28 Nisan 2024 Pazar



17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı  
 
 
 
 
Ali Öz’e memleketi Gülnar’da sevgi seli
   

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, eşlik ettiği Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’ın seçim çalışmaları kapsamında geldiği memleketi Gülnar’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Gülnar halkının hem kendisine hem de Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’a büyük sevgisiyle karşılaşan Toroslar Belediye Başkan Adayı Öz, duygu dolu anlar yaşadı.

 

Tarih : 14 Şubat 2024 Çarşamba 12:13

Seçim çalışmaları kapsamında memleketi olan Mersin’in Gülnar ilçesine Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile birlikte gelen Öz’e, Gülnar Belediye Başkan Adayı Fatih Önge, MHP Gülnar İlçe Başkanı Oğuzhan Cerit, AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ümit Turhan, ilçeye bağlı mahalle muhtarları ve partililer eşlik etti.

 

SOYDAN: “MERSİN İÇİN YAPACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimizde işimizin zor olacağının bilincindeyiz. Çok çalışmamız gerekecek. Çünkü yapacağımız çok şey var. Her şeyden önce kucaklayıcı bir iklimde siyasi hayatımı sürdürmek istiyorum. Kimseyi ötekileştirmeden, ayırmadan, ihmal etmeden hizmet etme gayesindeyiz. Mersin’in sorunlarına sağlam bir irade ile çözüm bulmamız gerekiyor. Bu irade ortak akıl ile olmak zorundadır. Bu kentte nefes alan istisnasız herkes sürece dahil edilmelidir. Bu şehirde tarladaki çiftçinin, tezgahtaki emekçinin, evdeki annenin, çalışan kadının, üniversitedeki öğrencinin gündeminde olmayan hiçbir şey bizim de gündemimizde olmayacak. Size söz veriyorum” dedi. Burada yaptığı konuşmada, kentin en büyük sorunlarından birinin ulaşım olduğunun altını çizen Soydan, “Vatandaş kentin trafik problemine çözüm arıyor ama ne yazık ki aradığınız Mersin’e şu anda ulaşılamıyor. Lütfen 31 Mart akşamını bekleyin. Geliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“HUZURUNUZDA DUYGULANMAMAK ELDE DEĞİL”

Soydan’ın ardından söz alan Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz ise, “Siz kıymetli hemşehrilerimin yoğun olarak yaşadığı bir ilçe olan Toroslarımızda sizlerle birlikte el ele vererek üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun yok. Sizlerin huzurunda ise duygulanmamak elde değil. Doğup büyüdüğüm ilçemden gençliğimi yaşadığım ilçeye başkan adayı oldum” dedi.

 

“TOROSLAR’A YENİDEN ÜÇ HİLALİ DİKECEĞİZ”

Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, hemşehrilerine hitaben yaptığı konuşmada, “Toroslar ilçemizde el ve güç birliği yaparak tüm sorunları çözeceğiz. İlçemiz Toroslar’ı daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Ne mutlu bana. İnşallah 31 Mart’tan itibaren Toroslar’a yeniden üç hilali dikeceğiz ve ilçemiz için gereken neyse onu yapacağız” şeklinde konuştu.

 

“33 PROJE İLE GELİYORUZ”

Toroslar ilçesinde 33 proje hazırladıklarının altını çizen Başkan Adayı Öz, “Mersin’in en güzel ilçelerinin başında gelen Toroslarımız için 33 proje hazırladık. 17 Şubat’ta Toroslar Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz toplantıda bu projelerimizin tamamını açıklayacağız. Projelerimizi açıklayacağımız lansman toplantımıza siz değerli hemşehrilerimi de aramızda görmekten onur duyarım” dedi.

 

“TOROSLAR’I DEĞİŞTİRECEĞİZ, GELİŞTİRECEĞİZ, GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

Öz, konuşmasının devamında, “Sizlerden birisi olan bu evladınız, ağabeyiniz, kardeşiniz, gecesini gündüzüne katarak var gücüyle Toroslar için mücadele edecek. Toroslar’ı ayrışmadan, ayrıştırmadan, hep birlikte yöneteceğiz. Toroslar’ın Yörük bir evladı olan bu kardeşiniz Toroslar’ı hem geliştirecek hem geliştirecek hem de güzelleştirecek” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA