20 Mart 2026 Cuma



22:51   BAŞKAN YÜCE’DEN ZULME TEPKI, EMEKÇIYE TEBRIK   17:16   “BAYRAM BOYUNCA İLGİLİ TÜM BİRİMLERİMİZ GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLACAKLAR”   17:07   YENIŞEHIR BELEDIYESINDE BAYRAMLAŞMA HEYECANı   14:43   SAHAYA İNEN AHMET ÖZDEMİR İDDİALI BAŞLADI!   16:11   TOROSLAR’DA PARK VE YEŞİL ALANLAR BAKIMDAN GEÇİYOR   15:30   YENIŞEHIR’DE ÜRETICIYE ‘ON NUMARA’ HIZMET ÇIFTÇIYE ÜCRETSIZ SOLUCAN GÜBRESI DESTEĞI   12:14   ANAMUR’DA HANIMLARA ÖZEL KADİR GECESİ PROGRAMI DÜZENLENDİ   12:11   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, “YAŞLI DESTEK HİZMETLERİ” İLE YAŞ ALMIŞLARIN EVİNDE BİR SES OLUYOR    12:05   ANAMUR’DA HAFIZLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   11:59   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN MUTFAK ATÖLYESİ ÇOCUKLARA YENİ BECERİLER KAZANDIRIYOR   10:35   ANAMUR’DA RAMAZAN BULUŞMASı: İL MÜFTÜSÜ MUSTAFA TOPAL DIN HIZMETLERINI YERINDE İNCELEDI   17:10   YENIŞEHIR HALK KART ARALıK AYı ÖDEMELERI HESAPLARA AKTARıLDı   17:07   AKDENIZ BELEDIYE SPOR U-14 FUTBOL TAKıMı TÜRKIYE ŞAMPIYONASı YOLUNDA   17:03   AKDENİZ BELEDİYESİ TENİS KURSU GENÇ YETENEKLER YETİŞTİRİYOR   16:58   BAŞKAN YILDIZ, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   15:42   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN DENİZİ KİRLETEN GEMİYE 13 MİLYON 187 BİN 913 TL CEZA   15:40   BÜYÜKŞEHİR EMEKLİ EVLERİNDE YENİ YIL COŞKUSU YAŞANDI EMEKLİ EVİ ÜYELERİ, YENİ YILA BÜYÜKŞEHİR’LE ‘MERHABA’ DEDİ    15:37   BÜYÜKŞEHİR YENİ YILDA KAYNAR İKRAMIYLA MERSİNLİLERİN İÇİNİ ISITTI   15:35   MEDEKA VE TADEKA’DAN KENT KÜLTÜRÜNE KATKI   15:31   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, BOZYAZILI YURTTAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU  
 
 
 
 
MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HATAY’DA ’DESTEK KOORDİNASYON MERKEZİ’ AÇIYOR
   

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü hayat boyu öğrenme kurumlarında görev yapan 2 idareci ve 5 öğretmenden oluşan ekip, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce oluşturulan ’Destek Koordinasyon Merkezinde’ hayat boyu öğrenme kursları açmak ve vatandaşlara destek olmak için Hatay’a uğurlandı.

 

Tarih : 28 Şubat 2023 Salı 14:48

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler dolayısıyla Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü bölgeye yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Türkiye olarak zorlu süreçleri aşmak için devlet ve millet olarak omuz omuza verdiklerini kaydetti.

Türkiye'nin her yerinden afet bölgesine yardımlar gönderildiğini kaydeden Koca, "Bizler de Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak afet bölgesine her türlü katkıyı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayat Boyu Öğrenme kurumlarımızın tamamında öğretmenlerimiz, usta öğreticilerimiz, kursiyerlerimiz canla başla çalışarak afet bölgesinde ihtiyaç duyulan birçok malzemenin üretimini yapıyorlar. Bugün Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzce oluşturulan 'Destek Koordinasyon Merkezi' ne katkı sunmak üzere hayat boyu öğrenme ekibimizi Hatay iline uğurluyoruz" dedi.

Söz konusun ekibin yarın Hatay'a ulaşacağını dile getiren Koca, "Destek Koordinasyon Bölgesinde görev yapacak ekibimiz yine hayat boyu öğrenme kurumlarımız tarafından üretilen çeşitli yardım ve açılacak kurslar için ihtiyaç duyulan sarf malzemelerini de bölgeye götürüyorlar. Hayat Boyu Öğrenme birimimizin Mobil Kurs Aracı da yarın itibariyle açık öğretim kayıtları almak ve kurs vermek amacıyla Hatay'a ulaşacak" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, hatay, destekkoordinasyonmerkezi, mersinilmillieğitimmüdürlüğü, ademkoca

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA