20 Mart 2026 Cuma



22:51   BAŞKAN YÜCE’DEN ZULME TEPKI, EMEKÇIYE TEBRIK   17:16   “BAYRAM BOYUNCA İLGİLİ TÜM BİRİMLERİMİZ GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLACAKLAR”   17:07   YENIŞEHIR BELEDIYESINDE BAYRAMLAŞMA HEYECANı   14:43   SAHAYA İNEN AHMET ÖZDEMİR İDDİALI BAŞLADI!   16:11   TOROSLAR’DA PARK VE YEŞİL ALANLAR BAKIMDAN GEÇİYOR   15:30   YENIŞEHIR’DE ÜRETICIYE ‘ON NUMARA’ HIZMET ÇIFTÇIYE ÜCRETSIZ SOLUCAN GÜBRESI DESTEĞI   12:14   ANAMUR’DA HANIMLARA ÖZEL KADİR GECESİ PROGRAMI DÜZENLENDİ   12:11   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, “YAŞLI DESTEK HİZMETLERİ” İLE YAŞ ALMIŞLARIN EVİNDE BİR SES OLUYOR    12:05   ANAMUR’DA HAFIZLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   11:59   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN MUTFAK ATÖLYESİ ÇOCUKLARA YENİ BECERİLER KAZANDIRIYOR   10:35   ANAMUR’DA RAMAZAN BULUŞMASı: İL MÜFTÜSÜ MUSTAFA TOPAL DIN HIZMETLERINI YERINDE İNCELEDI   17:10   YENIŞEHIR HALK KART ARALıK AYı ÖDEMELERI HESAPLARA AKTARıLDı   17:07   AKDENIZ BELEDIYE SPOR U-14 FUTBOL TAKıMı TÜRKIYE ŞAMPIYONASı YOLUNDA   17:03   AKDENİZ BELEDİYESİ TENİS KURSU GENÇ YETENEKLER YETİŞTİRİYOR   16:58   BAŞKAN YILDIZ, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   15:42   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN DENİZİ KİRLETEN GEMİYE 13 MİLYON 187 BİN 913 TL CEZA   15:40   BÜYÜKŞEHİR EMEKLİ EVLERİNDE YENİ YIL COŞKUSU YAŞANDI EMEKLİ EVİ ÜYELERİ, YENİ YILA BÜYÜKŞEHİR’LE ‘MERHABA’ DEDİ    15:37   BÜYÜKŞEHİR YENİ YILDA KAYNAR İKRAMIYLA MERSİNLİLERİN İÇİNİ ISITTI   15:35   MEDEKA VE TADEKA’DAN KENT KÜLTÜRÜNE KATKI   15:31   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, BOZYAZILI YURTTAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU  
 
 
 
 
Akdeniz Sanat Galerisi ziyaretçi akınına uğruyor
   

​​​​​​​Akdeniz Belediyesi’nin, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte tamamen restore ederek “Akdeniz Sanat Galerisi” adıyla kente ve geleceğe yeniden kazandırdığı tarihi Mersin Evi’nde açılan karma sergiye ziyaretçi akını sürüyor.

 

Tarih : 30 Ocak 2023 Pazartesi 14:09

Akdeniz Belediyesi’nin, 123 yaşında olduğu bilinen Tarihi Muhakemat Binası’nda gerçekleştirdiği kapsamlı yenileme çalışmasının tamamlanmasının ardından, yaklaşık iki hafta önce açılışını gerçekleştirdiği Akdeniz Sanat Galerisi’ne sanatseverlerin yoğun ilgisi devam ediyor. Asırlık binada açılan ve sadece iki hafta içinde her yaş ve kesimden yüzlerce kişinin ziyaret ettiği karma sergiyi, son olarak Mersin Üniversitesi Felsefe Topluluğu öğrencileri ve yabancı konuklar gezdi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı hizmet verecek binayı gezen sanatseverler; Mersin, Adana ve Tarsus’tan 28 sanatçının toplam 52 eserinin beğeniye sunulduğu sergiyi hayranlıkla izledi.

BAŞKAN GÜLTAK’TAN SERGİYE DAVET

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, İz Bırakanlar Müzesi’nden sonra kaderine terk edilen tarihi bir Mersin Evi’ni daha geleceğe ve Mersinlilere yeniden kazandırmış olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti; yerel ve ulusal sanatçıların eserlerini yılın farklı aylarında galeride sergilemeye devam edeceklerini söyledi. Yenilenen yüzüyle sanatseverleri ağırlayan Tarihi Muhakemat Binası’nda açılan ve birbirinden özel 52 eserin beğeniye sunulduğu sergiye gösterilen ilginin, ne kadar doğru bir iş yaptıklarının göstergesi olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Mustafa Gültak, 10 Şubat 2023 tarihine dek açık kalacak karma sergiye tüm Mersinlileri ve sanat çevrelerini davet etti. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  akdeniz sanat, geleri, mustafa gültak

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA