24 Aralık 2025 Çarşamba



15:16   TARSUS’TA SıCAK ÇORBA IKRAMı BAŞLADı   14:43   HIRANUR’UN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN 3 SANıK ILK KEZ HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı   11:33   TARSUSLU ÖĞRENCI, OLIMPIYAT BIRINCILIĞI GURURU YAŞATTı   11:30   TERS ISTIKAMETTE GIDEN SÜRÜCÜ YAKALANDı, EHLIYETINE EL KONULDU   11:28   MERSIN’DE ’YÖRÜK GÖÇER KÜLTÜR KALıR’ ŞÖLENI   11:17   MERSIN’DE KıRSAL MAHALLE BULUŞMALARı KADıN EMEĞINI ÇAMLıYAYLA’DA BULUŞTURDU   11:11   GERI DÖNÜŞÜMLE HAZıRLANAN YENI YıL SÜSLEMELERI MERSIN’I RENKLENDIRDI   11:07   MERSIN’DE KONTROLDEN ÇıKAN YıKıM SONRASı MAĞDURIYET   10:52   MEZITLI’DE IÇMESUYU HATTı YENILENDI, YOLLAR ASFALTLANDı   17:08   MERSIN’DE 2 BELEDIYEYE 3,7 MILYON LIRA ÇEVRE CEZASı   17:05   MERSIN’DE AĞAÇLARA KıŞ BAKıMı   16:59   ENGELLININ 20 BIN TL’LIK CEZASıNı ÖDEYEREK GÖNÜLLERE DOKUNDULAR   12:42   SAYAPARK’TA YıLBAŞı COŞKUSU TÜM HıZıYLA DEVAM EDIYOR   12:23   OKUL MÜDÜRÜNÜ VURAN ÇOCUĞUN BABASı DA GÖZALTıNA ALıNDı   11:53   12 YAŞıNDAKI ÖĞRENCI OKUL MÜDÜRÜNÜ VURDU: O ANLAR KAMERADA   11:48   TARSUS’UN YÖRESEL LEZZETLERI KAYıT ALTıNA ALıNıYOR   11:42   MERSIN’DE BALıKÇıLARA EKIPMAN DESTEĞI SÜRÜYOR   09:06   TARSUS’TA TRAFIK KAZASı: 3 YARALı   17:20   CHP’DEN ISTIFA EDEN ÇAKıR MEMLEKETI MERSIN’DE COŞKUYLA KARŞıLANDı   16:46   MERSIN’DE UÇAN SÜPÜRGE KADıN FILMLERI FESTIVALI IKINCI KEZ PERDELERINI AÇTı  
 
 
 
 
“Birileri halkımıza kirli bir oyun kurmak istiyor”
   

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Akdeniz’in çok değerli bir ilçe olduğunun altını çizerek; “Akdeniz artık festivallerle, kardeşlikle, barışla, muhabbetle anılsın istiyoruz. Biz terör, çatışma istemiyoruz. Biz sevgi, barış istiyoruz. Birileri vatandaşa bir oyun kuruyor. Sizi bir yerlere yönlendirmeye çalışıyor. Bunlara karşı uyanık olalım. Çünkü 15 yıl burayı yönetenler yeniden gelirse düşünceleri belli” dedi.

 

Tarih : 29 Mart 2024 Cuma 11:26

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, seçim gezileri kapsamında esnafla buluşmaya devam ediyor. Mersin Sanayi Sitesi yönetimini ziyaret eden Başkan Gültak, daha sonra sanayi esnafıyla buluştu. Esnafı gezerek hayırlı işler dileyen Gültak, 31 Mart’ta destek istedi. Kuvayi Milliye Caddesi üzerindeki esnafla da buluşan Başkan Gültak, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Halkın sıcak ilgisiyle karşılaşan Gültak, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Günün sonunda Karacailyas sakinleriyle iftarını açan Gültak, 5 yılda yaptıkları hizmetleri anlatarak seçmenlerden destek talep etti.

 

“HERKESE VE HER KESİME EŞİT YAKLAŞIYORUZ”

Seçimlere 2 gün kaldığını hatırlatan Başkan Gültak, Pazar günü herkesin vatandaşlık görevini yerine getirmesinin önemine dikkat çekti. Başkan Gültak, 2019 yılında işlerin biraz daha zor olduğunu ifade ederek; “Çünkü o zaman beni yeterince tanımıyordunuz. Çok mücadele ettim. Belki hepinizin gönlüne giremedim ama yine de seçildik. Şimdi işler farklı... Artık Kazanlı’da, Karaduvar’da, Karacailyas’ta, Adanalıoğlu’nda, Barış, Bahçe, Şevket Sümer, Çay, Çilek’te herkes Mustafa Gültak’ı tanıyor. Bir kere Mustafa Gültak ayrımcılık yapmıyor, her yere eşit yaklaşıyor. Biz huzur, barış ve kardeşlik getirdik. Akdeniz’de kavgayı, çatışmayı ve kaosu bitirdik. Çünkü huzur olmadığı zaman hayatın tadı kalmaz. Şu anda da huzurunuzu kaçırmak isteyenler var, onlara dikkat etmeniz gerekir. Pazar günü bir nevi barış, kardeşlik ve huzur oylanacak” diye konuştu.

 

“BİZ BARIŞ, HUZUR İSTİYORUZ, ONLAR TERÖR VE ÇATIŞMA”

Başkan Gültak, Akdeniz’in, huzursuzluk, kavga ve terörle anılmayı hak etmediğinin altını çizerek şöyle konuştu; “Akdeniz çok değerli bir ilçe. Dünyanın en önemli limanlarından biri ve en önemli sahillerden biri bize ait. Havalimanımız bitiyor, limanımız büyüyor. Akdeniz artık festivallerle, kardeşlikle, barışla, muhabbetle anılsın istiyoruz. Biz terör, çatışma istemiyoruz. Biz sevgi, barış istiyoruz. O yüzden dikkatli olalım. Birileri sizlere bir oyun kuruyor. Sizi bir yerlere yönlendirmeye çalışıyor. Bunlara karşı uyanık olalım. Çünkü 15 yıl burayı yönetenler yeniden gelirse düşünceleri belli.

Şimdi ‘şu projeleri filan yapacağız’ diyorlar. Madem yapacaktınız 15 yıl yönettiniz, neden yapmadınız? Bugüne kadar ne yaptınız? Biz söylediklerimizi yaptık, yapıyoruz. Mustafa Gültak söyledi mi yapar! Çünkü yaptıklarımız yapacaklarımızın da teminatıdır. Biz bir 5 yıl daha burada kalırsak, çocuklarınız bizim şemsiyemizin altında büyüyecek. Devletini, Cumhuriyetini, bayrağını, İstiklal Marşı’nı seven bir gençlik olacak. Bu insanların bana saldırmasının en büyük sebebi de bu. Diyorlar ki ‘Bu adam 5 yıl daha kalırsa biz mahallelerimize hükmedemeyeceğiz, herkes Cumhuriyeti, İstiklal Marşı’nı, Mustafa Kemal Atatürk’ü sevecek. Bu yüzden bu adam gitmeli’ diyorlar. Tek dertleri bu… Yoksa Kürtler, Araplar, Yörükler, Zazalar bizim kardeşimiz. Biz çocukların ellerine kalem verdik, onlar taş, sopa verdi. Bu çocuklar yazdıkça, okudukça değişiyor.” (Haber Merkezi)

 

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA