16 Nisan 2024 Salı



10:43   BU ATÖLYEDE TEK BIR VIDA BILE ÇÖPE ATıLMıYOR   10:41   KILOSU 50 TL’YE KADAR DÜŞTÜ: ÇILEKTE AÇıKTA HASAT ZAMANı   10:39   MERSIN’IN ILK KADıN MUHTARLARı MAZBATALARıNı ALıP GÖREVE BAŞLADı   10:37   ESKI FUTBOLCU JOSEPH BOUM HAYATıNı KAYBETTI   10:58   YAYLA VE KÖYLER BAHARLA YEŞILE BÜRÜNEREK RENKLENDI   10:57   BAŞKAN SEÇER’DEN SMA HASTASı MEHMET BEBEĞE DESTEK   10:51   MERSIN’DE “MERCEK-17” OPERASYONU DÜZENLENDI   10:48   ÇBK MERSIN SEZONU 4. OLARAK TAMAMLADı   10:45   ŞAMPIYON FENERBAHÇE   10:43   GAMBIYA’DAN GELDI, ’EN IYI KANAT OYUNCUSU’ SEÇILDI   10:37   MSK DOLUDIZGIN   11:15    “BAYRAM, DAYANıŞMA RUHUNU ÖN PLANA ÇıKARSıN”   11:14   BAŞKAN SEÇER, BÜYÜK AILESI ILE IFTARDA BAYRAMLAŞTı   11:13   MERSIN RAMAZAN BAYRAMı’NA HAZıR   11:12   MERSIN’DE ÇıKAN YANGıNDA 6 YAŞıNDAKI ÇOCUK HAYATıNı KAYBETTI   11:08   6. TOUR OF MERSIN ULUSLARARASı BISIKLET TURU TÜM HEYECANıYLA SONA ERDI   13:13   MARDİNLİ İŞ İNSANI KADAK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI   16:02   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı   16:01   BAŞKAN YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı   15:59   MERSIN’DE ARANAN 87 ŞÜPHELI YAKALANDı  
 
 
 
 
MERSİN TRAFİK POLİSLERİ, SOSYAL HİZMET MERKEZİ PERSONELİNE BİLGİLENDİRME
   

Sosyal hizmet personeline trafik polisleri hizmet içi eğitim verdi

 

Tarih : 29 Kasım 2021 Pazartesi 13:53

Mersin'de trafik polisleri, sosyal hizmet merkezi personeline eğitim verdi. Toroslar ve Akdeniz de düzenlenen sunumda bilgilendirme amacı güdüldü.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Toroslar ve Akdeniz sosyal hizmet merkezi müdürlüklerinde çalışan personele eğitim verdi. Düzenlenen eğitimde, karayolunda yaya olarak uyulması gereken kurallar, güvenli geçiş noktaları, kaldırımda uyulması gereken kurallar, karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken hususlar, gece yolda yürürken yapılması gerekenler, sürücü olarak uyulması gereken kurallar, bisiklet, paten ve benzeri kullanılırken uyulması gereken kurallar, yolcu olarak araç içerisinde ve servislerde yolculuk ederken dikkat edilecek hususlar, araç içerisinde doğru oturma şekilleri, çocuk bağlama sistemleri, toplu taşıma araçlarına iniş ve biniş kuralları hakkında görsel ve teorik bilgilendirmeler yapıldı ve sunum bitimi konu ile ilgili katılımcıların sorularına cevap verildi.

 

 

 

 

 

Paylaş :
 
Etiketler :  sosyal hizmetler, trafik, personel

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA