KAYIP ADAM DRONE DESTEĞİYLE BULUNDU


Tarih : 9 Nisan 2021 Cuma 10:23

Mersin’in Erdemli ilçesinde 6 Nisan günü kaybolan 80 yaşındaki Yusuf Karayiğit, drone destekli arama sırasında bahçe kenarında düştüğü çalının içinde sağ olarak bulundu. Bitkin haldeki adam sağlık kontrolleri için hastaneye kaldırıldı.

 

Alınan bilgiye göre Alzheimer hastası olduğu belirtilen 80 yaşındaki Yusuf Karayiğit ot toplamak için çekçek arabayla 6 Nisan günü sabah saatlerinde bahçeye gitti. Ancak eve bir türlü dönmeyen yaşlı adam için yakınları emniyet müdürlüğüne kayıp müracaatında bulundu. Müracaatın ardından yapılan tüm aramalara rağmen yaşlı adam bir türlü bulunamadı.

AFAD ve ANDA arama kurtarma ekiplerinden destek istendi. 15 kişilik ekibe polis ekipleri ile vatandaşlarda destek verdi. Narenciye bahçeleriyle kaplı ilçeye bağlı 4 mahallede arama çalışması gerçekleştirildi. Aramalara drone ile de destek verildi.

Yaşlı adama ait çekçek arabanın kuru dere yatağında olduğu tespit edildi, arama faaliyeti ise çekçek arabanın bulunduğu çevrede yoğunlaştırıldı. Kısa süre sonra ekipler yaşlı adamı bir limon bahçenin kenarındaki çalının içerisine düşmüş halde buldu.

Bitkin düştüğü görülen yaşlı adam sedyeyle ambulansa alınarak, tedavi için Erdemli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

 



Etiketler : kayıp, yusuf karayiğit, drone, desteğiyle, bulundu




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ
KÜNYE
İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA