3 Nisan 2025 Perşembe



13:47   MERSIN’DE ŞEHITLER UNUTULMADı   12:40   YURT DıŞıNDAN EMIR ALAN SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTILDI: 20 GÖZALTı   12:38   MERSIN’DE 815 KILO TÜTÜN VE 13 BIN ADET MAKARON ELE GEÇIRILDI   12:36   HAPIS CEZASıYLA ARANAN 3 HÜKÜMLÜ YAKALANıP CEZAEVINE GÖNDERILDI   12:33   YARALı VE BITKIN BULUNAN EBABIL KUŞU KORUMA ALTıNA ALıNDı   16:13   AKDENIZ’DE CAMILER BAYRAMA HAZıR   16:10   MEZARLıK VE İBADETHANELER PıRıL PıRıL OLDU   16:06   MERSIN BAYRAMA HAZıR!   15:54   AKDENIZ TIPI BESLENME, GÖZ SAĞLıĞıNı KORUYOR   15:51   DIZ KIREÇLENMESI TEDAVISINDE PRP YÖNTEMI   15:46   AŞı REDDI, ÇOCUKLARıN HAYATıNı TEHDIT EDIYOR!   15:43   HAFıZLıK ÖĞRENCILERI IÇIN IFTAR PROGRAMı   15:40   MEÜ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENI DÜZENLENDI   15:38   AKDENIZ’DE KÜLTÜR VE SANAT KURSLARıNA YOĞUN İLGI   15:35   TARSUS’TAN MALATYA’YA KARDEŞLIK KÖPRÜSÜ KURULDU   15:33   DENIZCILIKTE YAPAY ZEKA VE DIJITALLEŞME PANELI DÜZENLENDI   18:09   “MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”   18:05   PARK HALINDEKI ARAÇ ALEV TOPUNA DÖNDÜ   16:24   TOROSLAR’DA BAYRAM DENETIMI   16:22   MEÜ’DE ‘KÜTÜPHANE HAFTASı’ COŞKUYLA KUTLANDı  
 
 
 
 
CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜLCAN KIŞ MAZBATASINI ALDI
   

 İkinci tur için çağrı yaptı: “Ülkemize yakışan bir yönetim anlayışı için oylar Kılıçdaroğlu’na”

 

Tarih : 25 Mayıs 2023 Perşembe 17:16

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersinlilere “28 Mayıs’ta sandığa gidin çağrısı” yaptı.  Kış, “Sandıktan çıkacak sonuç geleceğimizi tayin edecek. CHP milletvekili olarak herkesten, cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, ülkemize yakışan bir yönetim anlayışıyla yönetilmek adına Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeleri rica ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı. Kış’ı mazbata töreninde CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, partiler ve Kış ailesi yalnız bırakmadı.

CHP Mersin milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Mehmet Emin Ekmen, Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır ile birlikte Mersin adliyesi önünde açıklamalarda bulunan Gülcan Kış, “Bugün Mersin milletvekilleri olarak, resmi olarak mazbatalarımızı aldık.  Şu andan itibaren, siyasi görüşleri ne olursa olsun bütün Mersin halkının milletvekili olacağım” dedi.

14 Mayıs’taki seçimlerde mevcut cumhurbaşkanının kazanamadığını ve seçimin ikinci tura kaldığını ifade eden Gülcan Kış, “28 Mayıs’ta tekrar sandıklara gitmek üzere seçim kampanyamız devam ediyor. Buradan bütün Mersin halkına sesleniyorum. 28 Mayıs’ta kullanacağımız oyu sıradan bir oy olarak görmemek lazım. Bir oydan ne olur dememek lazım. Herkesin sandığa gitmesini sağlayalım. Orada oy kullanırken ellerini vicdanlarına koysunlar. Akıllarıyla, vicdanlarıyla oylarını kullansınlar. Sandıktan çıkacak sonuç geleceğimizi tayin edecek. CHP milletvekili olarak herkesten, cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, ülkemize yakışan bir yönetim anlayışıyla yönetilmek adına Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeleri rica ediyorum. Kampanya sürecinde, iftiralarla, yalanlarla halkın iradesini kırmaya çalıştılar. Halk bunun farkında. Halkımız cumhuriyet adına, ülkemiz adına, huzurlu, mutlu bir Türkiye için iradesini kullanacaktır” diye konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, chp, milletvekili, gülcankış, koralömür

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA