28 Nisan 2024 Pazar



17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı  
 
 
 
 
Vaat veren çok, icraat yapan yok!
   

CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, vaatte bulunmanın ve hayal satmanın kolay olduğunu belirterek, “Vaat vermekten çok, önemli olan vaatlerin ne ölçüde yerine getirildiğidir. Verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesini halkımız takip edecek” ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 11 Mart 2024 Pazartesi 11:33

Mersin’de meclis üyeliği yaptığı beş yıllık sürede özellikle çevre ve imar konusundaki mücadelesi ile kamuoyunun dikkatini çeken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, doğa ve tüm canlılar için adalet vurgusu yaptı.

Güne esnaf ziyareti ile başlayan Yıldız, Sivas Karasüverliler Derneğince düzenlenen kahvaltıya katıldı, ardından Yozgat Akdağmadeni Veziralanı Köyü Derneği’ni ziyaret etti.

 

HALKIMIZ BİZİ HER ZAMAN DENETLEYECEK

Her konuşmasında Toroslar’ın sahip olduğu zengin potansiyele dikkat çeken Abdurrahman Yıldız, “Vaatte bulunmak ve hayal satmaktan kolay bir şey yok. Vaat vermekten çok, önemli olan vaatlerin ne ölçüde yerine getirildiğidir. Verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesini halkımız takip edecek. Bizi her zaman denetleyecek” diye konuştu.

 

BELEDİYE HİÇ KİMSEYE, AYRIMCILIK YAPAMAZ

Konuşmasında adalet vurgusu yapan Yıldız, “Adalet, ekonomiden doğaya, kimliğin tanınmasından sözün söylenmesine kadar yaşamın her alanı için bir ihtiyaçtır. Bizim anlayışımıza göre belediye hiç kimseye, dini, dili, etnik kökeni, ekonomik durumu nedeniyle ayrımcılık yapamaz. Tüm hemşerilerimizi fark gözetmeksizin, ayrım yapmadan, saygı göstererek kucaklayacağız. Biz doğaya ve tüm canlılara aynı adalet duygusu ile yaklaşacağız” dedi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA