POLİSE VERİLEN MEKTUP DUYGULANDIRDI


Tarih : 9 Nisan 2021 Cuma 11:50

Mersin’de bir ilkokul öğrencisinin annesi aracılığıyla denetim yapan polislere gönderdiği mektup, duygu dolu anlar yaşattı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları tarafından da görüntülenen olayda, anne çocuğunun yazdığı mektubu polise vererek, bölgeden uzaklaşıyor.

Alınan bilgiye göre, 'Yayalar Kırmızı Çizgimizdir' projesiyle ilgili merkez Akdeniz ilçesi İstiklal Caddesi Özgür Çocuk Parkı karşısında uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü personelinin yanına gelen bir kadın, 9 yaşındaki oğlunun Polis Haftası dolayısıyla yazdığı mektubu ekiplere verdi. Mektubu açan polisler, "Polis ağabeylerim, biz zarar görmeyelim diye soğukta nöbet tutuyorsunuz, bazen de aç kalıyorsunuz. Ben sizi çok seviyorum ve üzülüyorum çünkü yaralanıyorsunuz. Sevgilerimle başarılar dilerim. İyiler kazanır. Siz olmazsanız, biz ne yapardık" yazısıyla karşılaşınca duygulandı. 

Öte yandan, annenin polise mektubu vermesi bölgede bulunan KGYS kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. 

POLİSTEN DUYGULANDIRAN HAREKET

Ayrıca yine yaya geçidiyle ilgili Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde denetim yapan bir trafik polisi de karşıdan karşıya geçmeye çalışan görme engelli bir vatandaşı fark etti. Bölgedeki bir vatandaşın cep telefonuna yansıyan görüntülere göre, karşıdan karşıya geçmeye çalışan görme engelli vatandaşı fark eden polis, hemen yolu trafiğe kesti. Elindeki su şişesini alan polis, daha sonra vatandaşın koluna girerek, karşıdan karşıya geçmesini sağladı. Vatandaşı gideceği yere kadar götüren polis görenlerin takdirini topladı.



Etiketler : mersin, polisi, duygulandıran, mektup




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ
KÜNYE
İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA