Can Sevim: "Bizim İçin Tek İyi Olan Şey, Muhteşem Taraftarımızdı"


Tarih : 8 Şubat 2025 Cumartesi 12:57

Mersin Spor Kulübü (MSK) başantrenörü Can Sevim, Karşıyaka karşısında kazandıkları galibiyette taraftarın büyük rolüne dikkat çekerek, "Bizim için tek iyi olan şey, muhteşem taraftarımızdı" ifadelerini kullandı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Mersin Spor, konuk ettiği Karşıyaka'yı normal süresi 80-80 eşitlikle geçilen maçın uzatma bölümünde 94-87'lik skorla yendi. İlk 3 periyotta oldukça tutuk bir oyun sergileyen MSK, son periyotta ise tam tersi bir karakter sahaya yansıttı. Karşılaşmanın son saniyesinde gelen sayı ile maçı uzatmalara götüren Mersin ekibi, kurduğu baskılı oyunla sahadan 94-87 galip ayrılarak taraftarlarını sevindirdi.

 

"Onların desteği olmasaydı bu maçı kazanamayabilirdik"

Başantrenör Can Sevim, Karşıyaka'yı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek, "Bizim ilk yarıdaki temposuz hücumlarımızı ve agresif olmayan savunmamızı iyi değerlendirip, farklı öne geçmeyi başardılar. Sonrasında da her geçen dakika kazanmaya olan inançları arttı. Kendi oyunumuzu sadece son periyotta sahaya yansıtarak maçı uzatmaya taşıdık. Bugün bizim açımızdan yegane iyi olan şey, muhteşem taraftarımızdı. Onların inanılmaz desteği olmasaydı bu maçı kazanamayabilirdik. Hepsine tek tek teşekkür ederim. Onların desteğinin karşılığını sahada var gücümüzle vermeye çalışacağız" dedi.



Etiketler : msk, can sevim, karşıyaka, agresif




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ
KÜNYE
İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA