30 Aralık 2025 Salı



11:46   TARIHI KILIKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ DOĞA VE TARIH TUTKUNLARıNı BULUŞTURDU   11:46   YALOVA’DA DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜNE OPERASYON: 3 ŞEHIT   11:35   KAÇAK KAZı YAPAN 2 ŞÜPHELI TARIHI ESERLERLE YAKALANDı   11:32   MERSIN’DE KURŞUNLAMA VE YARALAMA OLAYLARıNA KARıŞAN ŞÜPHELILER YAKALANDı   14:44   TARSUS’TA ŞEHITLER DUALARLA YAD EDILDI   14:41   TARSUS’TA ŞEHITLER IÇIN HELVA IKRAMı   14:39   YERLI MUZ IÇIN GÜÇLÜ KOOPERATIF MESAJı   12:53   İLYAS HALIL ÖYKÜ ÖDÜLÜ ALIHAN DEMIR’E   12:22   MERSIN’E LOJISTIK MERKEZ KURULMASı KARARı ÇıKTı   12:12   MERSIN’DE ACı OLAY: EVDE ÇıKAN YANGıNDA 2 ÇOCUK HAYATıNı KAYBETTI   11:09   MERSIN LIMANı’NDA 182 MILYON TL’LIK GÜMRÜK KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU   10:23   TARSUS ÜNIVERSITESI ÖĞRENCILERI MERCAN BILIM MERKEZI’NDE BILIMLE BULUŞTU   10:21   AYKOME’NIN 2025 YıLı 2. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTIRILDI   10:19   MERSIN POLISINDEN MİT DESTEKLI OPERASYON: 33 MILYONLUK UYUŞTURUCU ELE GEÇIRILDI   10:02   YAPAY ZEKA TEHLIKESI BÜYÜYOR: "SAHTE IÇERIKLER KAMUOYUNUN ALGıSıNı ÇOK HıZLı BIR ŞEKILDE ŞEKILLENDIREBILIYOR"   09:59   MERCEK’TE DIJITAL TASARıM VE CANVA KURSUNA YOĞUN ILGI   15:55   TARSUS’TA YıLBAŞı PAZARLARı KAPıLARıNı AÇTı   11:21   TARSUS’TA REGAIB KANDILI DAYANıŞMAYLA KARŞıLANDı   10:43   MERSIN’DE ESENLI-HEBILLI BAĞLANTı YOLU YENILENEREK HIZMETE AÇıLDı   10:41   MERSIN’DE HıYAR FIDESI DESTEĞI AYDıNCıK’TA HASADA DÖNÜŞTÜ  
 
 
 
 
GÖNÜLLERDEN SESLER KOROSU” İKİNCİ KONSERİNİ VERDİ
   

Yenişehir Emekli Evi üyelerinden oluşan 70 kişilik “Gönülden Sesler Korosu” ikinci konserini verdi.

 

Tarih : 22 Haziran 2022 Çarşamba 11:57

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yenişehir emekli evi üyelerinden oluşan 70 kişilik ‘Gönülden Sesler Korosu’ ikinci konserini verdi.

Emekli evi, sunduğu kültürel ve sanatsal faaliyetler, geziler ve farklı programlarla emeklilerin ve yaş almışların boş vakitlerini kaliteli etkinliklerle değerlendirdiği ikinci bir ev oldu. 25 Ekim 2021’de kurulan ve Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk sanat müziği sanatçısı Zeynep Özel’in şeflik yaptığı, saz ekibinin de çalışmalara eşlik ettiği koro ilk konserini 17 Şubat’ta vermişti. İkinci konser için uzunca bir süredir çalışan emekli evi üyeleri, ikinci konserde de sergiledikleri sahne performansı ile vatandaşlardan tam not aldı. Konser bitiminde seyircilerden büyük alkış alan Gönülden Sesler Korosu, ‘bir daha’ ‘bir daha’ tezahüratları üzerine kapanış parçasını 2 kez seslendirdi.

Konser öncesi değerlendirme yapan emekli evi korosu üyelerinden İskender Gürakan, “Güzel bir konser olacağını umuyorum. Bu ikinci konserimiz olacak. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Çok keyifli bir süreç yaşadık. Sazendelerimiz güzel çalıyorlar ve donanımlı hepsi. Ekip arkadaşlarımız, korodaki diğer arkadaşlarımız fevkalade. Sahne heyecanı oluyor. Güzel bir sunum yapacağız. Güzel bir atmosferde güzel dinleyicilerimizle, güzel keyifli bir akşam olacağına inanıyorum” diye konuştu.

İsmail Korulu da “Bize bu imkanı sağladığı için gerçekten Büyükşehir Belediyemize sonsuz teşekkür ediyoruz. Daha ne isteyebiliriz ki? Çok güzel, çok mutluyuz. Hiç beklemediğimiz bir güzellikle karşılaştık. Bunu öyle laf olsun diye değil, içimden gelerek söylüyorum. Hiç ummazdık bu yaşta böyle bir şeyle karşılaşacağımızı” ifadelerine yer verdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  gönüllerdensesler, emeklievi, konser, koro

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA