2 Haziran 2024 Pazar



14:46   BAŞKAN YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı INCELEDI   14:13   MERSIN’DEKI MÜSTEHCEN YAYıN OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   13:07   “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   11:50   ANEMURIUM ANTIK KENTI ’UNESCO’ DÜNYA MIRASı LISTESINE TEKLIF EDILECEK   11:48   BAŞKAN SEÇER, FORD TRUCKS BAYI AÇıLıŞı’NA KATıLDı   11:47   ÜZÜM BAĞLARıNıN KURAKLıĞA KARŞı DIRENCINI ARTıRACAK MALZEME ÜRETTILER   11:45   İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA   11:44   BAŞKAN YıLDıZ, ÜRETICI VE KÖYLÜ PAZARıNı GEZDI   11:43   MERSIN’DE ’ULUSLARARASı ÇATıŞMA KURBANı MASUM ÇOCUKLAR GÜNÜ’ ETKINLIĞI DÜZENLENDI   11:42   AFRIKALı ÖĞRENCILER FILISTIN HALKıNA DESTEK IÇIN ’DAPKE’ DANSı YAPTı   11:36   YENIŞEHIR BELEDIYESI AĞAÇLANDıRMA ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   11:27   MERSIN’DE IŞ YERINDE ÇıKAN YANGıN SÖNDÜRÜLDÜ   11:26   GıDA ZEHIRLENMESI IDDIASı: 83 IŞÇI TABURCU OLDU   11:25   MSK GÖZÜNÜ ŞAMPIYONLUĞA DIKTI   11:43   ATHİB BAŞKANı DOĞAN, AKİB’IN YENI KOORDINATÖR BAŞKANı OLDU   11:42   “PAMUKLUK BARAJı İSALE HATTı PROJESI 2026 YıLıNDA TAMAMLANACAK”   11:39   İSKENDERUN TSO’DAN TARSUS TSO’YA ZIYARET   11:37   MEZOPOTAMYA’DA MERSIN RÜZGARı ESTI   11:34   “NEFES ALAN BIR TOROSLAR HEDEFINDEYIZ”   11:33   AMATÖR BALıKÇı, ZıPKıNLA YAKLAŞıK 6 KILOLUK BALON BALıĞı AVLADı  
 
 
 
 
MERSİN BAYRAM SONRASINA HAZIR
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bağlı ekipler, yoğun kullanılan pek çok noktayı dezenfekte ederek, bayram sonrasına hazır hale getirdi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Temizlik Şube Müdürlüğü’nde görevli İlaçlama Birimi Saha Denetim Sorumlusu Bülent Gül, “Vatandaşlarımız özellikle bayramdan sonra mesailerine huzur içinde başlayabilirler” dedi.

 

Tarih : 23 Temmuz 2021 Cuma 15:48

17 Temmuz’da başlayan Kurban Bayramı tatilinde iş merkezleri, kamu kurumları ve dükkanların yer aldığı Mersin’in işlek caddeleri yerini sessizliğe bıraktı. Gün içerisinde yüzlerce insanın gelip geçtiği bölgelerde kamu kurumları tatile girerken, pek çok dükkan sahibi ise kepenk açmadı. Vatandaşlar tatili yoğun olarak yazlık bölgelerde ve yaylalarda değerlendirdi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise işlek noktalarda bayramın son günlerinde dezenfeksiyon çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Ekiplerin dezenfeksiyon uygulaması yaptığı alanlardan birisi de Akdeniz ilçesi Atatürk Caddesi oldu. Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası başta olmak üzere pek çok kamu kurumunun yer aldığı caddede çalışma yürüten ekipler, vatandaşların sık kullandığı alanları dezenfekte etti. Duraklardan banklara, ATM’lerden çöp kovalarına kadar pek çok noktada uygulama gerçekleştiren ekipler, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Ulu Çarşı gibi çok sayıda noktada çalışma yürüttü. Ekipler, işlek noktaları bayram sonrası vatandaşların güvenle kullanabilmesi için hazır hale getirdi.



“GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Temizlik Şube Müdürlüğü’nde görevli İlaçlama Birimi Saha Denetim Sorumlusu Bülent Gül, gerçekleştirdikleri çalışmadan bahsederek, “Pandemi başladığından bu yana tüm şehir merkezinde dezenfeksiyon çalışmalarımıza hiç ara vermeden ve hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşların temas ettiği, yoğunluk oluşturacağı alanlarda çalışmalarımız bayramın son günlerinde de artarak devam ediyor. Vatandaşlarımız özellikle bayramdan sonra mesailerine huzur içinde başlayabilirler. Çünkü bizler görevimizin başındayız” diye belirtti.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, büyükşehir, belediye, kurbanbayramı, pandemi, dezenfekte

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA