15 Mayıs 2024 Çarşamba



11:33   “NISAN AYıNDA 147,8 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   11:32   MERSIN’DE YABANCıLARıN KONUT ALıMı DÜŞÜYOR, YERLILERIN ARTıYOR   11:30    “TASARRUF ILK ÖNCE SARAY VE ÇEVRESINDEN BAŞLAMALıDıR”   11:29    “ÜRETEN KONUMDAN, ITHAL EDEN KONUMA GELDIK”   11:28   BÜYÜKŞEHIR’LE ENGEL YOK, EĞLENCE VAR!   11:26   “EKONOMIK KRIZE SEBEP OLAN POLITIKA VE KIŞILERLE YÜZLEŞMEDEN BURADAN ÇıKAMAZSıNıZ”   11:23   MABEL MATIZ MERSINLILERLE BULUŞACAK   11:21   VALI PEHLIVAN, ENGELLILERIN HAZıRLADıĞı RESIM VE EL SANATLARı SERGISINI GEZDI   11:20   "İLIMIZDE 4 VARLıĞıMıZ UNESCO’NUN GEÇICI LISTESINDE YER ALıYOR"   11:18   MERSIN’DE TAKSICIYI ALıKOYAN BIRI KADıN 2 KIŞI YAKALANDı   11:12   GÜMRÜK MUHAFAZA EKIPLERI 646 MILYONLUK KAÇAKÇıLıĞA ENGEL OLDU   11:11   SILAHLA TEHDIT ZANLıLARıNA OPERASYON: 5 GÖZALTı   11:09   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU 7 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:40   “MESKİ’YE BIR KURUM HÜVIYETI VERDIK”   10:38   "OBEZITE CERRAHISI SONRASı SAĞLıKLı BESLENME ALıŞKANLıĞı KAZANıLMALı"   10:36   YENI LOGO KABUL EDILDI   10:34   BÜYÜKŞEHIR ILE YOLLAR HER ZAMAN GÜVENLI VE KONFORLU   10:27   İKINCI EL ARAÇ ALıM SATıM DOLANDıRıCıLARıNA EŞ ZAMANLı OPERASYON   10:26   YURTDıŞıNA KAÇMAYı PLANLAYAN TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESI MERSIN’DE YAKALANDı   10:25   ÇOCUKLAR TARIHI VE KÜLTÜREL YERLERI YAKıNDAN GÖRDÜ  
 
 
 
 
YASAK KALKTI PLAJLAR DOLDU
   

Mersin’de, normalleşme adımından sonra, denize girme yasağının da kaldırılmasıyla sahiller doldu taştı. Hava sıcaklığı ve deniz suyu sıcaklığının artmasıyla farklı illerden gelen tatilcilerin de tatil cenneti Kızkalesi’ne akın etmesi yeni normalleşme kurallarının ne kadar uygulandığı sorusunu akıllara getirdi.

 

Tarih : 8 Haziran 2020 Pazartesi 01:50

Mersin’de koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan denize girme yasağı ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması 1 Haziran itibarıyla kaldırıldı.  Pandemi süreci gereği zamanını evinde geçirmek zorunda kalan vatandaşlar normalleşme adımlarının atılması ve artan hava sıcaklarından dolayı sahillere koştu. Farklı illerden gelen yerli turistler ve Mersinliler plajları doldurdu. Otellerin yanı sıra günübirlikçi olarak gelen vatandaşların tercihi de sahiller oldu. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları getirilen sahiller, sabah erken saatlerden itibaren yüzlerce yerli turist ve Mersinliyi ağırladı. Dünyaca ünlü Kızkalesi sahiline gelen tatilciler güneşin, denizin keyfini sürerken, deniz kenarında spor yapan ve deniz manzaralı selfie çekenler sahilleri doldurdu.

Paylaş :
 
Etiketler :  sahillerdldu, normalleşmesonrası, kızkalesi,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA