23 Aralık 2025 Salı



11:33   TARSUSLU ÖĞRENCI, OLIMPIYAT BIRINCILIĞI GURURU YAŞATTı   11:30   TERS ISTIKAMETTE GIDEN SÜRÜCÜ YAKALANDı, EHLIYETINE EL KONULDU   11:28   MERSIN’DE ’YÖRÜK GÖÇER KÜLTÜR KALıR’ ŞÖLENI   11:17   MERSIN’DE KıRSAL MAHALLE BULUŞMALARı KADıN EMEĞINI ÇAMLıYAYLA’DA BULUŞTURDU   11:11   GERI DÖNÜŞÜMLE HAZıRLANAN YENI YıL SÜSLEMELERI MERSIN’I RENKLENDIRDI   11:07   MERSIN’DE KONTROLDEN ÇıKAN YıKıM SONRASı MAĞDURIYET   10:52   MEZITLI’DE IÇMESUYU HATTı YENILENDI, YOLLAR ASFALTLANDı   17:08   MERSIN’DE 2 BELEDIYEYE 3,7 MILYON LIRA ÇEVRE CEZASı   17:05   MERSIN’DE AĞAÇLARA KıŞ BAKıMı   16:59   ENGELLININ 20 BIN TL’LIK CEZASıNı ÖDEYEREK GÖNÜLLERE DOKUNDULAR   12:42   SAYAPARK’TA YıLBAŞı COŞKUSU TÜM HıZıYLA DEVAM EDIYOR   12:23   OKUL MÜDÜRÜNÜ VURAN ÇOCUĞUN BABASı DA GÖZALTıNA ALıNDı   11:53   12 YAŞıNDAKI ÖĞRENCI OKUL MÜDÜRÜNÜ VURDU: O ANLAR KAMERADA   11:48   TARSUS’UN YÖRESEL LEZZETLERI KAYıT ALTıNA ALıNıYOR   11:42   MERSIN’DE BALıKÇıLARA EKIPMAN DESTEĞI SÜRÜYOR   09:06   TARSUS’TA TRAFIK KAZASı: 3 YARALı   17:20   CHP’DEN ISTIFA EDEN ÇAKıR MEMLEKETI MERSIN’DE COŞKUYLA KARŞıLANDı   16:46   MERSIN’DE UÇAN SÜPÜRGE KADıN FILMLERI FESTIVALI IKINCI KEZ PERDELERINI AÇTı   15:02   BAŞKAN SEÇER: "MERSIN’I HERKES TAKDIR EDIYOR"   14:55   MERSIN’DE GENÇLERE YÖNELIK YENI KARIYER PROJELERI TANıTıLDı  
 
 
 
 
Başkan Gültak, tekstil çalışanlarıyla buluştu
   

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, seçim çalışmaları kapsamında tekstil çalışanlarıyla buluştu. Akdeniz’de artık huzurun olduğunu dile getiren Gültak, “En büyük sorun huzurdu. Çok şükür 5 yıldır Akdeniz’de artık huzur, barış ve kardeşlik var” dedi.

 

Tarih : 16 Şubat 2024 Cuma 12:12

Başkan Gültak, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile Toroslar Belediye Başkanı Adayı Ali Öz, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileriyle birlikte ilçede bulunan tekstil merkezindeki firmalarda çalışan işçilerle buluştu. Çalışanlarla tek tek sohbet edip, kolay gelsin dileklerini sunan Gültak ve beraberindekiler, kadın çalışanlara da karanfil dağıttı.

 

“5 YILDIR AKDENİZ’DE HUZUR VAR”

Buluşmada çalışanlara seslenen Başkan Mustafa Gültak, göreve geldikleri günden bugüne Akdeniz’de çok iş yaptıklarını söyledi.  Akdeniz’e huzuru getirdiklerini vurgulayan Gültak, “Bunu en iyi siz bilirsiniz. Bundan 6-7 yıl önce mahallerdeki olaylar ortadaydı. Çok şükür 5 yıldır Akdeniz’de huzur var. Artık gece saatlerinde bile ilçede gezebiliyorsunuz. Huzurun yanında barış ve kardeşlik var. Hiçbir Arap kardeşimiz kendisini ötede hissetmiyor. Hiçbir Kürt kardeşimiz kendisini dışlanmış hissetmiyor. Bunlar Akdeniz için önemli. Çünkü biz huzuru sağlamadan, imarda getirseniz, kentsel dönüşümde yapsanız bunların hiçbir önemi yok. Akdeniz’in en büyük sorunu huzurdu onu da çözdük. Akdeniz’in birde uyuşturucu sorunu vardı. Eskiden elektrik direği gibi 25 metreye bir uyuşturucu satıcısı vardı. Şimdi ise bu sorunu da neredeyse bitirdik. Yapanda çok gizli yapabiliyor. Çocuklarımız zehirleniyordu. Bunların da önüne geçtik” ifadelerini kullandı.

 

“CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARIMIZA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

Mersin’i düzeltmenin yolunun kentsel dönüşümden geçtiğini vurgulayan Gültak, “Kentin imar sorunu var. 30 yıldır bu şehre imar gelmemişti. Bir belediye başkanı göreve gelir gelmez ilk yapması gereken çalışma o şehrin imarını getirmek veya düzenlemek olmalıdır. İnşallah başta kendim olmak üzere Cumhur İttifakı adaylarımıza desteklerinizi bekliyoruz. Sizden ricam 31 Mart’ta bu kurulmuş olan huzur düzeni, istikrar için bize, imar için de Serdar Soydan başkanımızı destekleyin. El ele verdiğimizde biz bu Akdeniz ve Mersin’i uçururuz diyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA