6 Haziran 2025 Cuma



17:27   MSK’DA YENI HEDEF AVRUPA KUPASı!   17:26   MERSIN’DE BAYRAM SEFERBERLIĞI: HER ŞEY HAZıR!   17:23    ANAMUR’DA MEMURA TAM TAZMINAT DÖNEMI BAŞLADı   17:21   TEKSTIL SEKTÖRÜNDEKI KRIZ TBMM GÜNDEMINDE   17:19   BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   17:17   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   17:15   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı   17:14   AKDENIZ’DE YERLI BUĞDAY HASADı BAŞLADı   17:12   MERSIN’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR, TATIL KEYFI BAŞLıYOR!   17:08   STRES YÖNETILEBILIR: UZMANDAN HAYAT DENGELEYEN TAVSIYELER   17:05   KURBAN KESIMI KESINLIKLE ÇOCUKLARA IZLETILMEMELI   16:43   BAYRAM SOFRALARıNDA KALP SAĞLıĞıNA DIKKAT   16:41   AÇıKTA SATıLAN YIYECEKLERE DIKKAT!   16:39   MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSı GÜÇLENIYOR   16:38   ZIRAI DONUN YARALARı KOLAY SARıLMAYACAK   16:23   MUT’TA MOTOSIKLET KAZASı: SÜRÜCÜ YARALı   16:22   KADıN KıLıĞıNA GIRIP CINAYET İŞLEDI: VURULMA ANı KAMERADA   16:20   MERSIN’DE DEHŞET ANLARı: ARAÇLARıNı İNSANLARıN ÜZERINE SÜRDÜLER   16:18   ACı HIKÂYE TEKRARLANDı: ANNE VE OĞLU EVDE YARALı BULUNDU   16:15   KÖPEK BALıĞı PANIĞINE GEREK YOK: UZMANLARDAN RAHATLATAN AÇıKLAMA  
 
 
 
 
BELEDİYEYE KORONA SIÇRADI
   

Mersin’de son günlerde artan korona virüs vakaları resmi kurumları da vurdu. Son olarak Akdeniz Belediyesi’nden bir çalışanın testinin pozitif çıkması nedeniyle personellerin bölüm bölüm Mersin Şehir Hastanesi’ne teste gönderildiği öğrenildi.

 

Tarih : 12 Haziran 2020 Cuma 18:07

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Koronavirüs şüphesiyle hastaneye giden bir belediye personelinin yapılan ilk testinin pozitif çıktığını, temas ettiği 7 personelin de kontrol amaçlı hastaneye götürüldüğünü belirtti. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, belediye merkez binada yer alan birimde görevli 1 personelin yapılan ilk kontrolünde korona testinin pozitif çıktığını ve personelin hemen Mersin Şehir Hastanesi’ne sevk edildiğini ve tedavisine başlandığını belirtti.

“Paniğe gerek yok, belediyemiz hizmete devam ediyor”

Başkan Gültak, bu personel ile temas eden 7 personelin de Mersin İl Sağlık Müdürlüğü’nden gelen görevliler tarafından kontrol amaçlı hastaneye götürülerek Koronavirüs taramalarının yapıldığını ve evlerinde 14 günlük karantina sürecine alındıklarını ifade etti. Panik yapılacak bir durum olmadığının altını çizen ve salgına karşı belediye merkez binasında tedbirlerin en üst seviyeye çıkarıldığını kaydeden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, iş ve işlemleri için belediyeye gelen vatandaşlar için de gerekli önlemlerin alındığını, belediyeye maskesiz girişin yasaklandığını ve gelen kişilerin ateşinin ölçülmeye devam edildiğini belirtti.

Paylaş :
 
Etiketler :  belediyedekorona, mersinakdenizkorona, mustafagültak,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA