3 Nisan 2025 Perşembe



13:47   MERSIN’DE ŞEHITLER UNUTULMADı   12:40   YURT DıŞıNDAN EMIR ALAN SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTILDI: 20 GÖZALTı   12:38   MERSIN’DE 815 KILO TÜTÜN VE 13 BIN ADET MAKARON ELE GEÇIRILDI   12:36   HAPIS CEZASıYLA ARANAN 3 HÜKÜMLÜ YAKALANıP CEZAEVINE GÖNDERILDI   12:33   YARALı VE BITKIN BULUNAN EBABIL KUŞU KORUMA ALTıNA ALıNDı   16:13   AKDENIZ’DE CAMILER BAYRAMA HAZıR   16:10   MEZARLıK VE İBADETHANELER PıRıL PıRıL OLDU   16:06   MERSIN BAYRAMA HAZıR!   15:54   AKDENIZ TIPI BESLENME, GÖZ SAĞLıĞıNı KORUYOR   15:51   DIZ KIREÇLENMESI TEDAVISINDE PRP YÖNTEMI   15:46   AŞı REDDI, ÇOCUKLARıN HAYATıNı TEHDIT EDIYOR!   15:43   HAFıZLıK ÖĞRENCILERI IÇIN IFTAR PROGRAMı   15:40   MEÜ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENI DÜZENLENDI   15:38   AKDENIZ’DE KÜLTÜR VE SANAT KURSLARıNA YOĞUN İLGI   15:35   TARSUS’TAN MALATYA’YA KARDEŞLIK KÖPRÜSÜ KURULDU   15:33   DENIZCILIKTE YAPAY ZEKA VE DIJITALLEŞME PANELI DÜZENLENDI   18:09   “MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”   18:05   PARK HALINDEKI ARAÇ ALEV TOPUNA DÖNDÜ   16:24   TOROSLAR’DA BAYRAM DENETIMI   16:22   MEÜ’DE ‘KÜTÜPHANE HAFTASı’ COŞKUYLA KUTLANDı  
 
 
 
 
Kızkalesi’ne Mart ayında deniz keyfi
   

 

Tarih : 25 Mart 2024 Pazartesi 15:59

Türkiye'nin turizm merkezi Mersin Kızkalesi'nde güneş ve sıcak havayı değerlendirenler plaj voleybolu oynadı, 18 dereceye ulaşan denizin keyfini çıkardı.

Türkiye'nin birçok noktasında soğuk hava ve kar zaman zaman etkisini sürdürürken, Mersin'de yazdan kalma günler yaşanıyor. Sıcaklığın 20 derecelerde seyrettiği kentte fırsat bulanlar ise 321 kilometre kıyısı olan Akdeniz'in keyfini sürüyor. Vatandaşlar ve gruplar özellikle turizmin göz bebeklerinden Kızkalesi'ni tercih ediyor. Birçok grup gibi Mersin Sup ekibi de, kumsalda plaj voleybolu oynadı, denizde paddleboard etkinliği gerçekleştirdi. Ayakta ve oturarak sörf yapan yeni sporcular ise bazen dengesini kaybederek suya düştü. Bölgede bazı vatandaşlar ise denize girerek yüzmenin tadını çıkardı.

Kızkalesi'nde misafirlerini ağırlamaya başladıklarını belirten Kızkalesi Kültür ve Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin Öztop, "Sudboard, paddleboard ve plaj voleybolu etkinliği yapıyoruz. Etkinliklere yakın çevre iller ile bu bölgede yaşayan Rus misafirlerimiz katılım sağlıyor. Türkiye'nin birçok noktasında kar var ama biz Mersin olarak şanslıyız. Muazzam bir denizimiz var. Şu anda denizin sıcaklığı 17,5-18 derece. Misafirlerimiz de denizin tadını çıkarıyorlar" dedi.

Sezon açılışlarını Kızkalesi'nde yaptıklarını belirten Mersin Sup kurucusu Mehmet Can Özdemir, "12 şehirde rotalarımız olacak. Geçen yıl ise 22 rotamız oldu. Mersin ve farklı şehirlerin simge yerlerinde paddleboardu yapıp, bu sporu tanıtmaya yönelik çalışmalarımız oluyor" diye konuştu. (iha)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA