törenine katılan Boltaç, Tarsus halkına teşekkür ederek, "Böyle büyük coşkuyla karşılamanız bizi mutlu etti, onurlandırdı, gururlandırdı. Ama ben önce sizden kendinizi kocaman bir alkışlamanızı istiyorum. Tarsus bizim ailemiz. Bu memlekette her mozaikten insan var, her kesimden insan var. Biz herkesin belediye başkanı olacağız, kimseyi ayırmayacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, kimseyi kutuplaştırmayacağız. Hizmetlerimizde belediye personelimiz herkese güler yüzlü olacak. Onların hizmetkarı olduğunu bu memleketin vergilerinden maaşlarını hak ettiğini Tarsus halkına hizmetiyle gösterecek" dedi.

 

"TARSUS BELEDİYESİ, HERKESİN BELEDİYESİ OLACAK"

Tarsus Belediyesinin herkesin belediyesi olacağını vurgulayan Boltaç, şunları kaydetti: "Biz yaklaşık 2,5 ay boyunca sahalarda çalıştık. Bu süre zarfında bizlere emek vermiş, vermemiş, destek vermiş, vermemiş hiç önemli değil. Artık seçim bitti, mazbatamızı aldık. Hiç merak etmesinler, bana oy verenlerin de vermeyenlerin de belediye başkanı olacağız. Bu memlekete huzuru getireceğiz, kardeşliği getireceğiz, barışı getireceğiz. Şunu herkes iyi bilsin. Tarsus Belediyesi bir çocuğun doğumundan, bir yaş almışımızın vefatına kadar herkesin belediyesidir. Herkes bu belediyeden faydalanacaktır. Sizlerle birlikte bu süreçte güzel bir dönem geçireceğimizi umut ediyorum. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile uyumla, huzurla ve dolayısıyla yolu memnuniyete çıkan bir anlayışla belediyeyi yöneteceğiz." (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA