23 Aralık 2025 Salı



15:16   TARSUS’TA SıCAK ÇORBA IKRAMı BAŞLADı   14:43   HIRANUR’UN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN 3 SANıK ILK KEZ HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı   11:33   TARSUSLU ÖĞRENCI, OLIMPIYAT BIRINCILIĞI GURURU YAŞATTı   11:30   TERS ISTIKAMETTE GIDEN SÜRÜCÜ YAKALANDı, EHLIYETINE EL KONULDU   11:28   MERSIN’DE ’YÖRÜK GÖÇER KÜLTÜR KALıR’ ŞÖLENI   11:17   MERSIN’DE KıRSAL MAHALLE BULUŞMALARı KADıN EMEĞINI ÇAMLıYAYLA’DA BULUŞTURDU   11:11   GERI DÖNÜŞÜMLE HAZıRLANAN YENI YıL SÜSLEMELERI MERSIN’I RENKLENDIRDI   11:07   MERSIN’DE KONTROLDEN ÇıKAN YıKıM SONRASı MAĞDURIYET   10:52   MEZITLI’DE IÇMESUYU HATTı YENILENDI, YOLLAR ASFALTLANDı   17:08   MERSIN’DE 2 BELEDIYEYE 3,7 MILYON LIRA ÇEVRE CEZASı   17:05   MERSIN’DE AĞAÇLARA KıŞ BAKıMı   16:59   ENGELLININ 20 BIN TL’LIK CEZASıNı ÖDEYEREK GÖNÜLLERE DOKUNDULAR   12:42   SAYAPARK’TA YıLBAŞı COŞKUSU TÜM HıZıYLA DEVAM EDIYOR   12:23   OKUL MÜDÜRÜNÜ VURAN ÇOCUĞUN BABASı DA GÖZALTıNA ALıNDı   11:53   12 YAŞıNDAKI ÖĞRENCI OKUL MÜDÜRÜNÜ VURDU: O ANLAR KAMERADA   11:48   TARSUS’UN YÖRESEL LEZZETLERI KAYıT ALTıNA ALıNıYOR   11:42   MERSIN’DE BALıKÇıLARA EKIPMAN DESTEĞI SÜRÜYOR   09:06   TARSUS’TA TRAFIK KAZASı: 3 YARALı   17:20   CHP’DEN ISTIFA EDEN ÇAKıR MEMLEKETI MERSIN’DE COŞKUYLA KARŞıLANDı   16:46   MERSIN’DE UÇAN SÜPÜRGE KADıN FILMLERI FESTIVALI IKINCI KEZ PERDELERINI AÇTı  
 
 
 
 
Tarsus TSO’da Zeytinyağı Tadım eğitimi yapıldı
   

 

Tarih : 29 Şubat 2024 Perşembe 10:56

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ve Tarsus Slow Food işbirliğiyle Zeytinyağı Duyusal Analiz Eğitimi düzenlendi.

 

Tarsus TSO’da yapılan eğitimde Gıda Yüksek Mühendisi ve Zeytinyağı Tadımcısı Dr. Dilşen Oktay Ertem tarafından katılımcılara çeşitli duyusal testler uygulandı.

Dr. Ertem, eğitimin Uluslararası Zeytin Konseyi’nin standardına göre hazırlanmış bir eğitim programı olduğunu belirterek, ‘’Zeytinyağının kalitesini artırmak ve insanların zeytinyağının duyusal olarak da değerlendirebileceğini görmeleri için yapılan bir kurs. Aynı zamanda bu eğitim programı ile zeytinyağının tadılarak ve koklanarak kalitesinin anlaşılabileceğini göstermek amaçlanıyor. Özellikle zeytin ve zeytinyağı üreten bölgelerde bu eğitimlere talepler giderek artıyor. Bu tür eğitimler sektörde kaliteli üretimi özendirmek, artırmak ve dünya standartlarına uygun zeytinyağlarını üretmek açısından önemli.’’ diye konuştu.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Başkan Yardımcısı Fuat Togo ve Oda üyelerinden katılımın olduğu eğitim sonunda katılımcılar seçici testleri geçerek uygunluk aldılar. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA